nutzu_z scrie:
Acum sa revin la ceea ce am vazut eu la acest concurs la care am fost prezent pentru a vedea daca se prinde peste si daca e pretabila pista pentru stationar.
Plusurile concursului:
1. Felicitari clubului Monster Fish Timisoara pentru daruirea de care a dat dovada in organizarea acestei finale a frps. Este admirabila logistica de care s-a dispus la acest concurs si aici ma refer la organizarea sectoarelor, dotarea concurentilor cu veste inscriptionate si bineinteles prezenta arbitrilor.
2. Felicitari concurentilor care s-au comportat exemplar!
Minusurile concursului:
1. Mare eroare facuta de Harsan care a tot insistat sa se faca un singur sector de 17 concurenti, in ciuda faptului ca locul de pescuit este pe o apa curgatoare. In plus pista era jumatate cu apa mai mica si jumatate mai mare. Nu cu mult dar important! Dupa multe insistente s-a reusit sectorizarea pistei in 2 sectiuni.
2. Marea greseala de a muta concurentii ce au pescuit in Sectorul A in prima mansa, in sectorul B in a doua mansa si invers. Ma intreb ce ar fi facut concurentii daca in prima mansa intr-un sector era unul meserias cu restul slabi. Nu era decis concursul direct din prima mansa??? ...ca in a doua mansa ii aveai in sector tot pe aceeasi din prima mansa!
3. Prezenta lui Popescu care si-a atribuit meritul acestui concurs. Gresit! Meritul este in totalitate al clubului din Timisoara. Poate ca si putin merit i se poate atribui lui Harsan care a supervizat respectarea regulamentului in timpul mansei si alcatuirea clasamentelor.
4. Lipsa premiilor pentru locul 1,2 si 3, in ciuda faptului ca agvps-ul premiaza la individual, fane strigand incontinuu ca agvps-ul nu premiaza nimic!
PS- ca o perla tipic Popesciana, nea Popi a promis ca vorbeste la MTS pentru a trimite primii 6 clasati a acestui concurs in Africa de Sud, anul acesta, adica acum in viitorul foarte apropiat. Omul e dus rau!!!
Ce sa faci omul e depasit de mult!
Daca tot era Popica la tine acasa nu te-a salutat?