Pescuit Stationar

Acum este 15 Noi 2024, 22:40

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 40 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Dedicatie ptr. Benzar
MesajScris: 31 Iul 2013, 21:01 
Neconectat

da....si daca ii iesea....tot nu-l laudai ....aaaa a avut noroc :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 31 Iul 2013, 21:43 
Neconectat
Moderator global

singeorzan daniel scrie:
opss,amu vazui ,in capatul randului in dreptul lui scrie si un cap., aia de la ce vine oare :?: , Suciule,tu stii mai bine :?: :!: :twisted:

asa se spune LAMPA in Cehia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 31 Iul 2013, 21:57 
Neconectat
Moderator global

singeorzan daniel scrie:
drace,Suciule,ce cauti pe saitu meu :o . te descurci cu daneza :?: :lol:

ce nu fac eu de dragul lui Benzar ???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: invat si chineza daca trebuie :lol: :lol: :lol:
m-am urcat in masina si am plecat in Cehia cand am auzit ca are lampi de vanzare :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nu puteam sa ratez asa o ocazie ....cristale de Boemia :o :o :o :o , treburi serioase nu jucarie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: am vrut sa vad daca minte Aschioape cand i-o spus , seara , ca lumineaza ceva la el in portbagaj .....si n-o mintit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
trei zile am mai stat in Praga si am sarbatorit dupa aia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...o meritat , numa sa vezi ce lumina era noaptea pe acolo :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 01 Aug 2013, 05:10 
Neconectat

Cap vine de la captain(căpitan)

Sus

MesajScris: 01 Aug 2013, 06:53 
Neconectat

http://www.youtube.com/watch?v=bPi3ewPG2Ts

Sus

MesajScris: 01 Aug 2013, 07:47 
Neconectat

http://img20.imageshack.us/img20/6223/img3518kn.jpg
Am baut apa dupa tine! :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 01 Aug 2013, 11:46 
Neconectat

Zsolt, dupa cum bine spunea un multiplu campion mondial, este printre primii 10 pescari ai lumii si ar putea fi campion mondial daca .... :) in sfarsit, daca ar evita situatiile de tipul celei de mai sus. Era, totusi, in postura de capitan si selectioner al nationalei si asta implica si responsabilitati, nu numai titluri.

Adi, este unul din cei mai buni pescari de stationar, cel putin la crap, a dovedit ca si la platica, din tara. Mai putin la obleti ...:) Insa lampa lui Adi e facuta doar pe barba lui, nu reprezenta pe nimeni in afara de el. Rezultatul e al lui si atat!

Sa imi fie iertata interventia, dar vine urmatorul campionat mondial, unde, deja vu, fiecare o sa mearga si o sa pescuiasca "cum vrea muschii lui!", pe motivul ca el scoate bani din buzunar. Avand in vedere propunerile mele anterioare referitoare la cotizatii pentru nationala, se pare ca asta se vrea! Si e, iar, pacat si necinstit ...

Sus

MesajScris: 01 Aug 2013, 12:21 
Neconectat
Moderator global

zsolt scrie:
http://img20.imageshack.us/img20/6223/img3518kn.jpg
Am baut apa dupa tine! :lol: :lol: :lol:

cred ca ai gresit sticla , ca altfel , daca era cum zici tu , mansa a doua trebuia sa prinzi 20 de kg :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
dar nu-i nici un bai , pe tine nu ma pot supara niciodata , ramai secuiul meu preferat , facem si schimb de lampi daca vrei :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 01 Aug 2013, 19:54 
Neconectat

Nu doresc sa supar pe nimeni ,dar aceste rautati la adresa lui BENZAR nu-si au rostul pe acest forum.
In primul rand sa nu uitam ca ZSOLT e de 4 ori campion pe tara(la fel ca si prietenul meu Zoli Kosa,ungur si el) dovedind in felul acesta daca are valoare sau nu.Concursul e concurs si nu intodeauna echitabil pt. toti concurentii (ma refer in special la standuri),un stand are f. multi pesti iar altul mai putin,un cap de stand in mod normal e mai avantajos etc.
Nu mi se pare corect ca cineva ce nu a fost de atatea ori in echipa Romaniei ca si Zsolt sa-si rada de el ,ca oricine poate avea un accident in concurs neprizand nimic.
Nu uitati ca se spune ca exceptia intareste regula.

Intotdeauna am spus ca pescarii romani sunt buni pescari(ma refer la cei de pescuit stationar,deoarece pescuitul la crap nu ma pasioneaza) ,dar e greu sa concurezi cu cineva ce toata ziua pescuieste traind din pescuit si mai ales daca nu ai sponsori valorosi tot timpul si de multe ori ca sa poti participa la concursuri trebuie sa deschizi larg buzunarul in care poate nu ai mare lucru...

Cred ca doar ZOLI KOSA poate sa-si permita rautati la adresa lui Zsolt,deoarece e livelul lui,dar sunt sigur ca el nu o va face.
Nu-l conosc pe Benzar dar am tot respecul pt. realizarile lui in pescuit si ii doresc numai rezultate bune pt. ca el reprezinta Romania cu cinste chiar si cand nu obtine cele mai bune rezultate.....

Am "suferit''si eu destul in concursurile de stationar si stiu ce vorbesc,nu vorbesc doar ca un spectator din Houston ce nu are habar ce e un concurs de pescuit.Cred ca ADI SUCIU poate sa vorbeasca cu Nica Degeratu,prietenul meu si fost adversar in concursuri, ca sa vada daca eu vorbesc aiurea sau ca mai stiu cate ceva despre concursurile de stationar la care am participat pe vremuri si eu..

Numai bine,

Jean Scurtu

Sus

MesajScris: 01 Aug 2013, 20:07 
Neconectat

Cred ca doar ZOLI KOSA poate sa-si permita rautati la adresa lui Zsolt,deoarece e livelul lui,dar sunt sigur ca el nu o va face.

Multumesc ne Jean,tu stii ce vorbesti! ;) ;)

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 40 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul

Ora este UTC [ DST ]