Pescuit Stationar

Acum este 02 Noi 2024, 08:30

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 14 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: lanseta bologneza
MesajScris: 10 Sep 2013, 16:14 
Neconectat

cu pescuitul in sine la bolo monturi carlige reglaje frana(lucrez cu o mulineta fox stratos fs 4000e...sunt f multumit de ea)nui problema pescuiesc de 3 4 ani stilul asta...mai mult am vrut sa vad dak are cineva vreun bat din cele cautate de mn sa vad cum e k e vb si de bani...nus de bani gata...sa fie bunicel...eu de la inceput am mers pe colmic fiume 180 la 5m...tot cu 5m am dat pana acum si pt mn e perfecta 6m mi se pare prea lunga nu ai control asa bun la aruncari cum ai la 5m...si nu jtiu dak chiar conteaza asa mult 5 sau 6m...eu de la 5 as sari direct la 7m...parerea mea...treaba cu shimano e recenta k am tot vazut si na mia atras atentia...dar degeaba...tot pe colmic sunt fixat...acum ma gandesc 180 sau 250...dar cred k raman pe 180

Sus

MesajScris: 10 Sep 2013, 17:03 
Neconectat

Atata timp cat tu esti multumit cu alegerea facuta, este foarte bine! ;) Asta conteaza cel mai mult, ca doar tu pescuiesti cu ea, si nu noi! Informatii ai primit, ramane sa alegi..si tot xxt 180 as alege si eu. ;) :P FIR INTINS!, si sa ne spui si noua de care ti-ai luat, iar dupa ce pescuiesti cu ea, impresiile tale! Respecte! :) P.S: pe bolo de 5m, ar merge mai bine o mulineta de 1000-2500( etalon shimano), dar cu timpul, poate iti iei una!

Sus

MesajScris: 10 Sep 2013, 18:02 
Neconectat

andi_andrei scrie:
cu pescuitul in sine la bolo monturi carlige reglaje frana(lucrez cu o mulineta fox stratos fs 4000e...sunt f multumit de ea)nui problema pescuiesc de 3 4 ani stilul asta...mai mult am vrut sa vad dak are cineva vreun bat din cele cautate de mn sa vad cum e k e vb si de bani...nus de bani gata...sa fie bunicel...eu de la inceput am mers pe colmic fiume 180 la 5m...tot cu 5m am dat pana acum si pt mn e perfecta 6m mi se pare prea lunga nu ai control asa bun la aruncari cum ai la 5m...si nu jtiu dak chiar conteaza asa mult 5 sau 6m...eu de la 5 as sari direct la 7m...parerea mea...treaba cu shimano e recenta k am tot vazut si na mia atras atentia...dar degeaba...tot pe colmic sunt fixat...acum ma gandesc 180 sau 250...dar cred k raman pe 180

:roll:
Mnoh asa da. Cu mulineta de 4000 pe o bolo de 5m tu cred ca vrei sa le rupi dintii. :lol: glumesc, dar e cam exagerata mulineta....dar daca tu esti foarte multumit de ea, ii perfect....conteaza si mana sa iti fie la fel de multumita.

Sus

MesajScris: 12 Sep 2013, 21:36 
Neconectat

eu as vrea sa dau mulineta fox stratos pt cv mai mic...1000 max 1500...stiu k pt bolo e mare...dar na dureaza f mult pana vinzi cv...dak stiti pe vreo cineva interesat...arata 9.5 din 10...3 tamburi aluminiu...2 manere...cheie pt maner...cutia.dak ma caut bn si hartiile ei le am...

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 14 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC [ DST ]