Felicitari Maros Mix WalterLand! Un rezultat exceptional pentru o echipa exceptionala! Felicitari Boti, Luci, Bucur, Farkas, Poiana tata si fiu, Alex!
Felicitari Dl. Mateescu! Cand o sa va hotarati sa scrieti o carte cu experienta dvs. competitionala, sunt convins ca puteti umple 10 volume! Si o sa le cumpar pe toate!
Felicitari coechipierilor mei. Apropo de sacrificii, cum spuneau unii la topicul de nationale, cam toate echipele prezente au facut sacrificii, majoritatea pe banii si barba lor! Asa ca felicitari la toate echipele pentru participare!
Eu cu MatchFishingul, cu AGVPS, fara AGVPS, ma gandesc serios sa ma opresc aici. Am legat cel putin amicitii si nu vreau sa intru in polemici si sa le stric. Vreau sa vin la competitii din placere, nu sunt obligat sa fac asta, am alte venituri. Nu sunt de acord cu multe nereguli, vad oameni care pun suflet si muncesc, dar si multe greseli, care sunt tolerate, fiind munci voluntare. Din punctul meu de vedere, campionatul AGVPS pierde din cauza factorilor interni, nu externi!
In concluzie:
FELICITARI Tineret!
Felicitari Nea Maty!
Felicitari Dna. Vera!
Felicitari echipei mele care mi-a rabdat nervii 5 zile!
Felicitari tuturor pentru participare!