Multumim frumos pentru felicitari!
Dupa cele 3-4 zile de antrenamente am simtit ca putem castiga acest concurs. atuurile noastre fata de celelalte echipe erau urmatoarele:
1)precizia nadirii din cupa:am reusit sa adunam toti pesti pe o singura coloana de apa
2)nada foarte putina:odata cu racirea vremii, pestii se saturau foarte usor de la nada. Probabil din aceasta cauza erau pauzele dupa prima ora de pescuit. Nu cred ca am folost mai mult de un kg de nada pe mansa
3)pamantul:pamantul nostru avea o mecanica foarte buna, s-o desfacut exact unde trebuia
4)finetea monturii: aveam doua tipuri de monturi. Unul era pentru ,,bagging''-tras de pesti, cu fir principal Tubertini Evo Silver de 0,14, pluta Maros Mix seria 49 de 2 si 2,5 grame. Carligul era Tubertini seria 18b de 18, inaintas de 0,10. Cand pestii mancau prost am folosit linia fina, cu fir principal de 0,12, pluta Maros Mix seria 58 de 1,5 si 2 grame. Inaintasul era de 0,08 iar carligul era de 20.
Despre nada, pamant, tactica etc. nu mai am ce sa zic pentru ca o scris Luci ce era mai important.
Felicitari baietiilor din echipa!!! Fiecare a dat dovada de maturitate si profesionalism.
Felicitari oameniilor de spate!Echipa asta n-a avut parte niciodata de atata ajutor, venita de la oamenii de spate!
Felicitari organizatorilor si tuturor echipelor care au participat la acest concurs! sper ca la anu sa fie si mai multe echipe!
Si nu in ultimul rand multumim Maros Mix si Serie Walter pentru sponzorizare! Multumim D-nul Poiana pt tot ce ati facut pentru aceasta echipa!