Adrian Mihut scrie:
Slagi scrie:
El mi-a raspuns mie ca pe Varsolt se tine, n-am zis nici eu nici el ca ar fi Varsolt pista de doi lei. Eu ma gandeam la ultimul concurs de pe malul Muresului..
Sa inteleg ca ai pescuit acolo si nu ti-a placut? Sau ca stii alte piste mai bune din tara unde sa si VREA cineva sa organizeze concurs? Sau te-ai referit la costul inchirierii pistei? Sau mai exact la ce? Aaa... ca nu s-au prins kilograme de peste, sau ca pista a fost foarte tehnica, aia e altceva... cineva tot a castigat (si pe merit, zic eu), clasament s-a facut... e vreo problema cu pista?
Stimate d-le Peiovici!
Pe viitor asteptam sa va inscrieti dvs. la organizarea Finalei de seniori A sau B (care doriti dvs). Va prezentati la sedinta AGVPS de la Bucuresti din ianuarie-februarie 2014 ca reprezentant al AJVPS Timis sau alt AJVPS din tara (care doriti dvs). Cand se fac inscrierile ridicati mana stanga sau dreapta (care doriti dvs). Si mai departe mult succes!!! Abia astept sa ne vedem la Finala de la Ciacova sau alta locatie (evident, care doriti dvs).
P.S. Si acum totusi vorbind serios. Credeti ca o pista cu peste "la pachet", ne-ar fi ajutat mai mult sa evoluam si sa ne perfectionam in pescuitul stationar? E unul nu cred. Si sa ne gandim doar la ceea ce inseamna slider. Urmariti va rog discutiile in ansamblu de pe acest forum si o sa vedeti ca am dreptate.
Cu deosebit respect
Nicolae Adrian Onisoru