Pescuit Stationar

Acum este 08 Noi 2024, 22:51

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 59 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Campionatul National
MesajScris: 22 Oct 2013, 18:31 
Neconectat

Au avut dotari băieții, am vazut poze de acolo. Tristă este nuanța concursului. Să ai o miuță cu 10 inși din care doar Florin e mai răsărit și să o mai și numești finală națională e de-a dreptul hilar. De fapt e chiar de plâns când văd că oameni ca Petre chiar au impresia că aia a fost o finală...

PS-nu cred că la ora actuală se mai pune problema de echipamente deoarece orice pescar ce se respectă are măcar scaun de feeder.

Sus

MesajScris: 22 Oct 2013, 18:36 
Neconectat

glukas scrie:
Sunt curios...

Cati au avut o dotare minima (scaun de competitie, 1 match plus rubi) si daca au fost manse tematice. Nu de altceva, dar parca Dl. Campion National D. Harsan le-a introdus in campionatul AGVPS si sunt chiar foarte curios daca le-a mentinut la cei 10-12 finalisti federalisti.
1 singur concurent nu a avut rubi si s-a respectat regulamentul CIPS -FIPS ...fara manse tematice ,match de 4.5 m maxim(cips e 3,5 m minim).......daca Aschioapei care il stii, a facut un 3 si un 2 ,cred ca poti sa tragi concluzii despre cei care au facut 1 :D

Sus

MesajScris: 22 Oct 2013, 18:46 
Neconectat

nutzu_z scrie:
Au avut dotari băieții, am vazut poze de acolo. Tristă este nuanța concursului. Să ai o miuță cu 10 inși din care doar Florin e mai răsărit și să o mai și numești finală națională e de-a dreptul hilar. De fapt e chiar de plâns când văd că oameni ca Petre chiar au impresia că aia a fost o finală...

PS-nu cred că la ora actuală se mai pune problema de echipamente deoarece orice pescar ce se respectă are măcar scaun de feeder.
sa nu uitam ca AGVPS inca mai sperie pe multi...recunosc nu a fost o finala ca la carte....de unde concurenti :D eu am anticipat acest lucru....singurul lucru care merita tot efortul e ca titul e recunoscut de MTS...si de CJ departamentul tineret si sport.....cum il stii pe Fane de-l injura toata lumea ,dar a incercat sa obtina de la MTS recunoasterea eforturilor sportivilor care au avut rezultate la CM(fac referire la cei de la spining)si nu se poate fiindca au fost fara autorizarea MTS :D .....

Sus

MesajScris: 22 Oct 2013, 18:51 
Neconectat

diaconitapetru scrie:
cum il stii pe Fane de-l injura toata lumea ,dar a incercat sa obtina de la MTS recunoasterea eforturilor sportivilor care au avut rezultate la CM(fac referire la cei de la spining)si nu se poate fiindca au fost fara autorizarea MTS :D .....

Petreeeee, să mor io dacă am crezut altceva. Ce păcat că mts-ul nu a recunoscut rezultatele la spinning nu??? Tragedie. Mai nasol e că ele sunt recunoscute și oferite de ăia la care fane le face felație non stop ca să îl afilieze. De-a dreptul hilar nu? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 22 Oct 2013, 18:55 
Neconectat

Păi tu crezi că pentru orgoliul meu de pescar aș alege să mă recunoască mts-ul care e o adunătură de dobitoci sau Fips-ul care e reprezentantul suprem in pescuitul de competiție european? Oare acu la 8 seara reușești să imi dai un răspuns sincer? Păi prietene, eu mă fut in legile mts-ului, eu concurez pentru ambiția de a fi mai bun decât cei buni, nu pentru că mts-ul îmi confirmă valoarea, fără să joace nici un rol în dobândirea acesteia!

Sus

MesajScris: 22 Oct 2013, 19:26 
Neconectat

Nutule din pacate MTS e singura institutie care recunoaste meritele sportivilor din Romania.....recunosc ca nu are de a face cu dorinta ta de a fi cel mai bun

Sus

MesajScris: 22 Oct 2013, 20:19 
Neconectat

Mai laso in poala mea Petre, toata noaptea n-o sa dorm din cauza mts -ului!mts(scriu cu litere mici ca sa vezi cat apreciez institutul statului)ar trebui sa aloce bani pentru fiecare ramura de sport,dar uita!Ma gandesc aici si la gimnaste care au pozat cu curu gol sa aiba ceva bani!Voi cu cine faceti poze? :shock: :shock:

Sus

MesajScris: 22 Oct 2013, 20:23 
Neconectat

Să fie sănătos mts-ul ăla și să le recunoască rezultatele sportivilor pe care el i-a crescut (prea mulți nu are că e infințat din 2013). Cât despre vechii sportivi, cred că pe ăia îi doare în cioată fiindcă oricum rezultatele lor au fost recunoscute la vremea lor de către cineva, ar fi ilogic să vină Nadia Comăneci să ceară mts-ului să îi recunoască rezultatele. Eu sunt mai pârlit, nu am rezultate notabile anul ăsta. Nici nu mă ridic la nivelul pescarilor federali. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 22 Oct 2013, 20:26 
Neconectat

Pozează fane in curu gol la mts. Primește cash la greu...

Sus

MesajScris: 22 Oct 2013, 20:28 
Neconectat

zsolt scrie:
Mai laso in poala mea Petre, toata noaptea n-o sa dorm din cauza mts -ului!mts(scriu cu litere mici ca sa vezi cat apreciez institutul statului)ar trebui sa aloce bani pentru fiecare ramura de sport,dar uita!Ma gandesc aici si la gimnaste care au pozat cu curu gol sa aiba ceva bani!Voi cu cine faceti poze? :shock: :shock:

Cu poponica!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 59 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6  Următorul

Ora este UTC [ DST ]