Pescuit Stationar

Acum este 08 Noi 2024, 09:51

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 410 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 41  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: PESCARI PENALI
MesajScris: 26 Aug 2013, 09:07 
Neconectat

adi petrisor scrie:
singeorzan daniel scrie:
no,no ,si cine e in lot :?:

1 ASCHIOAPEI
2-ASCHIOAPEI
3-ASCHIOAPEI
4-ASCHIOAPEI
5-ASCHIOAPEI
REZERVA
ASCHIOAPEI

ANTRENOR

ASCHIOAPEI

COORDONATOR AL LOTULUI NATIONAL-fuuu nu sunt sigur aici si nu vreau sa vb prostii.

Din cate-mi aduc eu aminte din lotul National Federal, face parte si Vosi, aka Berari Vasile :lol: :lol: :lol:
Deci sa nu-l uitam nici pe el:lol: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 26 Aug 2013, 09:10 
Neconectat

Hai ca te ajut eu,au cazut la comun acord ;)
Lotul care-i inscris
Stanciu Toni
Rancu Tiberiu
Lozinca Florin
Andrei Ghioghiu
Benzar Zsolt
Tudor Bodocan

Sus

MesajScris: 26 Aug 2013, 12:32 
Neconectat

sa inteleg ca e lista inscrisa de AGVPS la Cips ?si ca se merge in baza autorizatiei Frspc?si pe banii Federatiei?........sa nu crezi ca fac misto dar cred ca nu au dat-o la pace sunt prea multe orgolii .....am sa te rog daca poti sa nomlnalizezi intreaga delegatie care merge.sunt curios cine merge din partea AGVPS.Zsolt te stiu un om foarte cerebral si bine informat,cred ca raspunsul MTS-ului la cererea de autorizare depusa de dl Bentu il stii,nu cred ca nu te-ai prins, daca nimeni din staful AGVPS, nu merge in Polonia,de ce nu o face
Te intreb sincer nu ai fi deacord sa facem un concurs intre cele doua loturi?
Sa auzim numai de bine

Sus

MesajScris: 26 Aug 2013, 12:49 
Neconectat

Da e lista inscrisa de Agvps,si nu vine staf cu noi ani de zile!Si cine vrea sa concureze cu noi are posibilitatea daca se inscrie in circuitul nostru.in rest nu vreau sa intru in discutii ca nu-i domeniul meu!

Sus

MesajScris: 26 Aug 2013, 14:40 
Neconectat

diaconitapetru scrie:
Sa auzim numai de bine

Care loturi?
ca eu nu vad decat un singur lot aici?
sa inteleg ca federatia a facut deja concursuri de selectie si si-a format si ea lotul ei?...pe sestache?

hai ca nu cred

Sus

MesajScris: 26 Aug 2013, 15:25 
Neconectat

diaconitapetru scrie:
sa inteleg ca e lista inscrisa de AGVPS la Cips ?si ca se merge in baza autorizatiei Frspc?si pe banii Federatiei?........sa nu crezi ca fac misto dar cred ca nu au dat-o la pace sunt prea multe orgolii .....am sa te rog daca poti sa nomlnalizezi intreaga delegatie care merge.sunt curios cine merge din partea AGVPS.Zsolt te stiu un om foarte cerebral si bine informat,cred ca raspunsul MTS-ului la cererea de autorizare depusa de dl Bentu il stii,nu cred ca nu te-ai prins, daca nimeni din staful AGVPS, nu merge in Polonia,de ce nu o face
Sa auzim numai de bine

Petre, tu in calitate de membru al federatiei lui fane de ce esti asa curios de ce face Agvps-ul? Esti doar membru, care e interesul tau? Sau te pune fanel mincinosu' sa pui intrebari? Circuitul agvps este privat iar lotul desemnat sa mearga in Polonia este al unei asociatii membre CIPS, asociatie ce organizeaza un concurs mondial pentru membrii sai afiliati. Ce e atata interes pentru aceast lucru?? VREI SA FII MARINIMOS SI SA SPONSORIZEZI NATIONALA CU 30 KG DE RAME?? Ca daca e asa si intradevar esti pescar sufletist atunci chiar ai putea sa faci aceasta donatie!

