Pescuit Stationar

Acum este 15 Noi 2024, 02:45

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 52 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cupa C-AP la pluta. FreeStyle
MesajScris: 22 Iun 2013, 17:04 
Neconectat

A fost o zi foarte interesantă. Și obositoare, in același timp, din cauza
căldurii.
La sfârșitul zilei clasamentul arăta după cum urmează:

Locul I : Laur "Mongolu " Ion - 50,30 kg
Locul II : Cristi Călian - 35,20 kg
Locul III : Ivo Ivanov (Bg) - 31,51 kg

4. Ghinea Mircea - 29,20 kg
5. Miroslav Sabev (Bg) - 28,20 kg
6. Daniel Vieru - 27,20 kg
7. Doru Grecu - 27.08 kg
8. Soare Florențiu - 25,80 kg
9. Pavel Cătălin - 21 kg
10. Todor Todorov (Bg) - 19,20 kg
11. Marius Raus - 18,48 kg
12. Horia Ignat - 17,30 kg
13. Pintea Gabriel - 12,45 kg
14. TDF - 7,30 kg
15. Sitaru Florin - 7,10 kg

Mai târziu, galeria foto.

Fişiere ataşate:
IMG_2022.JPG
IMG_2022.JPG [ 215.07 KiB | Vizualizat de 6849 ori ]
Sus

MesajScris: 23 Iun 2013, 15:37 
Neconectat

felicitari castigatorilor nu e totuna cu felicitari celor care au respectat regulamentul........cam stresant concursul
cu atitia arbitrii in spate care au verificat minutios nada si momelile precum si depunctajul facut celor care au
pescuit bagati in apa sau celor care au pescuit cu pasta(mamaliga) desi regulamentul stabilea clar ce si cum ;pacat ca
au participat si oameni veniti de la sute de km ca sa munceasca in zadar 6 ore la rubeziene in caldura de peste 40 grade
,doar asa de dragul pescuitului;multumim organizatorului care ne-a asigurat apa rece in timpul concursului ,ca daca nici
apa nu aveam......;pacat ca au trebuit sa vada si vecinii bulgari ca nu talentul primeaza la noi sau buna organizare ci
nesimtirea cu care altii si-au tratat adversarii desi pescuitul se recomanda a fi un sport la fair play-ului;astept cu
nerabdare urmatorul concurs cu aceeasi organizare ca sa particip la stilul "parasuta" ca oricum nu deranjeaza pe nimeni.
p.s. chiar daca caldura era mare asa cum concurentii au putut sa o indure ,se putea face un rabat si premia si cea mai
mare captura;poate ca munca cuiva ar fi fost rasplatita in acest fel si data viitoare l-ar fi incurajat la o noua
participare

Sus

MesajScris: 23 Iun 2013, 16:55 
Neconectat

horia scrie:
felicitari castigatorilor nu e totuna cu felicitari celor care au respectat regulamentul........cam stresant concursul
cu atitia arbitrii in spate care au verificat minutios nada si momelile precum si depunctajul facut celor care au
pescuit bagati in apa sau celor care au pescuit cu pasta(mamaliga) desi regulamentul stabilea clar ce si cum ;pacat ca
au participat si oameni veniti de la sute de km ca sa munceasca in zadar 6 ore la rubeziene in caldura de peste 40 grade
,doar asa de dragul pescuitului;multumim organizatorului care ne-a asigurat apa rece in timpul concursului ,ca daca nici
apa nu aveam......;pacat ca au trebuit sa vada si vecinii bulgari ca nu talentul primeaza la noi sau buna organizare ci
nesimtirea cu care altii si-au tratat adversarii desi pescuitul se recomanda a fi un sport la fair play-ului;astept cu
nerabdare urmatorul concurs cu aceeasi organizare ca sa particip la stilul "parasuta" ca oricum nu deranjeaza pe nimeni.
p.s. chiar daca caldura era mare asa cum concurentii au putut sa o indure ,se putea face un rabat si premia si cea mai
mare captura;poate ca munca cuiva ar fi fost rasplatita in acest fel si data viitoare l-ar fi incurajat la o noua
participare

