Pescuit Stationar

Acum este 08 Noi 2024, 07:01

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 410 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 41  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: PESCARI PENALI
MesajScris: 03 Aug 2013, 11:56 
Neconectat
Moderator global

Pot presupune , in avantajul tau , ca ai ales in nestiinta de cauza? :lol: :lol: :lol: :lol:
Dar... ai ales. :( :( :( :( :( :(
PS Cand treci pe la Clubul tau din Alba , sa-mi dai un semn , ne intalnim la o cafea , fac cinste. ;)

Sus

MesajScris: 05 Aug 2013, 19:59 
Neconectat

Stie cineva cind se inaugureaza trimbitata zona de agrement si cea mai mare pista de competitii din tara pe care o face Federatia .
Ma refer la cea de la Orastie pe care o face Popescu.

Sus

MesajScris: 05 Aug 2013, 21:01 
Neconectat

Data exacta,cand se inaugureaza autostrada! :lol: :lol: :lol: N-are nici o legatura cu baltilile din Orastie! 8-)

Sus

MesajScris: 06 Aug 2013, 16:19 
Neconectat
Moderator global

Joi. La doi. Dupa Miercurea Ciuc. ;)

Sus

MesajScris: 06 Aug 2013, 22:57 
Neconectat

Nu se mai inaugureaza. Cred ca or bagat astia autostrada peste ele. ....interes national, nu avem ce comenta :lol:

Sus

MesajScris: 07 Aug 2013, 17:32 
Neconectat

Daca intervin intr-un razboi asa de mare o fac pentru ca sunt fan al unui f bun pescar din Rou.
Totodata ma preocupa legalitatea, corectitudinea, onoarea si alte asemenea.

diaconitapetru scrie:
In al doilea rand, AGVPSR a pierdut calitatea de membru CIPS incă din anul 2000, dar nu a avut cine să sesizeze CIPS. AGVPSR reprezintă asociațiile de vanatori, nu de pescari sportivi. Există o decizie a Curtii Constitutionale in acest sens.
http://lege5.ro/Gratuit/heytmobt/decizi ... 2000-01-12

Este un fals!!!. Decizia CCR se refera la o disputa pe probleme vanatoresti intre doua asociatii si AJVPS IASI. Deci NU are nicio legatura cu pescuitul.

diaconitapetru scrie:
In acest caz este aplicabil art. 6 alin. 1 lit. c) din statutul CIPS și va fi exclusă, odată cu sesizarea CIPS de către MTS, care a emis autorizatia FRPS:
http://frpsc.ro/statutul-c-i-p-s/

Pai daca AGVPS nu mai face parte din CIPS inca din 2000 cum ar mai putea fi exclusa azi, maine sau poimaine?!

diaconitapetru scrie:
Cei care doresc sa plece fara a fi autorizati de MTS, suporta consecintele, intrucat FRPS a inregistrat la OSIM toate competitiile oficiale nationale si internationale si este singura in drept sa trimita loturi la competitii internationale oficiale.

Oare OSIM o fi inregistrat si echipa Rapid in liga I-a?! Iar obraznicul de TAS a trimis-o in liga a II-a! Sa-i fie rusine...

Ce-i cu link-ul http://www.mts.ro/federatii? Este o facatura? Se pare ca DA de moment ce el NU deriva din http://www.mts.ro. Dati o cautare ( federatie, federatii, federatia de atletism, federatia de pescuit, etc. ) pe acesta din urma si NU veti gasi nici o lista a federatiilor. Si atunci?! http://www.mts.ro/federatii este un fals!

NU sunt un sustinator neconditionat al AGVPS. Aceasta este o entitate cu reactii intarziate si greoaie in a se adapta noilor conditii de libertate de asociere.

Dl. St. Popescu se lupta de ani de zile sa desfiinteze AGVPS. Am avut mai multe discutii pe niste forumuri precum si o discutie telefonica. Pledoaria sa era privitor la erorile AGVPS, cu care am fost de acord. Dar la intrebarea : "ce vrei sa pui in loc?" nu am primit un raspuns clar, lamuritor si convingator. Practic concluzia era: sa plece ei si sa vin eu.
De fapt tinta este cu bataie lunga si pragmatica(!). Ca federatie a MTS, FRPSC va fi finantat de stat. Deci presedintele si tot aparatul birocratic va fi platit din banii contribuabililor.

