Pescuit Stationar

Acum este 07 Noi 2024, 22:35

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 410 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 41  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: PESCARI PENALI
MesajScris: 07 Iul 2013, 20:56 
Neconectat
Moderator global

Salut,
Rog aici ca toti care au avut probleme in urma participarii la un CM , CE sau CLUBURI sa posteze detaliile cu plangerile penale ale lui FFFF. Sa-l putem lauda , felicita si slavi cum se cuvine pentru demersurile sale. Sa-i putem sfatui , care ce si cum se pricepe , privind ceea ce au de facut. Desi sunt convins ca nu este cazul . Mizerabilul...

Sus

Subiectul mesajului: Re: PESCARI PENALI
MesajScris: 08 Iul 2013, 13:19 
Neconectat

stiu ca esti "prieten" foarte bun cu Fane ,dar m-a rugat sa postez http://www.mts.ro/federatii fiind dovada recunoasterii.Daca vreti mai multe detalii lasati-l sa posteze :D

Sus

MesajScris: 08 Iul 2013, 13:27 
Neconectat
Moderator global

Sa lasam pe unul care da in judecata pescari care reprezinta Romania?

Sus

MesajScris: 08 Iul 2013, 13:50 
Neconectat

stiu ca nu e bine venit pe aici dar cred ca ar fi corect ca cei care reprezinta Romania sa fie bine informati...... acum o sa ma luati pe mine la suturi in locul lui Fane.....si eu am fost anul trecut la Nationalele de crap ale AGVPS si am pierdut pareul cu Fane vizavi de cine reprezinta Romania la CIPS-FIPS......

Sus

MesajScris: 08 Iul 2013, 14:30 
Neconectat

Salut ,
hai sa lamurim un aspect , chiar daca a prins un Ministru somnoros , care i-a semnat afilierea la Ministerul sportului , insa inainte pescuitul trebuia recunoscut ca sport , eu nu am aceasta informatie . In cazul in care era recunoscut ca sport , Ministerul trebuia sa aloce si fonduri pentru reprezentare .
Chiar daca are acte care dovedesc ca este afiliat la Ministerul sportului , nu are drept de reprezentare afara , FIPSCIPS , nu agreaza decit o entitate dintr-o tara membra , ori singura agreata este AGVPS ,care este si membru fondator.
O situatie asemanatoare s-a intimplat cu Bulgaria , care la fel a infiintat o federatie , iar cind s-au prezentat la mondiale , Mateoli , nu i-a primit in concurs ptr ca nu aveau ok-ul de la FIPSCIPS.
In concluzie , poate organiza cite concursuri doreste , sub umbrela Ministerului sportului , dar nu poate deplasa loturi la concursurile externe , Mondiale , Europene .

Sus

MesajScris: 08 Iul 2013, 15:08 
Neconectat

ma da eu acu vazui ca sediu e chiar in Alba,in sanul lui Tudose :twisted: .
eu credeam ca e ceva firma de bucuresti :lol:

Sus

MesajScris: 08 Iul 2013, 15:22 
Neconectat

si uite asa am devenit mesager....nu mai bine il lasati pe Fane sa posteze?

"In primul rand, AGVPSR nu este membru fondator CIPS. Este o minciuna pe care unii inca o mai cred.
Vezi http://agvps.ro/docs/Incursiune.pdf
In al doilea rand, AGVPSR a pierdut calitatea de membru CIPS incă din anul 2000, dar nu a avut cine să sesizeze CIPS. AGVPSR reprezintă asociațiile de vanatori, nu de pescari sportivi. Există o decizie a Curtii Constitutionale in acest sens.
http://lege5.ro/Gratuit/heytmobt/decizi ... 2000-01-12
In acest caz este aplicabil art. 6 alin. 1 lit. c) din statutul CIPS și va fi exclusă, odată cu sesizarea CIPS de către MTS, care a emis autorizatia FRPS:
http://frpsc.ro/statutul-c-i-p-s/
Cei care doresc sa plece fara a fi autorizati de MTS, suporta consecintele, intrucat FRPS a inregistrat la OSIM toate competitiile oficiale nationale si internationale si este singura in drept sa trimita loturi la competitii internationale oficiale.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
Daca cred ca acest lucru este legal, nu au decat sa o faca, insa de fiecare data FRPS va sesiza Parchetul pentru ca i se incalca drepturile pe care legea i le confera.
Si legea 69/2000 prevede expres acest lucru:
Lega 69/2000
Art. 37
(1) Federatiile sportive nationale au urmatoarele atributii principale:
.................................................
d) elaboreaza si realizeaza planurile de pregatire si de participare a sportivilor de performanta romani din cadrul reprezentativelor nationale la competitiile internationale;

(2) Federatiile sportive nationale asigura reprezentarea Romaniei in competitiile sportive si in organismele internationale la care sunt afiliate.

Asa ca sunteti liberi sa faceti ce vreti, dar va asumati raspunderea."

Sus

MesajScris: 08 Iul 2013, 17:47 
Neconectat

Cei care doresc sa plece fara a fi autorizati de MTS, suporta consecintele, intrucat FRPS a inregistrat la OSIM toate competitiile oficiale nationale si internationale si este singura in drept sa trimita loturi la competitii internationale oficiale.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
Ce a fost inregistrat?Marca!!Am o rugaminte lasati-ne!

Sus

MesajScris: 08 Iul 2013, 18:13 
Neconectat

diaconitapetru scrie:
stiu ca esti "prieten" foarte bun cu Fane ,dar m-a rugat sa postez http://www.mts.ro/federatii fiind dovada recunoasterii.Daca vreti mai multe detalii lasati-l sa posteze :D

Mda,mi se pare mie ca sunt la Karate o gramade de federatii?Si parca stiam ca poate sa existe o singura federatie,si ca-i sport e karate chiar daca-i traditional!

Sus

MesajScris: 08 Iul 2013, 18:55 
Neconectat

Deocamdata "nea" fanel are o problema....fuziunea cu fedratia lui Tarus a fost respinsa de tribunal...deci practic nu prea exista legal.....chestia asta trebuie sa o rezolve repede, ca altfel e bai
in al doilea rand nu are recunoasterea cips-fips...iar e bai,ca nu cred ca o s-o vada vreodata , cel putin atata timp cat e Bentu la cips
in al treilea rand....pescuitul nu e recunoscut ca sport pe plan international(deh,chinuim pestii)...ce cauta MTS in ecuatia asta?

cititi si transcrieti si aici , dupa crapmania si dupa rapitori,mai scrie si pe baricada cate ceva...sunt chestii interesante

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 410 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 41  Următorul

Ora este UTC [ DST ]