@ Horia Ignat
"cam stresant concursul cu atitia arbitrii in spate care au verificat minutios nada si momelile precum si
depunctajul facut celor care au pescuit bagati in apa sau celor care au pescuit cu pasta(mamaliga) desi regulamentul
stabilea clar ce si cum
"

Îmi pare rău, dar ești în eroare, nu știu la care regulament faci referire, pentru că cel de la concursul de sâmbătă (pe care l-ai primit tipărit, sub semnătură de primire și accept) scrie:
"- se pescuiește doar cu momeală înțepată în cârlig, și numai cu momeală naturală. Sancțiune în cazul folosirii momelilor atașate de cârlig sau artificiale: descalificare;"
"- concurentul poate folosi orice nadă vegetală și momeală dorește, cu excepția boiliesurilor sau peletelor."
"- se pescuiește doar de pe mal (două picioare ale scaunului pe pământ)"

Unde este precizarea legată de pastă ? Restricția a fost doar la boiliesuri și pelete.
"Două picioare ale scaunului pe pământ" înseamnă că celelalte două picioare pot fi in apă, evident împreună cu cele două picioare ale pescarului, presupunând că acesta pescuiește cu fața la lac.
Statistic, 6 dintre concurenți (nu doar Laurențiu Ion) au pescuit sâmbătă de la nivelul apei, așa cum au avut noroc la tragerea la sorți a standurilor. 6, adică aproape jumatate dintre concurenți. Dintre ceilalți, nimeni nu a obiectat nimic: dacă ar fi existat o contestație de genul ăsta în timpul concursului, cu siguranță că ar fi fost soluționată la timp.
Ca idee, în fotografie apare Marius (standul 5). În spatele său, în planul al doilea, este Horia (standul 3).

Daca există participanți care consideră ca au fost dezavantajați de regulamentul de la concursul de sâmbătă, putem oricând organiza o revanșă în aceeași formulă și cu același regulament, taxe și premii, singurele modificări fiind:
- se pescuiește numai de pe hi bank;
- nu se pescuiește cu boiliesuri, pelete și paste.

Fişiere ataşate:
IMG_2007.jpg
IMG_2007.jpg [ 219.94 KiB | Vizualizat de 6786 ori ]
Sus

MesajScris: 23 Iun 2013, 18:54 
Neconectat

tocmai aceasta poza demonstreaza ca, conditiile de pe pista nu sunt egale si Marius avea posibilitatea sa se bage in apa si sa pescuiasca cu o varga de 5 m ,la fel si eu si ceilalti dar nu am facut-o pt ca asa se stabilise;oricum v-am scris toate acestea pt ca eu am fost cel care mi-am pus obrazul si i-am adus si pe ceilalti si toate astea mi s-au reprosat mie la sfarsitul concursului(eu neavand cum sa vad pe cel care a pescuit din apa si cu pluta pe lat\\) si "statistic" vorbind au promis toti sa nu mai participe la asemenea concursuri;si daca cereti si parerea bulgarilor s-ar putea sa aveti o mare surpriza.

Sus

MesajScris: 23 Iun 2013, 19:50 
Neconectat

horia scrie:
tocmai aceasta poza demonstreaza ca, conditiile de pe pista nu sunt egale si Marius avea posibilitatea sa se bage in apa si sa pescuiasca cu o varga de 5 m ,la fel si eu si ceilalti dar nu am facut-o pt ca asa se stabilise;oricum v-am scris toate acestea pt ca eu am fost cel care mi-am pus obrazul si i-am adus si pe ceilalti si toate astea mi s-au reprosat mie la sfarsitul concursului(eu neavand cum sa vad pe cel care a pescuit din apa si cu pluta pe lat\\) si "statistic" vorbind au promis toti sa nu mai participe la asemenea concursuri;si daca cereti si parerea bulgarilor s-ar putea sa aveti o mare surpriza.

