Pescuit Stationar

Acum este 15 Noi 2024, 20:33

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 15 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: BRUCE SPRINGSTEEN
MesajScris: 07 Aug 2013, 15:45 
Neconectat

adi suciu scrie:
Sa stea linistit Bodocan ca nu o sa pierd nici un minut din aceasta faimoasa finala :lol: :lol: a carei reusita ti se datoreaza si tie . Daca nu ti-ar fii fost frica de muia care ai fii luat-o pe Varsot , si nu ai fii tras sfori sa nu se tina acolo , acum aveam o finala omeneasca nu cacatul asta de concurs ;) ;)

Cata legatura am cu finala atata legatura ai si tu cu obletitul! :lol: :lol: Si cu pista de la Varsolt nu ma ameninta ca comparativ cu tine am cateva concursuri castigate!Dezvolt idea mai departe poate ca intelegi si tu(mult nu astept de la un bugetar)atata peste cat prinzi tu la Varsolt fac o linie pe p...la si prind oricand! :lol: :lol: Mai bine dezvolti idea cu strategia cu care te-ai calificat! :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 07 Aug 2013, 16:25 
Neconectat
Moderator global

zsolt scrie:
adi suciu scrie:
Sa stea linistit Bodocan ca nu o sa pierd nici un minut din aceasta faimoasa finala :lol: :lol: a carei reusita ti se datoreaza si tie . Daca nu ti-ar fii fost frica de muia care ai fii luat-o pe Varsot , si nu ai fii tras sfori sa nu se tina acolo , acum aveam o finala omeneasca nu cacatul asta de concurs ;) ;)

Cata legatura am cu finala atata legatura ai si tu cu obletitul! :lol: :lol: Si cu pista de la Varsolt nu ma ameninta ca comparativ cu tine am cateva concursuri castigate!Dezvolt idea mai departe poate ca intelegi si tu(mult nu astept de la un bugetar)atata peste cat prinzi tu la Varsolt fac o linie pe p...la si prind oricand! :lol: :lol: Mai bine dezvolti idea cu strategia cu care te-ai calificat! :lol: :lol: :lol:

nici eu nu cer mai multa minte la un "prelucrator prin aschiere" sau "lacatus mecanic " sau orice ar scrie pe diploma ta de 10 clase , dar ca sa tragi sfori an de an si sa pui finala A in locatii de cacat ca si asta trebuie sa fii mai mult decat parsiv . Iti tremura paru`n cur daca finala era pe Varsolt ..... iar diferenta dintre mine si tine este ca pe mine nu ma apreciaza nimeni profesional dupa cate concursuri de pescuit pierd sau castig ;) ;) ;) ;) ;) eu merg de placere tu mergi din necesitate ca altfel iti dau aia un picior in cur :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cand o sa intelegi aspectul asta si nu o sa mai mituiesti in stianga si-n dreapta cu cate un kil de nada ca sa-ti atingi scopurile , atunci poate se va schimba ceva si-n pescuit ......dar pana cand saracia va merge tiras dupa mirosul de nada incotro vor fii "momiti" nu v-a fii nimic din pescuitul asta .
Asa ca las-o mai moale cu "bugetarul" ca tu n-ai facut scoala cat am avut eu pauza ..la scoala ;) ;) ;) ;) ;)

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 07 Aug 2013, 16:57 
Neconectat

Cand o sa intelegi aspectul asta si nu o sa mai mituiesti in stianga si-n dreapta cu cate un kil de nada
Cuvantul mita si spaga aud de la tine,se trage de la meserie :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 07 Aug 2013, 17:00 
Neconectat

iar diferenta dintre mine si tine este ca pe mine nu ma apreciaza nimeni profesional

Bineinteles!Mai zici si tu ceva! :lol: :lol: :lol:

Ultima oară modificat de zsolt pe 10 Aug 2013, 20:45, modificat de 3 ori în total.

Sus

MesajScris: 07 Aug 2013, 21:02 
Neconectat

Ady zice: da imnul Energo il stii :o :o :o :o :o :o :o :o :o ???????????

http://www.youtube.com/watch?v=lB89GhtBHmI

Asta-i imnul minerilor "versiune noua". Ei mai sunt supranumiti "bieti lampagii". :lol: :lol: :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 15 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC [ DST ]