Jean Scurtu scrie:
Parerea mea e ca nu trebuie sa inveti in concurs cum se prind morunasii,acest lucru trebuia stiut dinainte ca morunasul nu e un peste rar in apele curgatoare in care se tin concursuri sau pescuiesti de placere.[/b]E adevarat pescuitul pe rau e un pic mai dificil decat pescuitul intr-o apa statatoare,dar daca ai pretentia sa castigi un concurs ,sau sa fi printre primii,trebuie sa sti sa pescuiesti tot felul de pesti in ape curgatoare,statatoare,cum a dovedit ca stie BENZAR.
Problema e ca toti stiam de acasa sa pescuim morunasul, fiecare de pe raurile din apropierea zonei sale. Numai ca la Mures pescuitul a fost altfel decat stiam noi de acasa
Nada trebuia data altfel
Monturile erau altele
Plutele erau altele - apropo careva care stiti sa imi ziceti si mie in ce magazin din Romania se gasesc slidere Perfect sau Rive modelul ala folosit de Benzar - eu cred ca nu se gasesc in tara
Vezi ce a scris si Suciu ce stia el legat de acest subiect.
Bravo Benzar care datorita antrenamentelor si-a dat seama ca acest peste se comporta atipic pe aceasta pista si lui Nutzu ca datorita experientei si norocului de a pescui langa Benzar a stiut ce sa copieze la timp.