Pescuit Stationar

Acum este 02 Noi 2024, 16:40

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 24 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: DECI SAU CE O FI....
MesajScris: 23 Sep 2013, 19:55 
Neconectat

dugu lau scrie:
Raceala Razvan-Locul 1 din Lipova jud.Arad
Matica Adrian-Locul 2 din Arad
Martinov George-Locul 3 din Timisoara

Dl nu a concurat si la campionatul national(original)la Varsolt? :shock: :shock:

Sus

MesajScris: 23 Sep 2013, 19:57 
Neconectat

nutzu_z scrie:
Acum sa revin la ceea ce am vazut eu la acest concurs la care am fost prezent pentru a vedea daca se prinde peste si daca e pretabila pista pentru stationar.

Plusurile concursului:

1. Felicitari clubului Monster Fish Timisoara pentru daruirea de care a dat dovada in organizarea acestei finale a frps. Este admirabila logistica de care s-a dispus la acest concurs si aici ma refer la organizarea sectoarelor, dotarea concurentilor cu veste inscriptionate si bineinteles prezenta arbitrilor.
2. Felicitari concurentilor care s-au comportat exemplar!

Minusurile concursului:

1. Mare eroare facuta de Harsan care a tot insistat sa se faca un singur sector de 17 concurenti, in ciuda faptului ca locul de pescuit este pe o apa curgatoare. In plus pista era jumatate cu apa mai mica si jumatate mai mare. Nu cu mult dar important! Dupa multe insistente s-a reusit sectorizarea pistei in 2 sectiuni.
2. Marea greseala de a muta concurentii ce au pescuit in Sectorul A in prima mansa, in sectorul B in a doua mansa si invers. Ma intreb ce ar fi facut concurentii daca in prima mansa intr-un sector era unul meserias cu restul slabi. Nu era decis concursul direct din prima mansa??? ...ca in a doua mansa ii aveai in sector tot pe aceeasi din prima mansa!
3. Prezenta lui Popescu care si-a atribuit meritul acestui concurs. Gresit! Meritul este in totalitate al clubului din Timisoara. Poate ca si putin merit i se poate atribui lui Harsan care a supervizat respectarea regulamentului in timpul mansei si alcatuirea clasamentelor.
4. Lipsa premiilor pentru locul 1,2 si 3, in ciuda faptului ca agvps-ul premiaza la individual, fane strigand incontinuu ca agvps-ul nu premiaza nimic!

PS- ca o perla tipic Popesciana, nea Popi a promis ca vorbeste la MTS pentru a trimite primii 6 clasati a acestui concurs in Africa de Sud, anul acesta, adica acum in viitorul foarte apropiat. Omul e dus rau!!!

Ce sa faci omul e depasit de mult! :lol: :lol:
Daca tot era Popica la tine acasa nu te-a salutat? :o :o

Sus

MesajScris: 23 Sep 2013, 23:22 
Neconectat

Nu a îndrăznit. Am tot trecut pe lângă el, am zis că poate poate are sânge să schițeze ceva. Canci... a schițat doar gândul!

Sus

MesajScris: 24 Sep 2013, 06:17 
Neconectat

Poate nu a vrut să te bage în seamă. Există și varianta asta.

Sus

MesajScris: 24 Sep 2013, 06:21 
Neconectat

cred ca gresesti.....faptul ca te-a acceptat la sedinta tehnica fara a fi membru cred ca iti spune ceva :D

Sus

MesajScris: 24 Sep 2013, 07:43 
Neconectat

truia scrie:
Petrisoarre...vad ca castigatorii sunt tot de la voi de la Arad...hehehe!!!... ma gandesc ca tu trebuie sa-i stii: macar e ceva de capul lor? :? :? :? :? :?
e noua generatie a lui Dorel Harsan

Sus

MesajScris: 24 Sep 2013, 08:29 
Neconectat

diaconitapetru scrie:
cred ca gresesti.....faptul ca te-a acceptat la sedinta tehnica fara a fi membru cred ca iti spune ceva :D

Intr-adevar Petre. A fost un moment crucial in viata mea faptul ca am fost acceptat de fane la aceasta sedinta. Nu cred ca reuseam mai departe fara a fi prezent la acest eveniment! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Sus

MesajScris: 24 Sep 2013, 18:39 
Neconectat

PS- ca o perla tipic Popesciana, nea Popi a promis ca vorbeste la MTS pentru a trimite primii 6 clasati a acestui concurs in Africa de Sud, anul acesta, adica acum in viitorul foarte apropiat. Omul e dus rau!!

Mortal,cat mai minte mr Chanel! :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 24 Sep 2013, 18:42 
Neconectat

diaconitapetru scrie:
truia scrie:
Petrisoarre...vad ca castigatorii sunt tot de la voi de la Arad...hehehe!!!... ma gandesc ca tu trebuie sa-i stii: macar e ceva de capul lor? :? :? :? :? :?
e noua generatie a lui Dorel Harsan

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ....ei daca ai-ti sti dumneavoastra ....... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:sa tineti minte citatul asta ok?

Sus

MesajScris: 24 Sep 2013, 18:45 
Neconectat

Poate mai cumpara cateva scule pt federali, la pret bun cum a facut si cu lotul feminin! 8-) 8-) :lol: :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 24 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3  Următorul

Ora este UTC [ DST ]