Pescuit Stationar

Acum este 02 Noi 2024, 16:21

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Top Jack
MesajScris: 27 Sep 2013, 06:15 
Neconectat

Dupa cativa ani sovaielnici in care ne-am invartit in sfera mediocritatii ( mai degraba cred ca n-au avut ei datele necesare!!) ne-am instalat acolo unde ne este locul!!

Survey-ul European a publicat zilele astea noua ordine continentala in ceea ce priveste consumul de alcool pe cap de locuitor!!!

Cea mai mare surpriza este schimbarea preferintelor Irlandezilor de la bere spre whisky ( Tica, oare sa ai tu ceva deaface cu asta??? :shock: ), schimbare care a dus in propulsarea lor de pe undeva in prima treime ( statistici 2011) direct pe primul loc!!!

Cinste noua... ( cu peste 15 litri alcool/ locuitor / an inregistrati in comert si inca 5 neinregistrati ) ii urmam indeaproape si la mica distanta instalandu-ne temeinic pe locul 2!!!!

In topul elitelor mai figureaza Estonia (vodca) , Marea Britanie ( bere + spirturi) si Cehia ( mai mult bere)!!

Desi suntem pe locul doi ( totusi foarte aproape de locul 1) la consum suntem detasat pe locul intai in ceea ce priveste numarul de decese /locuitor datorat bolilor rezultate din consumul de alcool ( ficatul de obicei!!!).
Lucru care mi se pare normal ( coroborand consumul cu " inalta" calitate a serviciului medical in Romania)

O mare surpriza pentru mine este insa faptul ca desi suntem fruntasi in consum la mai toate capitolele ( consum total, numar de alcoolici dependenti/ locuitor, numar de cazuri de coma alcoolica/ locuitor/ an, numar de betii profunde statistic declarate / locuitor/ an...etc.) suntem totusi printre ultimii in ceea ce priveste accidentele de circulatie provocate de alcool...chiar pe undeva pe la coada!!!
Conclizie: Politia Romana Exista!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului: Re: Top Jack
MesajScris: 27 Sep 2013, 07:52 
Neconectat

concluzia e alta
noi conducem mai bine beti decat nebauti :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 27 Sep 2013, 08:42 
Neconectat

Asta nu stiu.... dar in orice caz cred ca pescuim mai bine beti decat treji!!!... cel putin unii dintre noi!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Cre' ca de' asta a dat chix echipa nationala: ca n-au baut destul!!!

Benzar, sa te apuci de baut frate!!!! Ia antrenor pe Bogdan!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: sau pe Greere!!!

Sus

MesajScris: 27 Sep 2013, 18:44 
Neconectat

truia scrie:
....
Cea mai mare surpriza este schimbarea preferintelor Irlandezilor de la bere spre whisky ( Tica, oare sa ai tu ceva deaface cu asta??? :shock: )

Da ce, io nu sunt OM ;) ...normal ca mi-am adus si eu "aportul"...insa... eu cred ca mi-am adus aportul atat in Irlanda cat si in Romania(in egala masura...un whisky pentru irlanda,unul pentru romania) :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

p.s. Truia si daca pe viitor auzi sau mai citesti, ca si Englezii or ajuns pe locul 1...sa stii ca m-am mutat in Anglia ;) ...dupa 14 ani de Irlanda :oops:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4 mesaje ] 

Ora este UTC [ DST ]