Pescuit Stationar

Acum este 15 Noi 2024, 23:57

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 40 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Dedicatie ptr. Benzar
MesajScris: 01 Aug 2013, 20:10 
Neconectat

[
Sa imi fie iertata interventia, dar vine urmatorul campionat mondial, unde, deja vu, fiecare o sa mearga si o sa pescuiasca "cum vrea muschii lui!", pe motivul ca el scoate bani din buzunar. Avand in vedere propunerile mele anterioare referitoare la cotizatii pentru nationala, se pare ca asta se vrea! Si e, iar, pacat si necinstit ...[/quote]

Lucas,sa nu intram in detalii, cand contribuiesti cu 5000-6000eu la echipa nationala sau agvps poti sa-mi sugerezi multe,necinstit consider eu o calificare ca a ta,trebuia sa faci un proiect unde se califica in B 60 poate ca te calificai acolo!

Sus

MesajScris: 01 Aug 2013, 20:33 
Neconectat
Moderator global

Jean Scurtu scrie:
Nu doresc sa supar pe nimeni ,dar aceste rautati la adresa lui BENZAR nu-si au rostul pe acest forum.
In primul rand sa nu uitam ca ZSOLT e de 4 ori campion pe tara(la fel ca si prietenul meu Zoli Kosa,ungur si el) dovedind in felul acesta daca are valoare sau nu.Concursul e concurs si nu intodeauna echitabil pt. toti concurentii (ma refer in special la standuri),un stand are f. multi pesti iar altul mai putin,un cap de stand in mod normal e mai avantajos etc.
Nu mi se pare corect ca cineva ce nu a fost de atatea ori in echipa Romaniei ca si Zsolt sa-si rada de el ,ca oricine poate avea un accident in concurs neprizand nimic.
Nu uitati ca se spune ca exceptia intareste regula.

Intotdeauna am spus ca pescarii romani sunt buni pescari(ma refer la cei de pescuit stationar,deoarece pescuitul la crap nu ma pasioneaza) ,dar e greu sa concurezi cu cineva ce toata ziua pescuieste traind din pescuit si mai ales daca nu ai sponsori valorosi tot timpul si de multe ori ca sa poti participa la concursuri trebuie sa deschizi larg buzunarul in care poate nu ai mare lucru...

Cred ca doar ZOLI KOSA poate sa-si permita rautati la adresa lui Zsolt,deoarece e livelul lui,dar sunt sigur ca el nu o va face.
Nu-l conosc pe Benzar dar am tot respecul pt. realizarile lui in pescuit si ii doresc numai rezultate bune pt. ca el reprezinta Romania cu cinste chiar si cand nu obtine cele mai bune rezultate.....

Am "suferit''si eu destul in concursurile de stationar si stiu ce vorbesc,nu vorbesc doar ca un spectator din Houston ce nu are habar ce e un concurs de pescuit.Cred ca ADI SUCIU poate sa vorbeasca cu Nica Degeratu,prietenul meu si fost adversar in concursuri, ca sa vada daca eu vorbesc aiurea sau ca mai stiu cate ceva despre concursurile de stationar la care am participat pe vremuri si eu..

Numai bine,

Jean Scurtu

cred ca ar trebuii dumneata sa-ti vezi de treaba , traiesti prea mult din amintiri ;) ;) ;) ;) ;)
intre timp vremurile s-au schimbat , la fel si concursurile .....daca nu crezi suna-l pe Kosa si intreaba-l ;) ;) ;) ;) si mai intreaba-l si cum se mai fura prin concursuri ,ca are ce sa-ti povesteasca , cum se baga obletii pe tuburile de la rubeziana , cum se baga un kil de nana in juvelnic in pregatire si apoi se arunca juvelnicul in apa ,cum se rupe gura la oblete ca sa-l faca babusca :lol: :lol: :lol: cum a stat pe pista la tragerea la sorti a lui fica-sa si dupa ce a aflat standul l-a nadit pana fetele nici nu au ajuns pe pista ..... pe cel mai mare escroc din pescuit mi-l dai exemplu ????? :o :o :o :o :o :o :o :o ....esti cam departe de Romania ;) ;) ;) ;) ;)
Daca ma iau sau nu de Benzar este alegerea mea si nu trebuie sa-mi dea sfaturi ce sa fac , asa ca te rog sa te abtii de acum incolo la orice postare de-a mea . Punct .

