Salutare tuturor, In primul rind vreau sa multumesc tuturor colegilor mei de echipa care au fost constienti ca numai cu multa serioazitate si devotament pot sa faca o treaba buna, si care s-au dedicat acestui concurs mai mult decit am putut sa imi imaginez. Am dobindit in aceste zile cunostinte pe care altfel nu ai cum sa le obtii, tehnici spectaculoase, care altfel nu cred ca le puteam invata. De 5 minute am intrat in casa si am deschis forumul sa vad ce e nou, in italia am incercat din rasputeri sa facem rost de un internet domestic, am avut si eu si nutu laptopul dar degeaba, si vreau sa va multumesc pentru urarile facute si pentru faptul ca ati fost alaturi de noi pe durata acestei experiente unice din viata unui pescar de competitie. Asa cum v-a obisnuit Eugen, care trebuie sa recunosc este un organizator excelent si aducerea lui in echipa a fost un mare cistig pentru noi, va face o informare asupra concursului si a tot ce a insemnat el. Vreau sa ii multumesc si lui Nutu care a pus umarul la realizarile echipei fara sa stea pe ginduri, cu toate ca dupa cum stiti face parte din alta echipa, lucru pe care nu l-am simtit deloc in aceste zile petrecute impreuna.
Legat de concurs, pina la prezentarea lui Eugen am sa va dau datele pe care le asteptati:
Luni - Vineri am fost la antrenament zi de zi, in regim de concur incercind sa intelegem si sa testam toate informatiile care le aveam pina in acel moment. Luni - Miercuri 10ore si joi vineri 6 ore, maxim cit s-a permis antrenamentul.
Dupa acest antrenament in forta, am stabilit ce este de facut, am stabilit strategia pentru simbata, iar rezultatul nu s-a lasat asteptat. Lucul 6 dupa prima zi in fata unor echipe titrate a fost o realizare spectaculoasa.
OK. Am stabilit ca strategia este buna, si ea consta in pescuitul alternativ la scurt (4-5m), platica, caras, scardola si crap, iar la 13m platica, caras, scardola si chefal.
Dumineca a venit dezastrul. Din motive pentru care nici eu si nici colegul meu de stand Luigi Sorti, nici colegii mei de echipa, nu putem sa le explicam, strategia de simbtata nu a functionat deloc. Problema a fost ca tot pestele in afara de chefal parca disparuse de pe pista, se mai prindea ici colo cite un caras sau platica, dar majoritatea celor de pe locurile fruntase prindeau chefal. Mult, foarte mult. L-am intrebat pe Sorti dupa mansa ce parere are de ungurul de linga el care a cistigat sectorul cu 28 de chefali, iar el a avut 2 si au 4, si raspunsul a fost pe un ton foarte nervos ca daca stia prindea si el. Din pacate si noi, si englezii, si francezii si altii nu au luat in seama chefalul, deoarece pe perioada zilelor de antrenament se prindea foarte rar si haotic. Daca aveam macar ceva informatii despre cum se prinde acest peste, pe care le-am obtinut dupa concurs de la unii membri ai echipei maghiare, puteam sa fim pregatiti pentru aceasta schimbare.
Una peste alta, pentru noi rezultatul este ok, ne pare rau ca nu am facut mai bine in mansa 2, dare va rog sa ne credeti ca ne-am straduit maxim sa compensam chefalul dar din pacate nu aveam cu ce, deoarece credem ca din cauza agresivitatii lui, toti ceilalti pesti cred ca s-au refugiat.
Eugen va va face o prezntare succinta, eu v-am spus doar pe scurt problema din mansa 2.
Vom reveni cu filmari si poze.
Ma duc sa ma culc, noapte buna.
_________________ If you give a person a fish, they'll fish for a day. But if you train a person to fish, they'll fish for a lifetime! Alin Boldea evident!
|