Sus

MesajScris: 26 Aug 2013, 15:55 
Neconectat

zsolt scrie:
Da e lista inscrisa de Agvps,si nu vine staf cu noi ani de zile!Si cine vrea sa concureze cu noi are posibilitatea daca se inscrie in circuitul nostru.in rest nu vreau sa intru in discutii ca nu-i domeniul meu!
sunt deacord cu tine,dar a venit momentul cand circuitul de care pomenesti nu mai poate fi functional, cred ca 2013 a fost ultimul an in care s-a desfasurat.....nu intru in detalii,dar esti constient de faptul ca in momentul in care a aparut FRSPC cu toate actele in regula chiar daca nu a avut competitii(fara CIS nu putea sa organizeze)exista riscul ca circuitul sa fie in afara legii?
PS eu personal as fi vrut sa se faca un lot la intelegere Agvps-Frspc ,sa se spuna la masa ce are fiecare mai bun si sa se ingroape orgoliile si disputele fiindca la urma urmei ambele tabere se bazeaza pe sportivi......si ca sa fim mai concreti se reprezinta ROMANIA,ma tem ca va prima orgoliile........

Sus

MesajScris: 26 Aug 2013, 16:05 
Neconectat

Nu-ti trebuie cis ca sa organizezi concursuri!Si eu am incheiat discutia pe tema asta!

Sus

MesajScris: 26 Aug 2013, 16:15 
Neconectat

nutzu_z scrie:
diaconitapetru scrie:
Sa auzim numai de bine

Petre, tu in calitate de membru al federatiei lui fane de ce esti asa curios de ce face Agvps-ul? Esti doar membru, care e interesul tau? Sau te pune fanel mincinosu' sa pui intrebari? Circuitul agvps este privat iar lotul desemnat sa mearga in Polonia este al unei asociatii membre CIPS, asociatie ce organizeaza un concurs mondial pentru membrii sai afiliati. Ce e atata interes pentru aceast lucru?? VREI SA FII MARINIMOS SI SA SPONSORIZEZI NATIONALA CU 30 KG DE RAME?? Ca daca e asa si intradevar esti pescar sufletist atunci chiar ai putea sa faci aceasta donatie!
rame fara nici o problema,dar cea mai mare multumire a mea e sa fie inteles ca a sosit momentul in care sa discutam de sportivi in adevaratul sens al cuvantului(nimeni nu contesta meritele)dar cand vine vorba de contracte,legitimatii.......legalitate......Cum o sa arate circuitul la anul daca MTS trimite CIPS-FIPS adresa solicitata?pacat ca nu pot sa o postez
PS as putea sa sponsorizez si cu nada ( pentru antrenament) dar nu cred ca exista increderea in ea si e si noua pe piata ,nu cred ca esti de acord cu mine ,dar nada pentru CM nu cred ca exista in rafturile magazinelor,e facuta special.......

Sus

MesajScris: 26 Aug 2013, 16:54 
Neconectat

Petre...tu nu vrei nici in ceasul al 13-lea sa intelegi idea: ca sa fie ceva normal ar trebui ca tara sa aiba un singur reprezentant ( federatie, asociatie...zi-i cum vrei tu!) pe plan intern si extern...
Atata timp cat totul se reduce la o discutie cu aer de negot pe spinarea pescarilor intre Fane ( ca eu nu va pot numi federatie...voi toti la un loc nu reprezentati nimic!!...totul e Fane...ala face ce vrea , taie si spanzura si voi ii tineti isonul ca dascalul agramat preotului cu seminar!!) si Selaru.... si sincer sa fiu nici unul dintre indivizii astia nu reprezinta marea masa a pescarilor din Romania... 95% dintre toti pescarii din Romania ( ca mai sunt si alti pescari in afara de astia 2-3 sute de pe forumuri si din concursuri!!!) nu sunt afiliati nici unde...asa ca va intreb si pe unii si pe altii.... ce legitimitate vreti sa aveti voi cand nici fane nici AGVPS-ul nu reprezinta nimic comparativ cu marea masa apescarilor sportivi neafiliati!!!...in Mehedinti sunt peste 15 mii de neafiliati...Fane n-are niciunul si AJVPS-ul vreo cateva sute.... asta e situatia la care s-a ajuns prin razboiul inept intre doua entitati care nu fac nimic pentru pescari.... eu personal..atata timp cat aceasta situatie se mentine, consider ca Romania nu are nici un reprezentant legitim in ale pescuitui!!!...Rusine sa ne fie!

