Pescuit Stationar

Acum este 08 Noi 2024, 05:00

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 410 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 41  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: PESCARI PENALI
MesajScris: 21 Iul 2013, 20:22 
Neconectat

De ce ai devenit antifane???

Sus

MesajScris: 21 Iul 2013, 22:01 
Neconectat

... pentru că am avut ocazia să-i cunosc adevărata faţă.

Ultima oară modificat de Uszkay Istvan pe 22 Iul 2013, 06:11, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 22 Iul 2013, 08:34 
Neconectat

nu cred ca jignirile au vreun rost in rezolvarea problemei . mai ales la nivelul asta . ramaneti cu capul pe umeri asa cum sunteti cunoscuti in tara . fiecare are dreptul la o alegere si in felul asta isi asuma ce castiga sau ce pierde .
atat doar ca sunteti prieteni , ati domit in aceeasi camera si ati baut din acelasi pahar cu bere . ramaneti prieteni . celor antifane le spun ca acesta a aparut cu,,acordul ,, agvps ,,speculand niste greseli . celor pro fane le spun ca ,, multi profeti se vor arata ,, dar vai de cei care vor sa construiasca corabii si nu-i intreaba pe greci . aveti mare grija si in nici un caz nu muscati mana care v-a crescut .
mentalitatea de stup este o abordare primitiva indiferent de rezultat . haideti sa ne asumam ceea ce scriem , sa ne semnam cu nume si prenume si dupa ...vorbim .
si sa ma iertati dar daca miza este doar participarea la un CM catre care vom pleca stind ca vom veni cu un ochi maro si unul vanat ...oare merita ?

Sus

MesajScris: 22 Iul 2013, 10:47 
Neconectat

Nitu V scrie:
nu cred ca jignirile au vreun rost in rezolvarea problemei . mai ales la nivelul asta . ramaneti cu capul pe umeri asa cum sunteti cunoscuti in tara . fiecare are dreptul la o alegere si in felul asta isi asuma ce castiga sau ce pierde .
atat doar ca sunteti prieteni , ati domit in aceeasi camera si ati baut din acelasi pahar cu bere . ramaneti prieteni . celor antifane le spun ca acesta a aparut cu,,acordul ,, agvps ,,speculand niste greseli . celor pro fane le spun ca ,, multi profeti se vor arata ,, dar vai de cei care vor sa construiasca corabii si nu-i intreaba pe greci . aveti mare grija si in nici un caz nu muscati mana care v-a crescut .
mentalitatea de stup este o abordare primitiva indiferent de rezultat . haideti sa ne asumam ceea ce scriem , sa ne semnam cu nume si prenume si dupa ...vorbim .
si sa ma iertati dar daca miza este doar participarea la un CM catre care vom pleca stind ca vom veni cu un ochi maro si unul vanat ...oare merita ?

Sigur DA

Sus

MesajScris: 22 Iul 2013, 18:59 
Neconectat

Nitu V scrie:
CM catre care vom pleca stind ca vom veni cu un ochi maro si unul vanat ...oare merita ?

cu mentalitatea asta sigur mai bine stam acasa

Sus

MesajScris: 22 Iul 2013, 19:52 
Neconectat

Dl. Sergiu Prodan sau Bogdane, la Dl. Nitu nu puteti extrage o propozitie. Pierdeti tot sensul textului.

Sus

MesajScris: 22 Iul 2013, 21:03 
Neconectat
Administratorul site-ului

Decat cu buza umflata ca nu am mers de frica mai bn cu un ochi vanat si cu un bagaj de cunostinte acumulate :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 23 Iul 2013, 07:12 
Neconectat

@ george
nu-i problema , pt ca nu ma asteptam sa-mi ridice cineva statuie dar tot incerc sa inteleg si poate pe langa mine si altii de ce a m injurat -unii dintre noi - agvps -ul ? ....raspunsul este : - ca sa apara dl fane . acum il injuram pe el dar nu invatam din greseli si nu sprijinim agvps . nu am vazut pe cineva tavalit prin fulgi pentru deciziile proaste luate in sedintele agvps .
Ati pescuit pe bolcas cu match si pe furtuna cu rube . sau v-a placut ?. deciziile au fost luate de cei care ne reprezinta pe NOI . dupa ani se gaseste o solutie pt organizare . nici acum nu se gaseste o solutie pt sponsori si ,,inevitabil ,, nu va fi bine :lol: repet ...cati dintre noi ar avea puterea financiara sa participe la un CM .
Aceste inadvertente si altele au dus la aparitia problemelor indiferent de numele lor.
La cat fair-play a aratat Aschioape in concursuri oare este necesar sa-l tavalim prin fulgii meritati de altii doar pt o decizie personala? se rezolva problema sponsorilor , a locatiilor pt campionatul intern a regulamentului care mai schiopateaza , nu mai zic de problemele organizarii unui concurs sau de imposibilitatea participarii la un sport de masa , asa cum se vrea , pescuitul stationar .
desi nu-l iubesc pe dl FANE nu pot sa fiu deacord cu atitudinea d-lui Antifane , mai ales ca prin modalitatea de a posta dovedeste multe .

Sus

MesajScris: 23 Iul 2013, 08:09 
Neconectat

Domnule Nitu , nu ma pot abtine ! Si dumneavoastra prin ceea ce scrieti dovediti multe ! De cat sa tot criticati AJVPS- urile si AGVPS - ul mai bine ati incerca sa ajutati si sa faceti ceva construcitiv acolo la Braila! Toti asteptati sa faca cineva ceva pentru voi ! Puneti mana si capul la contributie la fiecare asociatie pt ca asociatia este a pescarilor si vanatorilor nu a angajatilor , cautati solutii impreuna ! Sau credeti ca o sa va aduca fane si aschiopei sponsori !!!!!!!!!!!!!!

Locatii pt concursuri !!!! Ce locatie ati dori dumneavoastra???? La sedinta tehnica nu a fost nici o propunere pentru org. finalei U18 fete! De ce nu ati propus Braila ???? Eu eram de acord.

Atitudinea dumneavoastra explica de ce baietii de la Braila nu au venit la finala B. Sper ca domnul dir. Radu sa nu citeasca acest forum si sa am fetele de la Braila pe pista de la Virsolt in august !

Sus

MesajScris: 23 Iul 2013, 08:24 
Neconectat

Trebuie sa intervin ca sa nu mi-i se atribuie cine stie ce pareri ale altora.

Pentru mine, miza nu poate sa fie doar "trimiterea loturilor nationale la competitiile internationale". Asta e doar varful icebergului, rezervat doar elitei, unui numar limitat de competitori.

Este mult mai importanta pentru mine organizarea campionatelor nationale interne, atragerea de resurse materiale si umane etc., ori pentru asta trebuie sa se lupte AGVPS-ul. In rest, eu sunt doar un simplu membru cotizant si nu cred ca cei de la Bucuresti citesc forumul asta, asa ca ma opresc aici.

Dl. Nitu, asa am inteles eu textul, sper ca nu l-am inteleg gresit. Desigur, alaturi de indemnul de a avea un dialog civilizat. Din pacate, aici Nea Fane a gresit iar fundamental prin acele plangeri penale adresate competitorilor si aici sunt de partea prietenilor de la Lugos, Timis etc.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 410 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 41  Următorul

Ora este UTC [ DST ]