Fratilor..daca e s-o luam in spiritul logicii putem spune din start ca regulamentul respectiv (publicat de Vera in numele AGVPS si nu de George) este incomplet si lasa loc la interpretari.... dace a fost voit sau doar o omisiune...asta nu stiu si nici nu pot specula...
Argumente:
Ce spune regulamentul:
1) Zsolt selectioner si coordonator...nu se spune niciunde daca participa si ca competitor sau nu!!!...prima omisiune din regulament
2) Primii 3 in limita disponibilitatii
3) Alti 3 alesi de Zsolt...
care trebuie sa fie obligatoriu divizionari Acorect???...corect!.... exact asa scrie in regulamentul AGVPS
Nedumerirea ...si se aplica perfect cazului de anul asta este ce faci cand primii 3 nu sunt toti disponibili!!!
Nu se specifica absolut nimic si recte: daca se iau urmatorii in ordinea clasamentului sau daca locurile indisponibililor raman si ele la alegerea selectionerului!!!....
Hai s-o lamurim si mai clar:
- primii 3: Boti, Maty si Lozinca.... am inteles ca Boti si nea Maty nu au fost disponibili (asa am auzit...nu stiu de ce..daca cei doi citesc ar putea sa ne lamureasca si pe noi si sa ne spuna daca au fost sau nu disponibili...si de ce)...iar Lozinca este in lot...pana aici e clar!
Lotul actual:
Benzar
Rancu
Lozinca
Micutu
Bodocan
Stanciu
la prima vedere apare evident ca punctele 1 si 2 din regulament sunt indeplinite...
1) Benzar coordonator
2) din primii 3 s-au luat cei disponibili...adica unul: Lozinca
La o a doua vedere se pare ca si puncul 3 este respectat...
3) Benzar a ales 3 divizionari A...Rancu, Micutu si s-a ales si pe el insusi!!!
Deci pana aci avem urmatorul lot fara comentarii:
Benzar
Lozinca
Rancu
Gheoghiu
Si aici se termina regulamentul!!!!...din pacate nu si echipa care nu e completa...mai trebuie doi oameni...
Nimeni nu poate sa zica ca nu s-a respectat regulamentul.... eventual doar ca regulamentul este de cacat...si aci se poate comenta
Acum sincer vorbind...mi se pare ca Zsolt a facut o echipa echilibrata si poate cea mai buna alegere a momentului.... cred ca cea mai buna echipa posibila!
Ca este sau nu dupa regulament nu mai e vina lui! Sa se faca un regulament precis si fara interpretari...sau pur si simplu sa i se dea absolut toata libertatea de alegere selectionerului.... ( asta insa aduce si raspunderi: pe Piturca nu-l obliga nimeni pe cine sa bage in echipa dar daca nu are rezultate e dat afara!!!...asta daca gasesc altul mai bun...cum s-a dovedit ca nu, tot Piturca a ramas selectioner!!!
)
Hai sa fim pozitivi si sa le tinem pumnii stransi baietilor!!!! Fire cat mai intinse si kile cat mai multe pe bucata!!!!