Am deschis acest topic in urma discutiilor cu pescari de competitie, divizionari A si B , In speranta de a se modifica in bine actualul regulament. Spre rusinea mea nu am ajuns la sedintele din primavara de la Bucuresti, in aceeasi situatie sunt mai multi competitori, totusi gasesc oportun sa discutam aici ceea ce ne convine, ceea ce nu ne convine si sa gasim impreuna cea mai buna solutie pentru regulamentul in finalele nationale A,B si finala pe echipe.
Nu vreau sa se inteleaga gresit si anume ca arunc cu noroi in cei care au cheltuit timpul si banii pentru a incropi un regulament cu bune, cu rele insa cred cu tarie ca se poate si mai bine.
-ceea ce ma deranjeaza pe mine personal e faptul ca exista ,in finale ,manse impuse, lungimi la bete de pescuit , cantitati minime le libelule care uneori nu sunt suficiente etc., lucruri care, in opinia mea limiteaza optiunile si dezvoltarea pescarului de competitie.
-daca ne dorim rezultate mai bune la concursurile internationale , consider ca ar trebui aplicat acelasi regulament si in fazele finale la concursurile din tara.
NO ACUMA DATI CU PARU!!!