alintudose scrie:
Garduri??? Mie-mi este scarba de ceva vreme sa mai merg la peste , ca din 10 pescari , 8 au ancore... Sub o pluta , langa plumb , diverse "monturi".Nu se mai sinchisesc de nimeni... nimeni nu-i mai controleaza , acum avem lege care prevede cine poate sanctiona , insa... Acum cativa ani , ajvps-urile chiar faceau controale.Si chiar exista o disciplina , chiar daca provenea din teama... Astazi...dezastru.In maxim 2 ani , daca nu se face ceva radical , nu vom mai avea peste... Iar situatia , din pacate nu este doar pentru judetul Alba valabila , este extinsa la nivel national... Iar daca cei care nu se pretau la astfel de stiluri vad ca ceilalti le rad in nas , fara a pati ceva , se reorganizeaza...Din pacate asta este o altfel de senzatie , sa-mi fie greata sa merg la un pescuit...
Mare dreptate ai Aline.... am scris si eu dar ... am sters pe urma, in fine pe mine ma deranjeaza ca au ajuns sa se laude cu cate kg de peste au prins , iar eu am intalnit pe malul ampoiului pescari de pescari care pescuiau cu ancorita. Pescari dinaia care se bat cu pumnul in piept cat de corecti sunt ei si vb despre alti care folosesc ancorite. Deci suntem varza !!!!