ANTIFANE scrie:
popica say
Măi nene,
dacă sunt tare la ceva, sunt la hârtii. Ia întreabă-i pe arbitrii, au completat fișa de înscriere? Au dat testele de absolvire? Au primit certificatele de arbitrii? A depus vreunul cerere de retragere din corpul federal? Pot refuza să semneze contractele cu federația, dacă nu vor să arbitreze. Este dreptul lor, dar niciunul nu a solicita acest lucru.
Iesiti dlor arbitrii pana aveti ocazia!
ba , da cu fane asta a vostru {era sa i scriu numele cu f mare da nu merita ca si eu sunt din Ro si stiu ce este acolo,doar ciolanu il vrea si fraierii platesc,parca ma vad cand eram la Bistrita si ma luptam cu morile de vant,inca mai este COMUNISM in tara noastra si nu va muri degraba,peste doua generatii poate,doare pe multi ,dar asta e si o spun oricand} apropo cred ca o sa fac si eu o federatie de pescuit pentru romanii stabiliti peste hotare,ba ca nu,Truia ,Tica Irlandezu si altii ,ce ziceti,numai fane poate strica
regulile stationarului in Romania,hai sa dam peste cap Europa sa ne injure toata Europa nu doar o tara
,de ce nu,poate tine figura,pana se prind baietii de smecherie si apoi ti-o trag tip occidental