Pescuit Stationar

Acum este 15 Noi 2024, 16:22

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 20 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CAMPIONATUL EUROPEAN, Novi Sad-Serbia
MesajScris: 30 Iun 2013, 22:32 
Neconectat
Moderator global

Citat:
Punctele noastre au fost obţinute astfel:
sect.
A - Poiană Doru - 15p.
B - Bucur Andrei - 12
C - Benzar Zsolt - 15 :o :o :o :o :o :o :o LUCEAFARU` DE ODORHEI :lol: :lol: :lol: :lol:
D - Koszorus Botond - 12
E - Petruţa Lucian - 9p.

Te-ai dus acolo sa le strici media la copii .... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: si de puncte si de varsta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 01 Iul 2013, 08:53 
Neconectat

Mda. Poate ati uitat si argumentarea asta la propunerea mea de desfiintare a cel putin diviziei B:

"Tot
veniti cu sistemul din Ungaria dar si ala s-a dovedit a fii un esec
(schimbarile de anul trecut cu 1 semifinala) rezultatele se vedeau la
cluburi,europene si mondiale!"

Asa e Zsolt, ungurii astia inregistreaza esec dupa esec ... Puteau sa fie pe I! Ai dreptate, asa e cum zici tu, au un sistem prost competitional, ar trebui sa il adopte pe al nostru!

Sus

MesajScris: 01 Iul 2013, 09:08 
Neconectat

Vad ca nu te mai doare gatul,Lucas!Cu sistemul tau ar trebui sa te mai duci si la concursuri nu numai sa te inscrii! :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 01 Iul 2013, 09:12 
Neconectat

adi suciu scrie:
Citat:
Punctele noastre au fost obţinute astfel:
sect.
A - Poiană Doru - 15p.
B - Bucur Andrei - 12
C - Benzar Zsolt - 15 :o :o :o :o :o :o :o LUCEAFARU` DE ODORHEI :lol: :lol: :lol: :lol:
D - Koszorus Botond - 12
E - Petruţa Lucian - 9p.

Te-ai dus acolo sa le strici media la copii .... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: si de puncte si de varsta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Asta e!
Ai facut figura frumoasa si tu la Doripesco de pe cap de sector!Regescule! :mrgreen:Singur ai facut punctele sau te ajutat cineva?

Sus

MesajScris: 01 Iul 2013, 13:36 
Neconectat

Eu felicit baietii care au concurat! Au facut un rezultat bun , s-au batut de le egal la egal cu cei mai mari pescari de stationar din Europa. Sa nu uitam ca echipa Romaniei a fost cea mai tanara de pe pista din Novi Sad !!!!!! Ma bucur ca acesti baieti sunt ambitiosi, seriosi si de viitor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sus

MesajScris: 01 Iul 2013, 18:35 
Neconectat

Subscriu la postarea lui Vera. Felicitari baieti!!

Sus

MesajScris: 01 Iul 2013, 19:16 
Neconectat

Vreau sa felicit baietii care au dat dovada de mare seriozitate si incercau sa se adapteze un ritm si stil de pescuit care dadea bataie de cap si la concurenti mult mai experimentati!Vreau sa felicit in special pe dl Poiana (fara el n-ar exista echipa)si-l rog sa nu se lase batut ca-i viitorul pescuitului stationar e in mana lui.Multumesc oamenilor care au ajutat baietii si toata echipa din spate!Nutzu,Radu,Vera,Adi,Viki!Baieti sa aveti fire intinse in Franta!

