Adrian Mihut scrie:
Oare saptamana viitoare, fiind vorba de saptamana de antrenament, va trebui sa mergem in fiecare zi sa strangem mizeriile dupa pescarii care vin sa se antreneze? Macar de-ar fi stranse intr-un singur loc. Mie unul nu mi se pare greu daca am adus niste pungi pline cu nada sa le pun frumos intr-un sac menajer si sa le duc undeva sa le arunc cand plec... oricum sunt mai usoare goale decat pline... Incercam sa facem fata, dar totusi un pic de bun simt cred ca s-ar impune. Mie unul nu imi place sa merg undeva si sa gasesc pe locul pe care vreau sa ma asez mizerii, ma simt aiurea. Asa ca incerc sa nu fac. Si ieri niste prieteni au dat foc la mai multe pungi goale de Sensas, Top Mix, Katus, Van den Eynde, etc...
Va multumesc pentru intelegere.
P.S. Pentru cei care isi fac probleme cu lipsa pestilor, linistiti-va, sunt destule „lampi” in instalatia de nocturna a stadionului FCM Tg.-Mures din apropiere incat sa ajunga la toata lumea!
Adi eu va propun sa instalati pe mal acolo cel putin un container de gunoi....asa ar fi normal.... sa nu mai vorbim de faptul ca nu ai unde sa mergi la WC... macar pentru concurs ar fi buna o toaleta ecologica daca nu mai multe....
.
Pista este interesanta dar putin curatata si aranjata ar arata sunt sigur si mai bine.....
Sa ne vedem cu bine....