nutzu_z scrie:
diaconitapetru scrie:
sa inteleg ca e lista inscrisa de AGVPS la Cips ?si ca se merge in baza autorizatiei Frspc?si pe banii Federatiei?........sa nu crezi ca fac misto dar cred ca nu au dat-o la pace sunt prea multe orgolii .....am sa te rog daca poti sa nomlnalizezi intreaga delegatie care merge.sunt curios cine merge din partea AGVPS.Zsolt te stiu un om foarte cerebral si bine informat,cred ca raspunsul MTS-ului la cererea de autorizare depusa de dl Bentu il stii,nu cred ca nu te-ai prins, daca nimeni din staful AGVPS, nu merge in Polonia,de ce nu o face
Te intreb sincer nu ai fi deacord sa facem un concurs intre cele doua loturi?
Sa auzim numai de bine
Petre, tu in calitate de membru al federatiei lui fane de ce esti asa curios de ce face Agvps-ul? Esti doar membru, care e interesul tau? Sau te pune fanel mincinosu' sa pui intrebari? Circuitul agvps este privat iar lotul desemnat sa mearga in Polonia este al unei asociatii membre CIPS, asociatie ce organizeaza un concurs mondial pentru membrii sai afiliati. Ce e atata interes pentru aceast lucru?? VREI SA FII MARINIMOS SI SA SPONSORIZEZI NATIONALA CU 30 KG DE RAME?? Ca daca e asa si intradevar esti pescar sufletist atunci chiar ai putea sa faci aceasta donatie!
rame fara nici o problema,dar cea mai mare multumire a mea e sa fie inteles ca a sosit momentul in care sa discutam de sportivi in adevaratul sens al cuvantului(nimeni nu contesta meritele)dar cand vine vorba de contracte,legitimatii.......legalitate......Cum o sa arate circuitul la anul daca MTS trimite CIPS-FIPS adresa solicitata?pacat ca nu pot sa o postez
PS as putea sa sponsorizez si cu nada ( pentru antrenament) dar nu cred ca exista increderea in ea si e si noua pe piata ,nu cred ca esti de acord cu mine ,dar nada pentru CM nu cred ca exista in rafturile magazinelor,e facuta special.......