Daca prin eforturi sustinute s-ar cointeresa pescarii si ar fi atrasi sa se afilieze ( le trebuie si motive pentru asta!!) ...si daca fiecare ar da cate 50 de bani pentru concursuri am avea un superbuget pentru competitii... si pe urma si rezultate!!!

Petre, am mai discutat pe tema asta... daca nu va debarasati de Fane nu reusiti sa ajungeti la inima pescarilor.... dati-l afara...puneti un om corect si inimos ...pescar pentru pescari nu pentru el...unul care mai si asculta si nu se pretinde posesorul adevarului absolut!.... si o sa vedeti schimbarea...

Faceti si un statut adevarat...unul in care oricine poate fi dat afara.... un statut care sa nu permita acapararea federatiei de o clica de profitori fara scrupule ( asta va fi cel mai greu!! nu reusesc ei in fotbal daramite in pescuit!!!) si o sa capatati si credibilitate si increderea oamenilor!!!... Atata timp cat pe seful vostru jumatate din pescarii de competitie il considera corupt si necinstit ce vreti voi sa obtineti defiland cu el...ce crezi ca vreo intelegere cu Selaru conduce undeva?.... Poate doar la pierderea totala a brumei de credinilitate care o mai are si AGVPS-ul....

Ti-am mai zis...nici unii nici altii nu fac nimic pentru pescuit.... limitati de interese personale sau de dictatul firmelor de echipament care hotarasc ce si cum in pescuitul de la noi!!!

Dati-l afara pe Fane.... adica nu afara...sa ramana si el un simplu membru...nu cred ca se va opune nimeni la asta...numai sa nu mai fie el sefu' pe urma faceti ceva pentru pescari ca sa-i atrageti ( daca se ajunge aci eu voi fi primul care ma inscriu la voi!!...stie toata lumea ca sunt un critic dur al AGVPS-ului...in principal prin situatia absolut dezastruoasa creata la nivelul judetului nostru!!... dar unde sa ma duc???...sa schimb un nimic pe alt nimic???...ptr AGVPS: recunosc ca sunt judete care ajung sa mai faca cate ceva.... mentionez numai Alba si Salaj... dar asta e prea putin la nivel national!!)... si gata!!!...avem o structura adevarata care sa conduca asa cum trebuie pescuitul de la noi.... cu siguranta unii care isi trag subzistenta din situatia actuala vor face opinii separate...dar astia vor fi repede dati deoparte.... si in sfarsit va exista o organizatie care sa vorbeasca in numele pescarilor...si sa-i reprezinte si fata de lege si fata de ANPA si fata de toate celelalte entitati care nu mai stiu cum sa-i futa!!!
Si poate asa vei mai avea si tu ocazia sa pescuiesti la Dunare.... ca dupa se preconizeaza in urmatorii 5 ani nu va mai fi nici un metru de teren public pe malul Dunarii...totul este privat!...de la Orsova la Moldova Noua nu mai ai cum sa faci o baie in Dunare....nu mai vorbesc de datul la peste...ultimele parcele de teren public se vand in momentul de fata....

Si nimeni nu face nimic...nici AGVPS-ul...cu atat mai putin Fane.... prin urmare si cum spuneam....pescarii din Romania sunt ai nimanui...aia multii...astia cativa care scriu pe forum si asociatiile lor nu ii reprezinta!!!...Trist!!!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 410 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 41  Următorul

Ora este UTC [ DST ]