Pescuit Stationar

Acum este 15 Noi 2024, 22:31

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 40 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Dedicatie ptr. Benzar
MesajScris: 02 Aug 2013, 16:17 
Neconectat

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 02 Aug 2013, 17:47 
Neconectat

Asa va pregatiti voi de finala A ?????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 02 Aug 2013, 18:46 
Neconectat

adi suciu scrie:
Jean Scurtu scrie:
Nu doresc sa supar pe nimeni ,dar aceste rautati la adresa lui BENZAR nu-si au rostul pe acest forum.
In primul rand sa nu uitam ca ZSOLT e de 4 ori campion pe tara(la fel ca si prietenul meu Zoli Kosa,ungur si el) dovedind in felul acesta daca are valoare sau nu.Concursul e concurs si nu intodeauna echitabil pt. toti concurentii (ma refer in special la standuri),un stand are f. multi pesti iar altul mai putin,un cap de stand in mod normal e mai avantajos etc.
Nu mi se pare corect ca cineva ce nu a fost de atatea ori in echipa Romaniei ca si Zsolt sa-si rada de el ,ca oricine poate avea un accident in concurs neprizand nimic.
Nu uitati ca se spune ca exceptia intareste regula.

Intotdeauna am spus ca pescarii romani sunt buni pescari(ma refer la cei de pescuit stationar,deoarece pescuitul la crap nu ma pasioneaza) ,dar e greu sa concurezi cu cineva ce toata ziua pescuieste traind din pescuit si mai ales daca nu ai sponsori valorosi tot timpul si de multe ori ca sa poti participa la concursuri trebuie sa deschizi larg buzunarul in care poate nu ai mare lucru...

Cred ca doar ZOLI KOSA poate sa-si permita rautati la adresa lui Zsolt,deoarece e livelul lui,dar sunt sigur ca el nu o va face.
Nu-l conosc pe Benzar dar am tot respecul pt. realizarile lui in pescuit si ii doresc numai rezultate bune pt. ca el reprezinta Romania cu cinste chiar si cand nu obtine cele mai bune rezultate.....

Am "suferit''si eu destul in concursurile de stationar si stiu ce vorbesc,nu vorbesc doar ca un spectator din Houston ce nu are habar ce e un concurs de pescuit.Cred ca ADI SUCIU poate sa vorbeasca cu Nica Degeratu,prietenul meu si fost adversar in concursuri, ca sa vada daca eu vorbesc aiurea sau ca mai stiu cate ceva despre concursurile de stationar la care am participat pe vremuri si eu..

Numai bine,

Jean Scurtu

cred ca ar trebuii dumneata sa-ti vezi de treaba , traiesti prea mult din amintiri ;) ;) ;) ;) ;)
intre timp vremurile s-au schimbat , la fel si concursurile .....daca nu crezi suna-l pe Kosa si intreaba-l ;) ;) ;) ;) si mai intreaba-l si cum se mai fura prin concursuri ,ca are ce sa-ti povesteasca , cum se baga obletii pe tuburile de la rubeziana , cum se baga un kil de nana in juvelnic in pregatire si apoi se arunca juvelnicul in apa ,cum se rupe gura la oblete ca sa-l faca babusca :lol: :lol: :lol: cum a stat pe pista la tragerea la sorti a lui fica-sa si dupa ce a aflat standul l-a nadit pana fetele nici nu au ajuns pe pista ..... pe cel mai mare escroc din pescuit mi-l dai exemplu ????? :o :o :o :o :o :o :o :o ....esti cam departe de Romania ;) ;) ;) ;) ;)
Daca ma iau sau nu de Benzar este alegerea mea si nu trebuie sa-mi dea sfaturi ce sa fac , asa ca te rog sa te abtii de acum incolo la orice postare de-a mea . Punct .

Numai bine

Adi Suciu ;) ;)

Adi,

Din pacate ai inteles gresit,eu nu ti-am dat sfaturi spunand ce sa faci.Doar mi-am exprimat parerea personala,buna sau rea.
Ai dreptate sunt departe de tara si crede-ma ca ma bucur ca sunt aici unde sunt si e normal sa nu stiu exct ce se mai intampla in concursuri acum.E regretabil ca se fura ,sau se incearca a se fura pt. a ocupa un loc mai sus.
Niciodata nu am fost de acord cu aceste furturi ,sau nerespectarea in totalitate a regulilor concursurilor de pescuit.Daca imi permiteam sa nu fiu corect in 1987 la CALINESTI-OAS as fi putut sa fiu campion pe tara dupa ce dupa primele 3 manse eram pe locul I.
Din pacate in ultima mansa pe vant si ploaie ,in proba de SHEFIELD,pescuind conform regulamentuli concursului ,la peste 15 m. de mal si fara a avea plumbul pe fundul apei am obtinut un rezultat mai slab mai ales datorita faptului ca multi pescuiau sub 15 m ,ba mai mult prietenul meu Zoli Kosa pescuia cu pluta stand culcata pe apa ,deci cu plumbul pe fundul apei.
Eu nu am vrut sa ies in fata prin nerespectarea regulamentului si in final am iesit pe locul V,in loc de a fii campion.

Nu cred insa ca Benzar a castigat titlurile pe tara prin fraude,dar nici ca ZOLI KOSA acastigat 4 titluri doar prin smecherii.Iti pot spune cu mana pe inima ca ZOLI KOSA ,ca pescar de concurs era f.bun si ca mie nu mi-a fost niciodata frica sa concurez cu el.
E trist insa daca cele spuse de tine sunt adevarate si ar fi cazul ca impotriva celor ce fura in orice mod in concursuri sa se ia masuri drastice.

Dar consider in continuare ca cel putin pe forumul de stationar fiecare are dreptul sa-si spuna parerea dar nu cu rautate la adresa altor concurenti ,ca nu are nici un rost,nu ajuta pe nimeni cu nimic.

Numai bine,

Jean Scurtu

Sus

MesajScris: 03 Aug 2013, 12:10 
Neconectat
Moderator global

Doi nebuni , am ras de sa ma kk pe mine !!! Mi-ati inseninat ziua , inca imi sterg lacrimile ! Neaparat trebuie sa ajung la Mures , la A , sa va vad.
Arda-l dreaq de photoshop ! :lol: :lol: :lol: :lol:
Mai trebuia sa-i pui o lampa cu baterie solara-n c...r si era perfect! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 03 Aug 2013, 15:40 
Neconectat

uite si de asta e frumos pescuitul sportiv

Sus

MesajScris: 03 Aug 2013, 21:20 
Neconectat

Si capturile la FAR!

Fişiere ataşate:
SU.jpg
SU.jpg [ 98.41 KiB | Vizualizat de 6341 ori ]
Sus

MesajScris: 05 Aug 2013, 09:25 
Asa este super....mai bine decat jigniri si suparari !! Bravo baieti ...v-ati maturizat !! :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 05 Aug 2013, 14:29 
Neconectat

zsolt scrie:
Si capturile la FAR!

sa morrr euuu....poate merge Aladin la Mures la finala si va scoate pestii din cap ca ma cac pe mine...Aladinnee pe ei si pe betele lor :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 05 Aug 2013, 19:16 
Neconectat

nu vreau sa intru in hora, nu mi permit insa imi plac la nebuie adidasii su fundite ale lui nea Adi!! :lol:

Sus

MesajScris: 06 Aug 2013, 16:24 
Neconectat
Moderator global

Cred ca mai mult fund itele... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Da' nu-s de nasul tau... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 40 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4

Ora este UTC [ DST ]