glukas scrie:
Haideti sa fim realisti. Sa nu uitam ca a fost un concurs de 3 manse la obleti, iar acest lucru, privit din orice unghi, nu este ok pentru o Finala A.
Ca atare, felicitari campionului Boti pentru munca la obleti, lui Benzar in mod special, pentru gasirea morunasilor si lui Nutzu, care a reusit o buna mansa II tot la morunasi. Atat.
Ca atare, in afara de Benzar (si partial Nutzu), nu am vazut vreun pescuit tehnic pe acolo. Asa ca mai usor cu laudele...
Nu va suparati dar parerea mea esta ca daca nu sti sa pescuiesti competitiv la obleti,e mai bine sa concurezi numai la balta Ben si la DORIPESCO.Pescuitul la oblete e un pescuit f. tehnic ,fin,ce insa nu e la indemana fiecaruia fara o nada speciala buna si multe antrenamente si multe altele.
Cred ca daca Zoli Kosa ar fi concurat i-ar fi lasat pe multi mai tineri in urma fiind vorba de pescuit la oblete,desi nu a stiut si nu va sti nicodata sa pescuiasca la slider ca si Benzar.
Nici un concurs mondial nu s-a tinut si cred ca nu se va tine pe carpodromuri.Daca se vrea sa se obtina rezultate bune la mondiale,atunci e bine ca cei ce formeaza echipa sa stie atat pescuitul la oblete cat si la peste mare si in special pe ape curgatoare.
BENZAR si-a dovedit din nou clasa aratand cum se pescuieste la morunas chiar daca nu el a iesit campion,spre ghinionul lui.
In video-ul prezentat mi-a placut eleganta si finetea cu care pescuia BENZAR in acest concurs cu match-ul.
L-am apreciat pe BENZAR si cand TRUIA spunea ca BENZAR prindea intr-un concurs vaduvite cand ceilalti prindeau obleti si asta pt. ca pescuitul la vaduvita e mai dificil daca nu sti ce sa oferi acestui peste si cu ce sa nadesti.
Am intalnit pt. prima data acest peste la o finala "B" pe canalul de la termocentrala IESALNITA,castigata de mine cu 3 de locul I si un IV prinzand numai vaduvita,dandu-mi seama destul de rapid ce prefera acest peste nou pt. mine si pe care nu-l mai intalnisem niciodata.
VERA,felicitari pt. felul in care ai organizat si condus acest concurs.
Numai bine,
Jean Scurtu