Pescuit Stationar

Acum este 16 Noi 2024, 08:42

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 25 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: regulament finale nationale
MesajScris: 30 Sep 2013, 15:39 
Neconectat

Marmeleda! :lol: :lol: :lol: Si fiul Gem! :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 30 Sep 2013, 15:48 
Neconectat
Administratorul site-ului

zsolt scrie:
Marmeleda! :lol: :lol: :lol: Si fiul Gem! :lol: :lol: :lol:

Atunci soția ce e ??!!.....Dulceață ?! :lol:

http://pandyfloats.com/site

https://www.facebook.com/pandyfloats

Imagine

Sus

MesajScris: 30 Sep 2013, 17:51 
Neconectat

ION scrie:
Deci , sa inteleg ca regulamentul cips da voie la 0.5 litri de larve de orice fel...pai la noi de ce nu este ca si la cips?

No amu stati linistit ca vine fane si aveti voie la larve de 1m pe mansa dar sa aveti foarfeca la voi! :lol: :lol: Si aveti voie sa folositi numai din propria lui crescatorie(baza sportiva Orastie)cu aviz sanitar veterinar! :o :

Pt dl Truia!
2) Se va inscrie un numar minim de 100 de pescari! daca nu se aduna acest numar campionatul in anul respectiv ar trebui anulat!

Credeti ca o sa mai aveti campionat? 8-)

Sus

MesajScris: 30 Sep 2013, 18:11 
Neconectat

Fratioare...macar 100 sa avem...daca ungurii au 500!!!! asa ca sa fie cat de cat o competitie nationala!!
Mi-e si mie frica ca nu mai avem campionat in aceste conditii...da ce dracu' sa facem!!! Cum sa dam inainte!???

Sus

MesajScris: 30 Sep 2013, 18:18 
Neconectat

Truia, și așa suntem puțini. Dacă mai bagi și sistemul tău, doar Benzar o să mai poată concura. El e singurul care ar putea merge la atâtea etape... Lumea trebuie să înțeleagă un lucru, NU AVEM PESCARI PROFESIONISTI la nivel de țară. Toți lucrăm, avem slujbe și majoritatea au și alte guri de hrănit. De unde plm să mai mergi și la atâtea concursuri???

...în plus, cred că în afară de Italia și Anglia, restul sportivilor din Europa au și ei joburi ca și noi. Problema e că din banii pe care îi fac îți permit mai multe concursuri.

Sus

MesajScris: 30 Sep 2013, 19:37 
Neconectat

zsolt scrie:
Bodocan a referit si la Larve,daca avea larve mari castiga detasat mansa 2,am vazut cu ochii mei cum selecta platicii mari!
Regulamentul Fips scrie 1l din care maxim 0,5l larve!
Eu sunt de acord cu Cips Fips!

ma refeream la mai multe chestii printre care si asta
de exemplu rbs lungimea minima 9m ; motiv initial: sa nu incropeasca cineva o rbs dintr-o varga
contra exemplu:mondial Italia Ostelato s a castigat folosind si rbs de 7m ; mondial Polonia s a castigat cu rbs de 8,5 si lista poate sa continue
alt exemplu: statistic se castiga la oblete cu varga de 3 si 3,5m dar la noi trebuie sa dam cu rbs de9(suntem unde suntem cu obletele pt ca am cazut dintr o extrema in alta , adica nu mai dam dupa oblete ca nu putem sa mai dezvoltam strategii la pesti de talie mare) in Polonia s au castigat subsectoare cu oblete
alt exemplu: match ul sa fie intre 3,9 si 4,5m -de ce? in Italia se folosesc de la 4,5 in sus pt ca se poate lansa mai departe; se poate intepa mai bine..........noi pescuim la distante de 50m; altii pescuiesc la 80m noi nici nu putem sa nadim pina acolo
alt exemplu: exista situatii in care trebuie intretinut cu larve sau foui colat ; ce poti face in 4 ore cu 0,5l ?
lista poate sa continue; parerea mea e ca nu trebuie sa ingradim metodele de pescuit ci sa cautam care e cea mai productiva metoda in limita fips cips.

Sus

MesajScris: 30 Sep 2013, 19:42 
Neconectat

Tudor Bodocan scrie:
zsolt scrie:
Bodocan a referit si la Larve,daca avea larve mari castiga detasat mansa 2,am vazut cu ochii mei cum selecta platicii mari!
Regulamentul Fips scrie 1l din care maxim 0,5l larve!
Eu sunt de acord cu Cips Fips!

ma refeream la mai multe chestii printre care si asta
de exemplu rbs lungimea minima 9m ; motiv initial: sa nu incropeasca cineva o rbs dintr-o varga
contra exemplu:mondial Italia Ostelato s a castigat folosind si rbs de 7m ; mondial Polonia s a castigat cu rbs de 8,5 si lista poate sa continue
alt exemplu: statistic se castiga la oblete cu varga de 3 si 3,5m dar la noi trebuie sa dam cu rbs de9(suntem unde suntem cu obletele pt ca am cazut dintr o extrema in alta , adica nu mai dam dupa oblete ca nu putem sa mai dezvoltam strategii la pesti de talie mare) in Polonia s au castigat subsectoare cu oblete
alt exemplu: match ul sa fie intre 3,9 si 4,5m -de ce? in Italia se folosesc de la 4,5 in sus pt ca se poate lansa mai departe; se poate intepa mai bine..........noi pescuim la distante de 50m; altii pescuiesc la 80m noi nici nu putem sa nadim pina acolo
alt exemplu: exista situatii in care trebuie intretinut cu larve sau foui colat ; ce poti face in 4 ore cu 0,5l ?
lista poate sa continue; parerea mea e ca nu trebuie sa ingradim metodele de pescuit ci sa cautam care e cea mai productiva metoda in limita fips cips.

Anul trecut Luci Petruta a cerut aceste modificari la sedinta , insa au fost acceptate doar la u 23.

Sus

MesajScris: 30 Sep 2013, 19:59 
Neconectat

sustin in continuare un regulament 100% FIPS_CIPS... sincer Nutule.. fara pescari profesionisti care asta fac ca si servici nu avem nici o sansa ptr performanta.. daca te duci la slujba ( ca trebuie sa-ti intretii familia!!!)...si te duci la pescuit cand ai timp si bani.... sorry!...performanta la Anu si la Multi ani!!!!...adica never!...sa fie oare industria pescuitului sportiv din Romania in stare sa suporte asa ceva??!!... ma cam indoiesc!
Cel putin nu in situatia actuala.... iar pentru sponsorizari..... trebuie sa fii un pertener serios (vezi Tudose!!).... sponsorizarile nu trebuie sa vina neaparat din pescuit si firmele de scule de pescuit!!!.... parerea mea!

Sus

MesajScris: 30 Sep 2013, 21:37 
Neconectat

Dar ce industrie avem noi în Romania? Dacă am avea producători atunci sunt sigur că cei care ar lucra la acești producători ar fi și plătiți să testeze, implicit să meargă la pește pentru teste. Comercianții an-gros și en-detail nu pot fi considerați industrie de producție ci cel mult de comerț. Nu au nici un interes să mai testeze produse ce au fost deja testate de producători.

Sus

MesajScris: 30 Sep 2013, 21:39 
Neconectat

...iar din sponsorizările adunate nu poți susține financiar niște pescari care să toace banii pe malul apei. Acei bani sunt destinați finanțării diferitelor loturi sau organizării de concursuri.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 25 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3  Următorul

Ora este UTC [ DST ]