truia scrie:
Ma gandesc ca inglisii nu au condus deloc: ori au condus altii ori au venit cu avionul ....ba parca asa da pariu ca au avut si maseur si psiholog!...si vreo 10 stripteuze ca sa le ridice testosteronul!!! ... vezi tu Bogdane, cacaturile astea conteaza si toate adunate fac un mare handicap ...pe langa altele!!!...si ne intoarcem iar la bani!!!....
George ( Rujan )... tu crezi ca nu s-a incercat sa se obtina un buget mai mare???... n-ai cum sa invingi sistemul! Tu crezi ca ai putea sa strangi mai multi bani pentru echipa???... sincer, pana acuma singurul care a reusit sa faca ceva in directia asta e Biltac... un strop din ceea ce ar trebui dar macar a facut ceva!
Pe urma doar initiativele prietenesti ale colegilor si banii proprii.....
Banii pentru performanta sunt ca dragostea pentru viata: "Daca bani nu e nimic nu e!"
Pai , Truia , sa-ti spun eu cum sta treaba cu sponsorii aia. Aia seriosi , nu ciupalacii.
Pe planeta asta , nu stiu daca si pe continentul tau de adoptie , o firma-concern-multinationala , ce vrei tu sa iei de aici , are un buget. In care-si prevede cheltuielile pentru anul urmator(asta ne intereseaza pe noi , nu veniturile...) Ca sa intri in cartile lor , trebuie sa prezinti un PROIECT , cu cheltuieli , detalii tehnice , persoane(lot) , etc (adica ceea ce noi nu stim nici cu 1 luna inainte de acel concurs) , care sa fie viabil , sa ai o sustinere in boardul respectivei(ca nu-ti da nimeni pe ochi frumosi o sponsorizare consistenta altfel) , sa-ti asumi niste reguli , sa le respecti. Incepi sa intelegi cate ceva din ce spun eu? Adica trebuie sa ne cam pregatim inca din toamna astacu ce ti-am postat eu , altfel , anul viitor cand cautam sponsori ni se va raspunde IARASI ca nu a fost prevazuta cheltuiala in bugetul lor , etc... Adica , in toamna asta trebuie sa cam stim LOTUL pt 2014 , locatia unde se va desfasura anul viitor competitia pt care vrem sponsorizare , etc . Pana nu vom fi in stare sa ne adaptam la aceste cerinte , firesti de altfel , vom avea aceeasi soarta la usa sponsorilor.
PS Newmark sau cum i-o chema , au sponsorizat anul asta pescuitul stationar de competitie , dar nu echipa nationala. Asa si-au terminat bugetul.
In rest , no comment. Un week-end frumos tuturor.