Pescuit Stationar

Acum este 01 Noi 2024, 10:28

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 53 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Treccia sau împletitura antitangle!
MesajScris: 05 Sep 2013, 12:30 
Neconectat

pandy scrie:
Ai uitat să dai cu scuipinol, să se așeze și să se străngă mai bine spirele :lol: :lol: :mrgreen:

Asta cam asa e !!! :o

Sus

MesajScris: 05 Sep 2013, 16:34 
Neconectat

no,io acuma zic si eu,fara vasta experienta,doar logic din punct de vedere fizic,ca acel nod poate prezenta probleme la diametre mai mici,sau fire mai moi...eu zic ca Nutzu tragand de fir si de partea orientata spre pluta,si tragand din fir prin nod o portiune,cea orientata spre pluta,poate deteriora firul.Se aplatizeaza.Eu fac un alt tip de nod,in care trag doar (de) partea care urmeaza a fi taiata,astfel nu intervin mecanic asupra partii dintre carlig si bucla de atasare.Nu vreau sa atribui merite,dar acest nod(care nu cred ca e necunoscut) l-am invatat de peste 15 ani de la un meserias pescar de scobar,Bela Bacsi,din Targu Mures,D-zeu sa-L odihneasca in pace.Nepotul lui,prietenul meu cel mai bun frace un alt nod ,in care trage acea portiune de-antregul prin nod.Intrebati-l cate carlige pierde pe sezon,fata de mine...

Sus

MesajScris: 05 Sep 2013, 17:03 
Neconectat

Bineinteles ca nu e nou...eu il stiu de cand ma stiu!!...adica de vreo 40 de ani .... si probabil ala care m-a invatat pe mine il stia si el de o viata!!
Cad despre dificultate.... nu trebuie decat practica!!!
Tica (de la Severin nu Irlandezul!!! :lol: :lol: ) lega cu nodul asta carlige de 14 cu fir de 0,8 in negura si mort de beat!....

Dar stii cum e...unele lucruri vechi ar mai trebui amintite tinerilor de azi!!!

Cati dintre tinerii de azi crezi ca mai stiu algoritmul de extragere a radacinii patrate???...nu serios...pune pe cel mai tare olimpic de azi sa extraga manual radacina patrata din 17 cu 4 zecimale exacte...si vei fi surprins!!!

Sus

MesajScris: 05 Sep 2013, 19:32 
Neconectat

:lol: :lol: Coco fifi ești belea :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 07 Sep 2013, 21:33 
Neconectat

parca am intrebat acum ceva timp (2 ani poate mai mult) de treccia si ..... :oops: :oops: :oops:

Sus

MesajScris: 09 Sep 2013, 14:06 
Neconectat

Insecta, ai inviat??!!! :shock: :shock: ...Te-ai dat la fund definitiv in ultimele 3 luni...ma gandeam ca ai fost bolnav sau ceva de genul asta!!! :? :?

Sus

MesajScris: 12 Sep 2013, 18:42 
Neconectat
Administratorul site-ului

adi suciu scrie:
nutzu_z scrie:

mai , de ce va place sa plagiati :o :o :o :o :o :o
anul asta de 1 Mai , am fost la Surduc la Pelicanu `( tot in locul in care fai filmat si tu :lol: :lol: :lol: ) si le-am aratat metoda asta ( exact aceasta metoda ;) ;) ;) ) de "treccia" ca sa stie sa o faca la Campionatul mondial pe cluburi din Italia , apoi le-am aratat si le-am facut cateva linii de slider . Au fost de fata la "prezentare " Pelicanu , Cosmin Darii , Stefan Tautu si mai tarziu a aparut si Alin Boldea . Ar trebuii sa fie mult prea nesimtiti sa nu recunoasca ca EXACT acelasi lucru le-am aratat acolo ;) ;) ;) ;) si ei ti-au aratat-o tie ;) ;) ;) Alta data o sa le mai arat p...la :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
In general cand reproduci ceva precizezi sursa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Exact asa a fost cum spune ADI multumim pentru ajutor chiar e un lucru ffff util in pescuitul la slider si e ''inventat"' de ADI(adica dupa eforturi si-a dat seama cum este facuta).Eu unul pot spune ca am invatat de la el montura si sa nu se supere pe noi dar la mondiale am fost o echipa si trebuia sa stim toti ce trebuie facut iar daca nu s-a spus pana acum au fost rezultate cu aceasta montura.Sa nu te superi pe noi ADI iar daca pe viitor ne arati p...la noi o sa-i aratam si la nutzu :lol: :lol: :lol: :lol: Inca odata mii de multumiri

Ultima oară modificat de cosmindarii pe 12 Sep 2013, 22:08, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 12 Sep 2013, 20:36 
Neconectat

truia scrie:
Bineinteles ca nu e nou...eu il stiu de cand ma stiu!!...adica de vreo 40 de ani .... si probabil ala care m-a invatat pe mine il stia si el de o viata!!
Cad despre dificultate.... nu trebuie decat practica!!!
Tica (de la Severin nu Irlandezul!!! :lol: :lol: ) lega cu nodul asta carlige de 14 cu fir de 0,8 in negura si mort de beat!....

Dar stii cum e...unele lucruri vechi ar mai trebui amintite tinerilor de azi!!!

Cati dintre tinerii de azi crezi ca mai stiu algoritmul de extragere a radacinii patrate???...nu serios...pune pe cel mai tare olimpic de azi sa extraga manual radacina patrata din 17 cu 4 zecimale exacte...si vei fi surprins!!!

induci lumea in eroare... 8-) 8-)

Sus

MesajScris: 26 Sep 2013, 16:27 
Neconectat

Vedeti postarea mea din 21/7/2013 dar si raspunsul lui Ady Suciu
viewtopic.php?f=4&t=3626&start=150
Trebuie sa ii multumin lui Nutzu pentru video.
http://www.youtube.com/watch?v=AzDW7DBkRMY

Sus

MesajScris: 26 Sep 2013, 20:43 
Neconectat

Oricum felicitari si la cat mai multe filme instructuve !
Pacat ca nu se fac si la noi filme din care poti invata ceva, ca cele prezentate de nutzu, sau de ce nu ca acesta http://www.youtube.com/watch?v=meHvQ_xOr0g
Nu stiu limba rusa dar cred ca nu lipsesc indicatiile tehnice din film.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 53 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul

Ora este UTC [ DST ]