Pescuit Stationar

Acum este 08 Noi 2024, 10:00

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 410 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 41  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: PESCARI PENALI
MesajScris: 26 Aug 2013, 17:36 
Neconectat

diaconitapetru scrie:
rame fara nici o problema,dar cea mai mare multumire a mea e sa fie inteles ca a sosit momentul in care sa discutam de sportivi in adevaratul sens al cuvantului(nimeni nu contesta meritele)dar cand vine vorba de contracte,legitimatii.......legalitate......Cum o sa arate circuitul la anul daca MTS trimite CIPS-FIPS adresa solicitata?pacat ca nu pot sa o postez
PS as putea sa sponsorizez si cu nada ( pentru antrenament) dar nu cred ca exista increderea in ea si e si noua pe piata ,nu cred ca esti de acord cu mine ,dar nada pentru CM nu cred ca exista in rafturile magazinelor,e facuta special.......

...prietene, iarta-ma dar si tu ai luat-o rau pe aratura. Pana acuma parca erai neutru cu privire la federatire. Acum cand are o bucata de hartie numita CIS ai imbratisat federatia mai ceva ca nefututul de 3 ani pe curva de pe marginea drumului. O dai si tu cu legitimatii, legalitate. Pai ma amice, despre ce nada vorbesti tu? Facuta de fane?

PS- eu cred ca fane si-a propus sa ne extermine cu ajutorul vostru, al slugilor ascultatoare, prin metoda cea mai surprinzatoare: adica ne face sa murim de ras! :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 26 Aug 2013, 17:42 
Neconectat

Niciunul din cei de sub conducerea lui fane nu are coloana vertebrala, nu e unul care sa stea drept. Sunteti numai unul si unul, alesi pentru a executa jegurile produse de el. SA VA FIE RUSINE!!! Daca doamne fereste ajungeti sa conduceti pescuitul romanesc o sa fie mare tragedie. O gasca de incompetenti!

Na ca m-ai facut sa ma enervez chiar de luni...

Sus

MesajScris: 26 Aug 2013, 18:11 
Neconectat

bogdanpesc scrie:
diaconitapetru scrie:
Te intreb sincer nu ai fi deacord sa facem un concurs intre cele doua loturi?
Sa auzim numai de bine

Care loturi?
ca eu nu vad decat un singur lot aici?
sa inteleg ca federatia a facut deja concursuri de selectie si si-a format si ea lotul ei?...pe sestache?

hai ca nu cred

Vad ca eu nu merit un raspuns....ori va simtiti asa tare in coa.e sa faceti o amicala pe cateva mii de euroi,intre cele doua loturi?

Sus

MesajScris: 26 Aug 2013, 20:17 
Neconectat

diaconitapetru scrie:
sa inteleg ca e lista inscrisa de AGVPS la Cips ?si ca se merge in baza autorizatiei Frspc?si pe banii Federatiei?........sa nu crezi ca fac misto dar cred ca nu au dat-o la pace sunt prea multe orgolii .....am sa te rog daca poti sa nomlnalizezi intreaga delegatie care merge.sunt curios cine merge din partea AGVPS.Zsolt te stiu un om foarte cerebral si bine informat,cred ca raspunsul MTS-ului la cererea de autorizare depusa de dl Bentu il stii,nu cred ca nu te-ai prins, daca nimeni din staful AGVPS, nu merge in Polonia,de ce nu o face
Sa auzim numai de bine

Te-am rugat sa stai departe asta era ultima strigare! 8-) 8-)

Sus

MesajScris: 26 Aug 2013, 20:21 
Neconectat

bogdanpesc scrie:
bogdanpesc scrie:
diaconitapetru scrie:
Sa auzim numai de bine

Care loturi?
ca eu nu vad decat un singur lot aici?
sa inteleg ca federatia a facut deja concursuri de selectie si si-a format si ea lotul ei?...pe sestache?

hai ca nu cred

Vad ca eu nu merit un raspuns....ori va simtiti asa tare in coa.e sa faceti o amicala pe cateva mii de euroi,intre cele doua loturi?

Cine crezi ca coboara la nivelul lor????? :shock: :shock: :shock: Toti cei care n-au facut rezultat la circuitul national s-au inscris in federatie! :roll: :roll: :roll:

Sus

MesajScris: 26 Aug 2013, 20:31 
Neconectat

popica pt Tudose
Măi ..........
Nu mai aburi copiii ăștia că sunt campioni naționali. Mai bine dă-i un telefon juristului AGVPSR, dl. Dancu și vezi dacă a primit adresa federației cu privire la loturile naționale. Probabil că vei fi managerul potăii cu care te tot afișezi............................
PS Dacă te tot dai așa mare sculă, de ce nu vii până la mine? În curte, unde nu ne vede nimeni, putem regla acest diferend. Dar ești prea laș pentru așa ceva. Odată ne-am întâlnit pe stradă, dar ai întors capul, ai uitat? Viteazule!

Dl Tudose daca nu vreti sa mergeti la popica accept eu invitatia numai sa postati adresa! :oops: :oops: :oops:

Sus

MesajScris: 26 Aug 2013, 20:46 
Neconectat

Deci eu nu sunt campionul U 23? :cry:
:lol: :lol:

Sus

MesajScris: 26 Aug 2013, 21:23 
Neconectat

Paule, pentru noi esti Campionul U23 pe 2013! Nu conteaza legislatii, legitimatii si alte filme popesciene decartate de Diaconita. Esti cel mai tare din Romania la U23. Punct!

Ultima oară modificat de nutzu_z pe 26 Aug 2013, 21:26, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 26 Aug 2013, 21:24 
Neconectat

Zsolt a fost mult mai inspirat s-a oprit cand a trebuit......cred ca e timpul sa ma opresc....dar o sa vedeti singuri ce se intampla cu pescuitul sportiv in Romania
Nutu sa stii ca ma tin de cuvant cu ramele,daca mergeti voi sa ma contactati sa vi le trimit.........

Sus

MesajScris: 26 Aug 2013, 21:27 
Neconectat

Eu nu merg niciunde. Merg cei enumerati de Zsolt!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 410 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 41  Următorul

Ora este UTC [ DST ]