La pagina 14, la sectiunea "Pescuit Stationar" gasiti articolul meu despre "Montura Skippy" a campionului Belgian Pierre-Francois Descheppers, preluat din revista franceza "Infopeche" si comentat dupa perceptia si priceperea mea.
Deasemenea la pag.36, la sectiunea "Competitii" sub titlul "Formula Noua", aveti articolul promis despre propunerea voastra legata de un campionat national cu mai multe etape.
Va doresc lectura placuta! Astept eventuale critici dar si sugestii pentru doua articole in numarul viitor care va aparea in 15.03.2010. Am primit acceptul realizatorului revistei pentru doua articole despre "pescuitul stationar" in fiecare numar. Daca doriti ca o montura, o tehnica sau orice idee proprie (sau nu neaparat) sa vada lumina tiparului in paginile PM, fie prin intermediul meu fie prin al vostru personal, nu ezitati sa-mi scrieti pe privat sau pe adresa de mail:
uszkayistvan@yahoo.com sau direct la revista la adresa:
pem@pescarmodern.roDaca doriti in acest topic putem discuta mai departe pe marginea articolelor amintite dar si alte idei. Daca gresesc cu ceva, va rog sa nu va suparati pe mine! Nu vreau decat sa ajut pescuitul stationar de competitie si nu am nici un alt interes ascuns.