Pescuit Stationar

Acum este 16 Noi 2024, 20:56

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 146 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 15  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Finala Echipe
MesajScris: 30 Sep 2013, 11:26 
Neconectat

felicitari campionilor ati pescuit fffff bine
si nu in ultimul rand felicitari tuturor concurentilor care au participat la finala!!!!
nea MATY!!!!! felicitari!!!!

Sus

MesajScris: 30 Sep 2013, 11:55 
Neconectat

Numai cuvinte de lauda echipei castigatoare, Felicitari .
Domnul Poiana un mare sufletist cu ochii in lacrimi de bucurie a ridicat cupa deasupra capului . Bravo . ;) ;) ;)

Sus

MesajScris: 30 Sep 2013, 12:44 
Neconectat

Felicitari Maty,te mai tin balamalele!

Sus

MesajScris: 30 Sep 2013, 12:58 
Neconectat

Felicitari Maros Mix WalterLand! Un rezultat exceptional pentru o echipa exceptionala! Felicitari Boti, Luci, Bucur, Farkas, Poiana tata si fiu, Alex!

Felicitari Dl. Mateescu! Cand o sa va hotarati sa scrieti o carte cu experienta dvs. competitionala, sunt convins ca puteti umple 10 volume! Si o sa le cumpar pe toate! ;)

Felicitari coechipierilor mei. Apropo de sacrificii, cum spuneau unii la topicul de nationale, cam toate echipele prezente au facut sacrificii, majoritatea pe banii si barba lor! Asa ca felicitari la toate echipele pentru participare!

Eu cu MatchFishingul, cu AGVPS, fara AGVPS, ma gandesc serios sa ma opresc aici. Am legat cel putin amicitii si nu vreau sa intru in polemici si sa le stric. Vreau sa vin la competitii din placere, nu sunt obligat sa fac asta, am alte venituri. Nu sunt de acord cu multe nereguli, vad oameni care pun suflet si muncesc, dar si multe greseli, care sunt tolerate, fiind munci voluntare. Din punctul meu de vedere, campionatul AGVPS pierde din cauza factorilor interni, nu externi!

In concluzie:
FELICITARI Tineret!
Felicitari Nea Maty!
Felicitari Dna. Vera!
Felicitari echipei mele care mi-a rabdat nervii 5 zile!
Felicitari tuturor pentru participare!

Sus

MesajScris: 30 Sep 2013, 13:35 
Neconectat

Felicitari pelicanii , sincer inainte nu as fi crezut ca puteti castiga ,dar pe parcusul celor doua zile mi-ati demonstrat ca meritati sa fiti primii, dand dovada de seriozitate si unitate in echipa.Bravo
Bravo Nea Maty!!!! :)
Vreau sa-mi felicit coechipierii in frunte cu Benzar si Radu care ne-au ajutat foarte mult din spate, din pacate pentru noi de data asta nu a fost sa fie , poate cu mai multa atentie am fi reusit dar asta ii alta poveste ;)
Felicitari Trabucco si nu in ultimul rand tuturor concurentilor si d-nei Vera pentru organizare .

Sus

MesajScris: 30 Sep 2013, 17:45 
Neconectat

Deocamdată postez filmarea cu premierea finalei pe echipe 2013, filmare ce cred că va rămâne multă vreme în sufletele campionilor, și nu numai:

http://www.youtube.com/watch?v=A2yLOHDh ... e=youtu.be

Sus

MesajScris: 30 Sep 2013, 18:47 
Neconectat

Felicitari campionilor!
Felicitari nea Maty!

Sus

MesajScris: 30 Sep 2013, 18:47 
Neconectat

Stefan Tautu scrie:
Deocamdată postez filmarea cu premierea finalei pe echipe 2013, filmare ce cred că va rămâne multă vreme în sufletele campionilor, și nu numai:

http://www.youtube.com/watch?v=A2yLOHDh ... e=youtu.be

Multumiri d-le Tautu!

Sus

MesajScris: 30 Sep 2013, 19:51 
Neconectat

Multumim pentru filmare dn. Stefan!

Sus

MesajScris: 01 Oct 2013, 06:40 
Neconectat

Am plecat spre casa imediat dupa festivitatea de premiare(aveam vreo 600 km. de parcurs)si marturisesc ca bulversat de ganduri aveam continuu tendinta de a lovi cu pumnii volanul masinii dar nu am facuto niciodata.
Pedeoparte eram furios ca pirdusem titlul,pe de alta stiam ca doar invingandumi furia voi putea merge bine mai departe.Felicit si pe aceasta cale pe campioni,precum si pe ceilalti participanti,dar eu stiu ca noi cei de la Energo. am pierdut si asta din mai multe motive,printre care chiar si reluarea tragerii la sorti in ziua a 2 a,cand in loc sa fim noi A 1 asa cum trasesem,a fost Maros A2 si astfel titlul sa decis acolo,ptr, ca Poiana D. a pescuit f. bine.
Cred ca a fost greseala lui Radu care nu a intervenit desi era indreptatit sa o faca,cerand ca tragerea sa fie continuata in mod normal si pefect regulamentar.
Deasemenea cred ca tot Radu a gresit ptr. ca nea umectat nada mult prea tarziu(la ora 7),aceasta neavand timp suficient sa se lege si sa devina eficienta ptr. pescuitul pe care urma sal facem.
Au mai fost si alte greseli,inclusiv prinderea unei zile nefaste de catre Vuculescu,care trebuia lasat sa pescuiasca asa cum stia el.
Trebuie totusi sa recunoastem ca "copii"au progresat mult si au meritat sa castige.
Deasemenea trebuie remarcat progresul evident facut si de catre celalalte echipe,mai cu seama de catre cea a lui Trabucco.(neau facut puncte si noua)
Un sfat si ptr. Vera.
Vera ptr. ca esti in functia in care esti fi barbata(nea Vera),nu bunicuta Vera plangaciosa,ptr.ca probeme vor fi mereu.
Si ceia ce nu am cum sa uit, FELICITARI DLUI. POIANA SENIOR.

Ultima oară modificat de Maty pe 01 Oct 2013, 07:06, modificat 1 dată în total.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 146 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 15  Următorul

Ora este UTC [ DST ]