Eu zic sa se rezolve totul pe pista de concurs: sa faca Fane o echipa de stationar....sa faca si AGVPS-ul una...si sa se intreaca in trei concursuri de trei manse: Unul pe Varsolt - organizator Vera, unul pe Ciuslea - organizator Aschioape si unul pe Doripesco - organizator Ruxandra ( ca asta este impartiala: vrea sa ne ia banii la toti!! indiferent daca suntem Fane sau Antifane)...
Pe urma cine castiga sa ramana cu federatia, cu sportul si cu concursurile si cu ura vesnica a celorlalti!!!
Arbitri aduce Tica din Irlanda ( ca el nu poa' sa arbitreze ca e Antifane!!)...sau mai bine aduc eu din Ghana ( nu tre' sa va mirati: daca se poate arbitri din Vanuatu la un campionat mondial de fotbal de ce nu din Ghana la pescuit!!!)...aia n-au vazut o pluta in viata lor asa ca n-au cum sa nu fie impartiali!!!... si punem si cate un steward in fiecare stand ca sa le numere pestii...mai bine stewardese si tot din Ghana....ii iau pe Lupei si pe Nutu sa le aleaga: sunt sigur ca atat Fane cat si Antifane vor fi super multumiti de alegerea astora doi!!!
Ai lui Fane sa dea numai cu plute de la Aschioape iar ai lui Antifane sa dea numai cu plute de la Pandy...in felul asta mai eliminam o nedumerire si declaram in functie de cine castiga care sunt cele mai bune plute din Romania....
Si cum ziceam ca arbitrii n-au vazut o pluta in viata lor n-or sa fie instare sa deosebeasca care-s unii si care-s altii ( doar nu va asteptati ca vreun Ganez sa faca diferenta intre unele plute si celelalte!!!)... mai impartial de atat nu se poate!!!
Si gata cu procesele si cu balacareala....caci de impacat ma gandesc ca nici nu poate fi vorba!!!!.... sau poate pleaca Fane si pun astia pe Palcau presedinte si atunci ne si impacam, facem unirea cea mare, jucam hora respectiva cu acelasi nume intr-una dintre cabanele de chefuri a AGVPS-ului ( ca Fane inca n-a avut bani sa-si faca si el una!) loc unde facem si cheful de rigoare...pe urma ne apucam serios de treaba si in 2-3 ani de zile castiga Benzar ( imbracat in tricou pacificator cu poze cu Fane pe spate si Bentu pe piept - ca parinti fondatori...un fel de Mosi Ion Roata ai marii uniri pescaresti) campionatul mondial!!!...si ca sa fim pe deplin impacati in anul urmator Aschioape castiga si el campionatul mondial!!!...si tot asa prin alternanta si la femei: un an Vera... anul urmator doamna aceea Culic sau Cliuc...sa ma scuze dca am deformat numele.... si pe urma tot asa pe vecie...castigam toate campionatele pe urmatorii 30 de ani cel putin!!!!
Pe urma Tudose poate sa inchida forumul ca nu mai avem de ce sa ne certam!!!!!...sau ca sa nu-l lasam fara jucarie si loc in care sa se certe cu Petrisor poate sa pastreze numai rubrica de "Anunturi de Vanzare / Cumparare"...da numai cu conditia sa-l deblocheze pe Fane...ca sa scrie si el!!!
...dar asta numai daca pleaca Fane...ceea ce nu prea cred!!! ca inca n-a facut " o galagie de bani " ....vorba unui tigan din urbea mea natala!!!\