Pescuit Stationar

Acum este 08 Noi 2024, 07:36

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 410 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 41  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: PESCARI PENALI
MesajScris: 20 Aug 2013, 19:57 
Neconectat

Popica ataca
tefan Popescu scrie:
Interesanta discutia despre permise. Dar, hai sa o lamurim. Se adevereste faptul ca romanul uita repede, dar hai sa-i aducem aminte. De cand se stie pescuitul sportiv in Romania, permisele de pescuit sportiv s-au eliberat de asociatii. Exista in acest sens si o lege, Legea 117/1999. In 2008, s-a trezit cineva, pe vremuri autointitulat prietenul pescarilor (ma refer la Gigi Stefan) care a zis; lasa ca le-o trag eu asociatiilor si a clocit o lege a pescuitului, cunoscuta ca OUG 23/2008 si o Hotarare de Guvern care incalca tocmai legea 117/1999, care stabilea cuantumul sumei pe care statul trebuia sa o incaseze, si anume 2 lei pentru fiecare permis de pescuit eliberat, la cei 30 de lei care se percep acum.
Ce nu se intelege, este un lucru simplu. Statul gestioneaza resursa acvatica vie, nu pescuitul sportiv. Faptul ca perscarii sportivi nu au fost in stare sa-si organizeze activitatea, a fost o greseala, care acum a fost corectata prin infiintarea federatiei.
Sa traducem in cifre ce insemna eliberarea permiselor de pescuit sportiv, pana cand au inceput sa apara primele asociatii de pescari sportivi. Monopolul apartinea AGVPSR, care, bine cautata la acte, a incasat aceste sume de bani (intitulate cotizatii) fara sa dea socoteala nimanui si ilegal. Cei mai in varsta stiu ca valoarea acestora ajunsesera la 1 milion de lei vechi/an.
La un numar de 200.000 de pescari (asa zisi recreativi - notiune inventata odata cu legea 192/2001) sumele depaseau 200 miliarde lei vechi. Acestea s-au mai temperat datorita asociatiilor independente care incasau cotizatii cat de cat decente fata de vechii comunisti. Oricum sumele ce intrau in bugetul AGVPSR si a asociatiilor judetene, erau uriase. Asa se explica aparitia pe langa curtile acestora vile, masini de teren si alte acareturi. Basca spagile platite oamenilor politici pentru sustinerea AGVPSR.
Acum, cand escrocheria AGVPSR a fost demantelata, se incearca o noua aburire cu proiectul de lege ce se vehiculeaza in mediul virtual. Este evident ca banii din pescuit ar trebui sa se regaseasca tot in pescuit, insa acum acestia intra in bugetul de stat si nimeni nu mai da socoteala de cheltuirea lor. Cert este faptul ca resurele acvatice vii au fost decimate si nu s-a miscat nimic in vederea stoparii declinului acestora. Pescarii sportivi, daca vor sa fie cu adevarat un segment important al societatii civile si nu niste legume ca pana acum, au posibilitatea sa-si ia destinul in propriile maini. Pescuitul sportiv nu se poate face decat in mod organizat, avand in vedere ca presupune exploatarea unei resurse naturale care apartine statului. Exemplele de buna gestionare a statelor din jur, unde pescarii organizati se ocupa de acest lucru si rezultatele se vad. Adevarul este ca resursele financiare ce pot fi generate de pescuitul sportiv sunt uriase. Problema este cine le gestioneaza. Si cum o face.
Faptul ca sunt acuzat ca urmaresc sa pun mana pe banii pescarilor, dovedeste ca cei care se preteaza la asa ceva ori au o parere despre mine supraevaluata cum ca as fi un geniu al raului, fie sunt beneficiarii situatiei de acum cu este acest broscoi numit Alin Tudose, vasnic AGVPS-ist (demn urmas al lui taicasu', fost director la Drumuri judetene si care se lauda cu sutele de pastravi pe care ii bracona pe Valea Frumoasei) si care prin intrarea in legalitate a pescuitului sportiv se vede pus in situatia sa dispara din peisaj. Cine i-ar mai zice lui manager al lotului national, cand el este un prapadit de inginer care traieste din proiectele date de Consiliul judetean unde tac'su este consilier.
Asta-i marfa si cine nu pricepe ca pescuitul sportiv se afla acum intr-un moment cand se poate lua totul de la inceput, isi merita soarta. Eforturile de a compromite federatia sunt uriase si cea mai comoda dintre ele este de a da in presedinte. Se pare ca prostii pun botul.