Numai bine

Adi Suciu ;) ;)

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 01 Aug 2013, 20:45 
Neconectat

Mai surioara nu cu tine vorbea! :shock: :shock: :shock:

Sus

MesajScris: 01 Aug 2013, 20:46 
Neconectat

zsolt scrie:
Lucas,sa nu intram in detalii, cand contribuiesti cu 5000-6000eu la echipa nationala sau agvps poti sa-mi sugerezi multe,necinstit consider eu o calificare ca a ta,trebuia sa faci un proiect unde se califica in B 60 poate ca te calificai acol

Daca eu am scris ceva incorect, mea culpa. Vorbeam de tine la echipa Nationala. Nu toata lumea iti canta osanale, obisnuieste-te! Esti cel mai bun pescar roman, cu cele mai multe resurse de timp si nu numai la dispozitie! Esti la apogeul carierei tale, ca atare lucrurile bune se pot intampla! In loc sa apleci urechea la cei care te lauda, mai bine culege si sfaturile bune, unul din ele fiind referitor la munca in echipa si la asumarea rolului de capitan/selectioner! Iarta-ma ca nu sunt tacut, sau plin de laude la performantele de mai sus!

Imi pare sincer rau pentru negativismul asta, poate am fost fara tact, insa tot nu inteleg ce ai contra modelului din Ungaria (si implicit, cu tot ceea ce am propus eu: bani, mai putine etape, mai multi concurenti etc...). insa, cel putin pana la sfarsitul sezonului competitional, ma opresc aici cu postarile (si fiindca am inteles ca daca nu cotizez 5000 EURO nu am voie sa vorbesc critic - decat sa laud).

Iti urez sincer sa iesi Campion Mondial anul acesta! Si nu cred ca e vreunul de aici care nu s-ar bucura!

Sus

MesajScris: 01 Aug 2013, 21:01 
Neconectat

referitor la munca in echipa si la asumarea rolului de capitan

George eu la echipa energo am adus performanta, rezultate(si afara) ca pot sa-mi exercitez drepturile de capitan!Dar cand omul vine pe banii lui in deplasare scuza-ma!!!

Sus

MesajScris: 01 Aug 2013, 21:05 
Neconectat

zsolt scrie:
referitor la munca in echipa si la asumarea rolului de capitan

George eu la echipa energo am adus performanta, rezultate(si afara) ca pot sa-mi exercitez drepturile de capitan!Dar cand omul vine pe banii lui in deplasare scuza-ma!!!

Impune-te si la Nationala (similar cu Energo), chiar si in conditiile astea, si o sa fie mult mai bine! Parerea mea!

Sus

MesajScris: 02 Aug 2013, 10:58 
Neconectat

Zsolt, in lotul national sunteti cei mai buni pescari de stationar din tara, incercati sa lasati orgoliile la o parte, sa discutati o tactica de abordare a mansei si sa va tineti de ea!
Nu e mare lucru, trebuie doar sa lasati orgoliile de o parte!

Sus

MesajScris: 02 Aug 2013, 13:38 
Neconectat
Moderator global

Hai sa-i facem un pic de reclama si la lampa din Cehia , cu cristale de Boemia , poate o sa vrei s-o vinzi si asta vre-o data :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Fişiere ataşate:
lampa cehia.jpg
lampa cehia.jpg [ 442.67 KiB | Vizualizat de 5984 ori ]

http://pescuitstationar.blogspot.com/
Sus

MesajScris: 02 Aug 2013, 14:02 
Neconectat

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 02 Aug 2013, 15:48 
Neconectat

Cupa FAR :lol: :lol: :lol:

Fişiere ataşate:
Lampa másolata.png
Lampa másolata.png [ 194.66 KiB | Vizualizat de 5958 ori ]
Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 40 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul

Ora este UTC [ DST ]