Pescuit Stationar

Acum este 06 Noi 2024, 03:57

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 27 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Noile prastii Drennan
MesajScris: 02 Aug 2013, 11:49 
Neconectat

Mie sincer nu imi prea plac. Saptamana trecuta am folosit 2 in paralel modelul vechi si cel nou. Parca tot mai mult imi place cea veche. Posibil ca sunt obisnuit mai bine cu ea. Nu zic ca nu e buna, dar parca cea veche e altceva. ;)

Sus

MesajScris: 15 Aug 2013, 20:01 
Neconectat

Am incercat si eu!...sunt mai bune alea vechi!... desi le urasc de moarte sunt singurele care poy fi folosite!
Suciule...tu cu ce prastii dai?

Sus

MesajScris: 30 Sep 2013, 17:59 
Neconectat

Chiar isi merita fiecare banut Revolution Caty-urile.. eu folosesc X-Strong pentru pescuitul la feeder atunci cand vreau sa pescuiesc leggering sau cand nadesc pe locuri cu adancime mica si nu vreau sa fac zgomot. Singurul "Defect" pe care l-am gasit este ca nu poti nadi grupat cu pelete de 4mm pe distanta de 20-15m , este prea mare forta cu, care le arunca.. am sa testez modelul Strong pentru asta , ar trebui sa fie mai putin nervos si sa nu le imprime o viteza atat de mare.... In rest , cu pelete mai grele, de 6-12 mm pe distanta de 20-30m faci ravagii cu ea... iar ca un test am nadit cu bile de 24 la 70m si pe astea nici cu mana nu le pui mai bine decat le pui cu prastia :)) Nadeam mai bine decat o faceau craparii cu faimoasa cobra :))

https://www.youtube.com/channel/UC9jyYs ... _polymer=1

Sus

MesajScris: 02 Oct 2013, 07:26 
Neconectat

Or merge cum zici sa mai dai cate o bila...dar iti spun din experienta: dupa o mansa de 4 ore de stationar in care trebuie sa nadesti continuu iti juri moarte.... se incurca si se rasucesc de te scot din minti la fiecare aruncare...plus ca dupa o zi plina..impactul cu apa si nada sau colantul de viermi... nu as putea spune exact care... poti sa te futi in el de cauciuc...putrezeste si se crapa peste tot.... si e scump de mori sa-l schimbi!!!
Nu mai pun la socoteala ce ti se poate intampla daca ti se rupe unul dintre cauciucuri cand lansezi... ( colegii care m-au vazut cand mi-a sarit prastia in cap la un concurs si au ras tinandu-se de burta 10 minute stiu ce spun!!!)!! :lol: :lol:

Noroc cu Nutu.... m-a invatat o super simpla smecherie care rezolva problema!...il las pe el sa va spuna (dac-o vrea!! hehehe!!! :? :? )

Sus

MesajScris: 04 Oct 2013, 20:34 
Neconectat

Pai stai putin ca nu am zis ca nu o sa ti se imbarlige niciodata... si eu am rafale de 5-10min cu lansari repetate si iti spun ca la astea noi se reduce drastic numarul incalcelilor si chiar si atunci cand o face doar scuturi din mana si de cele mai multe ori isi revine. Partea cu elasticul ( care este din Latex) este perfect adevarata, este consumabila, la sare, uv, mizerie si ce o mai avea nada prin ea va ceda la un moment dat ... dar asta in regim de concurs.. in sistem de pescuit normal , de placere, duci lejer aproape 2 sezoane cu ea daca ai grija sa nu o tii toata vara in soare pana se topeste :) .

Unde nu ai dreptate , exact acolo unde doare pe multi, la buzunar... o pereche de gume de schimb te vor costa undeva pe la 15 Ron ... nu imi spune ca asta e o suma mare de dat pentru ceva care chiar functioneaza bine... :D

https://www.youtube.com/channel/UC9jyYs ... _polymer=1

Sus

MesajScris: 13 Oct 2013, 07:05 
Neconectat

@ truia
Noroc cu Nutu.... m-a invatat o super simpla smecherie care rezolva problema!...il las pe el sa va spuna (dac-o vrea!! hehehe!!! :? :? )
Spune-ne tu ca noi te credem pe cuvant ca ne spui adevarul
In concluzie pentru pescuit la 15-20ml care din aceste prastii e mai buna? Ma gandesc la viermi si pelete de maxim 6mm.

Sus

MesajScris: 15 Oct 2013, 20:09 
Neconectat

Vedeti si voi noutatile. Da-ti clik pe fiecare poza ca sa vedeti amanunte
http://www.drennantackle.com/productDet ... ategory=64

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 27 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3

Ora este UTC [ DST ]