diaconitapetru scrie:
rame fara nici o problema,dar cea mai mare multumire a mea e sa fie inteles ca a sosit momentul in care sa discutam de sportivi in adevaratul sens al cuvantului(nimeni nu contesta meritele)dar cand vine vorba de contracte,legitimatii.......legalitate......Cum o sa arate circuitul la anul daca MTS trimite CIPS-FIPS adresa solicitata?pacat ca nu pot sa o postez
PS as putea sa sponsorizez si cu nada ( pentru antrenament) dar nu cred ca exista increderea in ea si e si noua pe piata ,nu cred ca esti de acord cu mine ,dar nada pentru CM nu cred ca exista in rafturile magazinelor,e facuta special.......
...prietene, iarta-ma dar si tu ai luat-o rau pe aratura. Pana acuma parca erai neutru cu privire la federatire. Acum cand are o bucata de hartie numita CIS ai imbratisat federatia mai ceva ca nefututul de 3 ani pe curva de pe marginea drumului. O dai si tu cu legitimatii, legalitate. Pai ma amice, despre ce nada vorbesti tu? Facuta de fane?
PS- eu cred ca fane si-a propus sa ne extermine cu ajutorul vostru, al slugilor ascultatoare, prin metoda cea mai surprinzatoare: adica ne face sa murim de ras!