ce tare este poza..se pare ca toti participantii se uitau in o mie de directii....poate a fost facuta pe fuga... felicitari concurentilor..care au dat dovada de fair play maxim....mai ales cand pestii intrau in standurile vecine...
dintre lucrurile observate personal la acest concurs tin sa precizez cateva: -s-a pescuit aproape exclusiv la rubi,foarte ,foarte putin la match...ca momeala marea majoritate au preferat tufa de viermi si rama,...mar rar porumbul...se pare ca s-a insistat pe momeala vie deoarece vremea a fost destul de rece..iar pestii erau tare mofturosi.. -foarte tare mi s-a parut Palcau Florin,care din cate stiu a fost singurul concurent ,care a pescuit in ambele manse nadind doar cu vierme ,porumb si pelete...fara pic de fainuri-un amanunt de luat in seama-,vb dnu-lui Suciu,care ne spune ca fainurile par a fi responsabile cu invadarea vadului de platici si carasi... -aceeasi problema a intampinat-o si Atilla Orosz,cap de sector E in mansa 1,stand 51,care ne-a povestit cum l-au invadat un banc de obleti,astfel nici 2 rame atasate pe carlig nu ajungeau pe fundul apei!!! -un alt lucru pe care l-am observat este ca se pare ca participantii uita sa mai pescuiasca, din cand in cand,multi acorda o foarte mare atentie nadirii si intretinerii continue cu nada ,pelete ,porumb.,etc si uita sa PESCUIASCA.,sunt foarte atenti cu ceea ce se intampla in preajma lor,cu ce pescuieste vecinu,cu ce nadesti, si omit sa mai priveasca propria lor pluta!!!erau momente cand crapii poate trageu de 5-6 ori intr-o ora,,erai un pic neatent in momentele acelea si erai dus....la Puiu Satmari am observat o concentrare maxima si un pescuit foarte tehnic in ultimele 2 ore ...aproape ca nu a ratat nici o trasatura si acest lucru l-a scos castigator detasat in prima zi... daca mai imi aduc aminte ceva ,revin cu cea mai mare placere, salutari.
|