replica lui Tudose

Bai mic rahat cu ochi ,
Sa te iau pe rand , gunoiule.
1. Esti acuzat de multe , nu numai ca vrei sa pui mana pe banii pescarilor. Vezi ca ai peste 3 saptamani infatisare la procesul cu inselatoria de la Baracuda , penalule. Plus actiunile tale , vechi si noi , cu care ai dat de pamant cluburi si federatii , ceea ce a dus la credibilitatea carte o ai azi.
2. Cu ce m....-ta beneficiez eu de pe urma AGVPSA , nimuriciule , daca esti curios eu sponsorizez , adica le dau , nu iau. Diferenta fata de tine , tu n-ai raspuns:ESTE PLATIT-REMUNERAT-SALARIAT al federatiei tale de 2 bani? Pe banii cui? Raspunde , mizer nemernic.
3. Tata este pensionar de 15 ani ,iar consilier nu mai este nicaieri de vreo 12 ani , mizerabilule, lasa-l si-ti vezi de ale tale , gunoiule. Iar prapaditul de inginer , daca nu te-a informat nimeni, castiga lucrarile la licitatii , in mai multe CJ din tara asta, licitatiile sunt chestiilew alea legale , trsansparente , care se practica in RO de multi ani , nu ca afacerile tale cu balastul... Sapi "baltile pescarilor pe care-i iubesti" pe cluburi , asociatii , federatii si tai facturi de consultanta pe firma ta , cv balastului. Si ai tupeul sa mai povestesti ? Cum ai iesit din biroul in care te-au zidit la Revolutie , ca ai adus vorba de vremurile alea ?
4. Ca sa ai informatiile complete , pe V Frumoasei nu mai sunt pastravi de cativa ani buni , nu cred ca tata a discutat cu tine vreodatra altceva decat "mars mai p...a de aici" , caci cunoaste bine oamenii...
Acum , despre datul in presedintelde federatiei , nu-i cazul , trebuie doar sa tinem p...a , ca se arunca singur cu botu'n ea.
Vezi mizerabile cacaracter , mai ai de spus ceva si de mama? Ca poate ne intalnim si pe strada , cine stie... Te poti trezi intr-o buna dimineata si observi ca ti s-a terminat norocu'.
Deci , presedinte al tuturor pescarilor , din negura timpului si pana azi , raspunde punctual daca poti , sau taci pe veci:
1. Cate concursuri , in afara de BARACUDA , despre a carui maretie si grandoare stie toata suflarea pescareasca ai organizat , de cand te-ai facut sef de pescari. Pe cluburi , federatii , ce vrei tu.
2. Esti beneficiar de drepturi banesti din partea federatiei? Esti platit pentru binefacerile facute pescarilor ASTIA PROSTI, chiar impotriva vointei lor?
3. Cate procese penale ai in momentul asta pe rol , tu personal ,dar ca reprezentant de federatii si asociatii , ca persoana credibila si morala , exemplu de urmat ?
4. Cate procese intentate AGVPS ai pierdut ?
In rest sa te ajungi cat de repede ca berea. :mrgreen:
Incearca sa ai putina decenta , chiar daca ai o teama de mine si pozitia mea de sustinator al pescuitului de competitie , sub AGVPS te deranjeaza , chiar daca nu sunt 100% de acord cu ce fac ei , insa , fata de tine sunt ingerasi , iar tu satana. Lasa-l pe tata sa-si vada de pensie , daca tu crezi ca insultand un om de 70 ani ti-ai dovedit maretia , curajul si latura morala , cred ca ai dat iarasi cu oistea-n gard. Ma ai aici pe mine , daca te tine puta , broscoiul tau favorit. Deci , redevino gunoiul simplu , nu te cobora mai rau(desi nu stiu cum ai putea , dar ma uimesti permanent) si ramai in mocirla ta , unde te simti asa bine.
Astept raspunsurile cinstite , al unui barbat adevarat ,demn si care n-are nimic de ascuns. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 20 Aug 2013, 19:59 
Neconectat

Apropo cand e finala nationala FEDERALA? :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 20 Aug 2013, 21:30 
Neconectat

ANTIFANE scrie:
Apropo cand e finala nationala FEDERALA? :lol: :lol:

Nu stiu cand o fi dar sigur o castiga Aschioape!!!!... e prea bun ca sa nu fie asa!!! :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 21 Aug 2013, 19:16 
Neconectat

Vai ce tare,uite raspunsul lui Jean Claude Popescu! :lol: :lol: :lol:
broscoiule,
Deși nu meriți nici măcar să fi scuipat, o să te lămuresc.
1. Nu este treaba mea să organizez concursuri. Federația face competiții oficiale și are în acest scop o comisie. Eu veghez să se respecte regulamentele federației. Ești chiar așa de dobitoc încât nu pricepi că toate competițiile oficiale se pot organiza după obținerea autorizațiilor legale și nu înainte? Dar ce contează legea pentru unii care și-au făcut un titlu de glorie din a o încălca?
2. De când sunt implicat în pescuitul sportiv nu am beneficiat de nici un leu plată pentru ce am făcut. Mai mult (și știi foarte bine acest lucru) ofer spațiu și logistică gratuit pentru federație și clubul sportiv.
3. Nu am niciun proces penal. Dacă știi vreun dosar în acest sens, fă-l public. Vezi că toate dosarele se publică pe web site-ul http://www.portal.just.ro. Dacă nu, ești o javră și o să ți-o trag peste bot prima dată când o să dai ochii cu mine. Vezi că Alba Iulia este un oraș mic!
4. Procesele care le-am intentat AGVPSR, chiar dacă am pierdut câteva, nu au făcut altceva decât să devoaleze excrocheria în cazul acestei persoane juridice. Vezi că mai este unul pe rol.

Vai ce tare ! :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 22 Aug 2013, 14:29 
Neconectat

RaPpSodIq scrie:
The most common surnames by country :lol: :lol: hahahaha hai ca ii buna asta.

Like! Era tare un buton de like :)))

Sus

MesajScris: 25 Aug 2013, 08:41 
Neconectat

http://frpsc.ro/frps-a-fost-recunoscuta ... -sportiva/
cred ca acum incepe distractia........discutia Șelaru-Popescu. Ieri AG a federației a emis hotărârea privind solicitarea autorizației de participare a Lotului Național de staționar pentru participare la CM pe națiuni din Polonia. MTS va elibera autorizația săptămâna viitoare, documentația fiind deja depusă, autorizația fiind document în completare.

Sus

MesajScris: 25 Aug 2013, 09:21 
Neconectat

no,no ,si cine e in lot :?:

Sus

MesajScris: 25 Aug 2013, 20:56 
Neconectat

singeorzan daniel scrie:
no,no ,si cine e in lot :?:

1 ASCHIOAPEI
2-ASCHIOAPEI
3-ASCHIOAPEI
4-ASCHIOAPEI
5-ASCHIOAPEI
REZERVA
ASCHIOAPEI

ANTRENOR

ASCHIOAPEI

COORDONATOR AL LOTULUI NATIONAL-fuuu nu sunt sigur aici si nu vreau sa vb prostii.

Sus

MesajScris: 26 Aug 2013, 07:32 
Neconectat

Aschioapei a fost singurul care a anticipat ca se va ajunge la o intelegere intre Popescu si Selaru :D pentru ca numai in Romania se poate intampla asa ...... uni sunt membrii CIPS-FIPS si altii au autorizatie de participare.Acum ramine de vazut cum reactioneaza Selaru si daca se intelege cu Popescu la cine trimite si cu ce bani,adica daca AGVPS trimite crapul...FRSPC trimite stationarul si tot asa.....astazi ar trebui sa fie discutia....deocamdata telefonic......daca sunteti de acord am sa va tin la curent cu ce se intampla cu stationarul :D

Sus

MesajScris: 26 Aug 2013, 08:46 
Neconectat

cum era de asteptat Selaru nu a raspuns la telefon......acum asteptam raspunsul la notificarea trimisa AGVPS-ului.......in notificare e specificat faptul ca AGVPS e membra CIPS,dar autorizarea o are FRSPC si necesitatea unui dialog intre cele doua ,cu mentiunea ca e necesara recunoasterea eforturilor depuse de sportivi la toate disciplinele si informarea corecta a sportivilor despre apartenenta la un club,contract spoirtiv ,legitimare........Pana in acest moment nu cred ca se poate discuta despre""Pescari Penali"",totul depinde de raspunsul Agvps

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 410 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 41  Următorul

Ora este UTC [ DST ]