Alin , esti in eroare rau de tot sau o dai cotita sa mai dregi busuiocul , adevarul il stii si tu . Iti mai spun odata , nu am luat niciun ban care se cuvenea echipei Romaniei , ptr ca nu exista nicio intelegere in acest sens , ai fost numit sa coordonezi lotul cu mult timp inainte de a intreba eu la Heineken daca ne pot sponsoriza , daca te interesai si ei doreau si aveau bani mai mult ca sigur ii puteai lua . Este un simplu potential sponsor ptr lot si atita tot . Eu imi vad interesul ptr echipa mea , nu am nicio legatura cu nationala , doar de sustinator , cred ca eu am fost singurul care le-am tinut partea celor de la lot , era datoria conducatorului sa dea explicatii si sa ia asupra lui eventualele critici . Cit despre faptul ca am renuntat la lot , ti-am m-ai spus si telefonic , iti reamintesc . Asa cum am scris in raportul dupa CM Cehia 2012 , eu mi-am asumat rezultatul , care am considerat ca este unul doar satisfactor , alt motiv a fost ca Zsolt , suparat fiind pe treaba cu cupitele de la finala pe echipe , nu s-a implicat in strategie si alegerea nazii ptr concurs , lucru care-l stie si el , un alt motiv pe care ti l-am spus au fost si interventiile tale si ale lui Suciu despre implicarea mea la nationala si participarea la mondiale. Ti-am mai spus ca acum ca s-a nimerit sa fii tu numit in locul meu , o sa urmaresc daca o sa faci ce trebuie ptr lot , daca nu o sa te taxez , ceeace am facut acum , insa eu fac critica constructiva nu cu jigniri cum mai fac unii pe aici. " gurile rele spun " , astea fiind cine ? , tu si cu Suciu , cine si ce sa-mi interzica , nustiu la ce te referi , daca cumva te referi la Heineken ca mi-ar fi impus sa fiu doar conducator , din nou iti spun ca esti in eroare , eu vorbesc doar pe scris , contractul vorbeste. De interzis poate doar maicamea sa-mi interzica , gindindu-se la sanatatea mea . Peste citeva zile implinesc 53 de ani , dar in toti acesti ani nu am intilnit ca pe acest forum al pescarilor si nu numai ,atita invidie , jigniri si multe altele. Personal nu am nimic cu omul Tudose , m-a interesat doar implicarea ta ca sa ajuti lotul , speram sa faci cit mine sau mai mult , asta inseamna progres si atunci imi ridicam palaria . In alta ordine de idei , ptr ca stiu ca este urmarita aceasta discutie , urmariti in "Discutii generale " ce scrie Nutzu si mergeti la sedinta de la Bucuresti daca vreti sa mai avem concursuri in acest sistem , daca nu inregimentati-va la Fane . Pentru mine nu exista acest om , si nu voi mai participa decit la concursuri private , daca Fane va prelua total pescuitul din Romania. Asa ca , Luci , Vera , Dl Poiana , Benzar , Bogdan , Nutzu , Lozinca , Alin , cei care sunte-ti implicati in acest sport , cei care aveti cluburi si pescari care aveti ceva de spus , mergeti la Bucuresti , e in joc sorta sportului pe care-l practicam . Numai bine va doresc .
|