Sus

MesajScris: 07 Aug 2013, 18:27 
Neconectat
Moderator global

nutzu_z scrie:
Raspunsul oficial al conducerii Fips Cips privind cererea federatiei de carton in legatura cu participarea loturilor popesciene la concursurile oficiale FIPS din 2013:

Da' nu-i exclus AGVPS din CIPS-FIPS-FANIX , ca nu m-am lamurit ? Sau l-au pastrat doar pe Bentu in Consiliul Director ca trezorerier... Cum puii mei pot debita asemenea enormitati? Se vede pe site-ul lor cine face parte din CIPS , FIPS , FANIX-POPESCIX...
M-am plictisit de fariseii astia , de manipularile lor penibile , de dezinformarea si minciuna eterna.Rusinea a disparut , onoarea n-a existat vreodata , pupincurismul le-a devenit religie... M-a luat scarba... Va cumpar eu bilete dus pana-n Togo , ce ziceti? Inchiriez un charter numai pentru voi...
Voi , penalilor , ati fost vreunul chemat sa dati declaratii , ca eu presimt ca si plangerile penale au fost inventate , alte minciuni poponariene...
Pacat ca ne-a parasit Aschioape , in rest... tacere , uitare , mai ales ca nu prea aveau peste ce-cine se asterne...nici o pierdere...

Sus

MesajScris: 08 Aug 2013, 19:44 
Neconectat
Moderator global

Am gasit federatia , s-a umflat cartonu' si s-a luat fanel dupa mine... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Fişiere ataşate:
GOPR0032 (800x600).jpg
GOPR0032 (800x600).jpg [ 849.62 KiB | Vizualizat de 6033 ori ]
Sus

MesajScris: 09 Aug 2013, 15:39 
Neconectat

alintudose scrie:
nutzu_z scrie:
Raspunsul oficial al conducerii Fips Cips privind cererea federatiei de carton in legatura cu participarea loturilor popesciene la concursurile oficiale FIPS din 2013:

Da' nu-i exclus AGVPS din CIPS-FIPS-FANIX , ca nu m-am lamurit ? Sau l-au pastrat doar pe Bentu in Consiliul Director ca trezorerier... Cum puii mei pot debita asemenea enormitati? Se vede pe site-ul lor cine face parte din CIPS , FIPS , FANIX-POPESCIX...
M-am plictisit de fariseii astia , de manipularile lor penibile , de dezinformarea si minciuna eterna.Rusinea a disparut , onoarea n-a existat vreodata , pupincurismul le-a devenit religie... M-a luat scarba... Va cumpar eu bilete dus pana-n Togo , ce ziceti? Inchiriez un charter numai pentru voi...
Voi , penalilor , ati fost vreunul chemat sa dati declaratii , ca eu presimt ca si plangerile penale au fost inventate , alte minciuni poponariene...
Pacat ca ne-a parasit Aschioape , in rest... tacere , uitare , mai ales ca nu prea aveau peste ce-cine se asterne...nici o pierdere...

N-a disparut,pe alt site cere! :shock: :shock:

Salut domn menager , o sa indraznesc sa te intreb ...oare nu ar trebui sa prind lotul national indiferent de ,si unde si pentru cine concurez ? :lol: ....sau cine nu e cu noi e inpotriva noastra ? :oops: :oops: :oops: ....eu cred ca e schimbat doar menagerul ....naravul Ba ! :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 19 Aug 2013, 12:46 
Neconectat

The most common surnames by country :lol: :lol: hahahaha hai ca ii buna asta.

Fişiere ataşate:
998278_10200373676484898_1732086333_n.jpg
998278_10200373676484898_1732086333_n.jpg [ 96.59 KiB | Vizualizat de 5751 ori ]
Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 410 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 41  Următorul

Ora este UTC [ DST ]