ANTIFANE scrie:
popica pt Tudose
Măi ..........
Nu mai aburi copiii ăștia că sunt campioni naționali. Mai bine dă-i un telefon juristului AGVPSR, dl. Dancu și vezi dacă a primit adresa federației cu privire la loturile naționale. Probabil că vei fi managerul potăii cu care te tot afișezi............................
PS Dacă te tot dai așa mare sculă, de ce nu vii până la mine? În curte, unde nu ne vede nimeni, putem regla acest diferend. Dar ești prea laș pentru așa ceva. Odată ne-am întâlnit pe stradă, dar ai întors capul, ai uitat? Viteazule!
Dl Tudose daca nu vreti sa mergeti la popica accept eu invitatia numai sa postati adresa!
PAI FRAIERUL N-ARE CURTE , NICI IZMENELE DE PE EL NU-S ALE LUI , I LE-A DAT SOACRA...
Daca tot ce a priceput este ca trebuie sa dea cu pumnul , nu ma mire restul. Muschii mei minte nu are.
Era greu sa pricepi ca faceam misto de bou , nu-mi sta in fire sa bat persoanele cu dizabilitati , ajunse la varsta ramolismentului , cu neamtul ala in preajma...(nea Alzheimer)
Insa , pana una-alta milogeala lor la Selaru(care n-a c atadicsit sa stea de vorba cu p...imea) nu duce la nimic , decat inca o galeata de penibil.
Si avem campion national , ca vrea sau nu vrea. Ei n-au nimic. Si nu vor avea vreodata. Poate o soacra miloasa sa tina trantorul.