Biltac Eugen scrie:
.....Personal nu am nimic cu omul Tudose , m-a interesat doar implicarea ta ca sa ajuti lotul , speram sa faci cit mine sau mai mult , asta inseamna progres si atunci imi ridicam palaria .
In alta ordine de idei , ptr ca stiu ca este urmarita aceasta discutie , urmariti in "Discutii generale " ce scrie Nutzu si mergeti la sedinta de la Bucuresti daca vreti sa mai avem concursuri in acest sistem , daca nu inregimentati-va la Fane . Pentru mine nu exista acest om , si nu voi mai participa decit la concursuri private , daca Fane va prelua total pescuitul din Romania.
Asa ca , Luci , Vera , Dl Poiana , Benzar , Bogdan , Nutzu , Lozinca , Alin , cei care sunte-ti implicati in acest sport , cei care aveti cluburi si pescari care aveti ceva de spus , mergeti la Bucuresti , e in joc sorta sportului pe care-l practicam .
Numai bine va doresc .
Tinerete , ceea ce voiem sa transmit , ideea , este ca trebuie sa existe o organizare , la toate nivelurile , jucatori , capitan , manager , sa se urmeze o linie , de la care sa nu se abata nimeni , atunci potentialii sponsori considerandu-te un partener serios. Nu vreau sa mai continui polemica asta , n-are sens. Sa mananci , sa bei si sa f--ti sanatos inca multi ani de acum inainte!