Dimpotriva, poza sugereaza, impreuna cu faptul ca nu ati avut nicio observatie in timpul concursului fata de locul din care pescuia Marius, ca nu era nimic in neregula in a pescui "cu doua picioare ale scaunului pe pamant". Asta pentru ca mi-e greu sa cred ca nici pe Marius nu l-ati vazut, si nici nu va suspectez ca ati accepta cu buna-stiinta o incalcare a regulamentului de catre un prieten, in timp ce aceeasi "incalcare" nu ar fi permisa unui necunoscut.

Sus

MesajScris: 23 Iun 2013, 20:20 
Neconectat

intr-adevar acum vad ca numele topicului sugereaza ca aveti perfecta dreptate si nu are rost sa mai discutam discutii "FREE STYLE"

Sus

MesajScris: 24 Iun 2013, 12:44 
Neconectat

Pentru cei interesați, revanșa concursului desfășurat în data de 22 iunie va avea loc în data de 13 iulie 2013, cu
antrenamente în data de 12 iulie sau 6 iulie.

Aceeași locație, aceeași taxă de participare, aceleași premii (cu precizarea că nu se va mai oferi un scaun modular, ci accesorii de pescuit staționar marca Trabucco, în aceeași valoare).

Același regulament, cu excepția a trei modificări:
1. "- se pescuiește doar de pe mal (două picioare ale scaunului pe pământ)" devine "- se
pescuiește doar de pe malul de sus. Standurile cu mal căzut/coborât se exclud de la tragerea la
sorți;
",
2. "- concurentul poate folosi orice nadă vegetală și momeală dorește în afară de
boiliesuri și pelete. Cantitatea maximă admisă este de 15 litri nadă si 1,8 litri momeală (din care 0,75 momeala vie, conform proportiei FIPS). Nada se cântarește în stare preparată"
devine "- concurentul poate folosi orice nadă vegetală și momeală dorește în afară de boiliesuri, pelete și pasturi. Cantitatea maximă admisă este de 20 litri nadă și 2 litri momeală vie. Nada se cântarește în stare preparată ;"
3. "- specia care punctează: plătica. Capturile ocazionale de crap, ten și sturion NU punctează și se eliberează imediat" devine "- NU punctează crapul, tenul sturionul, știuca și șalăul. Capturile care NU punctează se eliberează imediat;"

În plus:
- durata concursului va fi de 5 ore;
- se premiază CMMC-ul (fiecare pescar va selecta pentru cântărire cel mai mare pește prins);
- pot participa și pescari care nu au reușit să ajungă la concursul din 22 iunie.

Sus

MesajScris: 24 Iun 2013, 12:45 
Neconectat

Lista de participanți 13 iulie:

1. Laur Ion
2. Bogdan Constantinescu
3. Tilimpea Florian
4. Daniel Vieru
5. Soare Florențiu
6. Nițu Cristian
7. Pavel Cătălin
8. Alin Teodorescu
9. Ivo Ivanov + friends - Bulgaria

Sus

MesajScris: 24 Iun 2013, 15:16 
Neconectat

Fotografii de la concursul din 22 iunie

Fişiere ataşate:
IMG_2002.jpg
IMG_2002.jpg [ 168.54 KiB | Vizualizat de 6652 ori ]
IMG_2000.jpg
IMG_2000.jpg [ 190.62 KiB | Vizualizat de 6652 ori ]
IMG_1988.jpg
IMG_1988.jpg [ 233.95 KiB | Vizualizat de 6652 ori ]
Sus

MesajScris: 24 Iun 2013, 15:17 
Neconectat

Alte fotografii

Fişiere ataşate:
IMG_2009.jpg
IMG_2009.jpg [ 204.14 KiB | Vizualizat de 6651 ori ]
IMG_2007.jpg
IMG_2007.jpg [ 179.07 KiB | Vizualizat de 6651 ori ]
IMG_2006.jpg
IMG_2006.jpg [ 203.16 KiB | Vizualizat de 6651 ori ]
Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 52 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul

Ora este UTC [ DST ]