Sus

MesajScris: 02 Iul 2013, 10:02 
Neconectat

Doresc sa multumesc pe aceasta cale tuturor celor implicati in participarea la acest campionat european , baietilor din echipa si oamenilor de spate care ne-au ajutat ( Nutzu , Radu , Adi Farcas , D-na Vera , Vichi) si in special domnului Poiana.
Am avut ocazia sa vad despre ce e vorba la un astfel de concurs ... Parerea mea e ca noi ca si echipa nu am aratat rau deloc. Avand in vedere logistica de care am dispus am facut tot ce am putut luptandu-ne de la egal la egal cu numele grele din pescuitul international.
Legat de pescuit pot spune ca nu am mai intalnit niciodata o pista atat de dificila, care se schimba de la o zi la alta datorita scaderii nivelului apei cu minim 30 cm/zi. In fiecare zi de antrenament pestele s-a prins pe vaduri diferite .... la inceput parea sa fie castigator sliderul ca apoi in concurs sa fie doar 1-2 pescari pe toata pista care sa mai pescuiasca asa.
Pentru noi cel mai productiv s-a dovedit a fi vadul scurt , cu un pescuit alternativ de oblete cu babusca iar spre final cu pescuit de rapitor( biban, sorete, stiuca) . In antrenament am prins intre 2 si 5.5 kg in conditiile in care englezii prindeau pe rubensiana de 13 constant intre 2 si 4 kg, ungurii intre 1 si 6 iar italienii intre2 si 6 . Nu stateam rau deloc..... Am incercat in fiecare zi si slider si vadul de 13 m si un alt vad la 7 sau 9 m dar aproape de fiecare data cei desemnati sa pescuiasca vadul scurt ieseau castigatori... Era o constanta si am decis ca si in concurs sa ne bazam in mare parte pe acest pescuit. Ceea ce nu am stiut noi anticipa a fost comportamentul pestilor in momentul in care in ziua de concurs datorita scaderii si mai puternice a apei vadul nostru scurt era acum direct pe taluzul de beton al canalului, pestii nemsiavand nici un refugiu natural. Primul lucru constatat la inceputul mansei a fost ca talia obletilor se cam micsorase totusi frecventa cu care ii prindeam era foarte buna. Daca mansa ar fi durat doar 2 ore fiecare dintre noi am fi terminat undeva in primii 5 . Dupa 2 ore s-a cam terminat povestea cu vadul scurt si am iesit pe rubensiana unde fiecare am facut cam ce am putut , asistsnd in acelasi timp destul de neputinciosi cum francezii, italienii, polonezii, englezii, sarbii sau belgienii ajutati constant de informatiile precise din spate incepeau sa prinda peste dupa peste..... Prindeam si noi dar nu in acelasi ritm. Oricum o mansa destul de buna pentru noi. A doua zi povestea era deja cu totul alta rastunarile dramatice de clasament s-au datorat si puterii de anticipare a oamenilor cu experienta din fiecare echipa si a vitezei de adaptare a concurentilor la informatiile primite din spate. Din pacate pentru noi pestele din vadul scurt a cam disparut de pe acolo..... ramanand doar obleti de 2-3 grame cu care nu puteai face mare lucru, asa ca am insistat mai mult pe rubensiana. Ne-a lipsit un rezultat bun individual sa intram in primii 10 in conditiile in care Lucian a scapat un crap la mincioc cu care ar fi facut un 4-5 pe sector....:(. Asta e !! Poate ca am fi meritat un loc mai bun pentru eforturile depuse...
Avem din pacate multe probleme de organizare din cauza faptului ca nu dispunem de acelasi numar de persoane de spate ca si echipele mari.... si ne liseste cu siguranta un Mark Downes autentic , ca sa nu mai vorbim de bugetul necesar unui astfel de concurs...
Totusi dispunem de pescari talentati si de viitor in conditiile in care in celelalte echipe tinerii cam lipsesc... Sunt convins ca odata cu rezolvarea problemelor de organizare rezultatele nu se vor lasa asteptate!!!
Cam asta a fost experienta sarbeasca !!

Sus

MesajScris: 03 Iul 2013, 06:47 
Neconectat

Felicitari baieti !!! ,
ati avut o prestatie foarte buna in conditiile date , tinind cont de nivelul concursului. Voi sunte-ti viitorul pescuitului de competitie , erati mai multi la un moment dat , nustiu ce s-a intimplat de ati ramas un nucleu asa mic . Continuati sa participati la concursuri de nivel ridicat si veti capata o experienta deosebita , care o sa va ajute si daca nu aveti un ajutor foarte mare din spate .
Felicitari sportivilor si celor care au facut posibila participarea .

Sus

MesajScris: 03 Iul 2013, 21:51 
Neconectat

zsolt scrie:
Vad ca nu te mai doare gatul,Lucas!Cu sistemul tau ar trebui sa te mai duci si la concursuri nu numai sa te inscrii! :lol: :lol:

Imparate....vezi c-a facut locul 5 la Trabucco!!!!....era cat pe ce sa fie pe podium!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 20 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC [ DST ]