Pescuit Stationar

Acum este 08 Noi 2024, 13:52

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 410 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 41  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: PESCARI PENALI
MesajScris: 22 Oct 2013, 17:07 
Neconectat

truia scrie:
Vera...ia adu-mi si mie aminte te rog: scrie undeva in statutul AGVPS ca nu ai voie sa mai fii membru al altei asociatii??...eu parca as zice ca nu scrie ( cel putin asa imi aduc eu aminte din singura lectura a statutului cu multi ani in urma...) pai daca nu scrie nu vad cum puteti sa dati pe cineva afara ( asta daca nu se retrage el sau nu-l pune fane sa se retraga!)... doar n-o sa va apucati acuma de adunari generale care sa le verifice moralitatea sau incompatibilitatea cu calitatea de membru...sau inca si mai si...sa le faceti vre-un dosar de braconaj ceva!!
Intreb si eu...asa ca sa stiu...ca daca statutul permite ..eu parca m-as duce la anul la fane la campionat ca sa ma distrez putin... si asa mi-e dor de Aschioape ( recunosc ca mi-e dor de Florin chiar daca o sa-mi iau ceva injuraturi de la voi!!!)... :shock: :shock: :? :?

O sa ti ia boii de la bicicleta , Florine ... ce poate sa iti faca ??? Cred ca o sa te suspende pe anul in curs din AJVPS ... Anul ala o sa joci in Liga lu Fane ;) Oricum daca AJVPS o sa castige lupta cu Fane , o sa o dea la pace cu cei care au mutat bobu' ...

Sus

MesajScris: 22 Oct 2013, 18:04 
Neconectat

truia scrie:
Vera...ia adu-mi si mie aminte te rog: scrie undeva in statutul AGVPS ca nu ai voie sa mai fii membru al altei asociatii??...eu parca as zice ca nu scrie ( cel putin asa imi aduc eu aminte din singura lectura a statutului cu multi ani in urma...) pai daca nu scrie nu vad cum puteti sa dati pe cineva afara ( asta daca nu se retrage el sau nu-l pune fane sa se retraga!)... doar n-o sa va apucati acuma de adunari generale care sa le verifice moralitatea sau incompatibilitatea cu calitatea de membru...sau inca si mai si...sa le faceti vre-un dosar de braconaj ceva!!
Intreb si eu...asa ca sa stiu...ca daca statutul permite ..eu parca m-as duce la anul la fane la campionat ca sa ma distrez putin... si asa mi-e dor de Aschioape ( recunosc ca mi-e dor de Florin chiar daca o sa-mi iau ceva injuraturi de la voi!!!)... :shock: :shock: :? :?

Scrie in statut !!! Este pe situl AGVPS - ului si oricum cu " CURU IN DOUA PARTI " e nasol !! NU ????? :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 22 Oct 2013, 18:10 
Neconectat

si totusi AGVPS-UL incearca toti asii din maneca http://www.pvtv.ro/pescuit/exclusiv-inc ... rtiva.html

Sus

MesajScris: 22 Oct 2013, 18:35 
Neconectat

Păi ce să facă și ei. Incearcă tot ce pot. Vedem cum se termină.

Sus

MesajScris: 22 Oct 2013, 18:48 
Neconectat

prea tarziu :D .....dar timpul le rezolva pe toate

Sus

MesajScris: 22 Oct 2013, 20:53 
Neconectat

La cati concurenti ati avut in doua finale ....noi puteam sa facem un campionat judetean domnule Diaconita !!!!

Fara suparare , dar cam bateti apa in piua !!!!!!!!!!!!

Sus

MesajScris: 23 Oct 2013, 05:54 
Neconectat

sunt de acord cu tine Veronica,dar o sa mai discutam peste un an :D ........apa in piua sufera o ""reorentare moleculara"" putem sa o batem linistiti poate observa cineva......

Sus

MesajScris: 23 Oct 2013, 10:08 
Neconectat

Mda!!!!! ;)

Sus

MesajScris: 29 Oct 2013, 20:33 
Neconectat

Dear President,
Following up your letters dated October the 2nd 2013 and October the 11th 2013, we inform you that for the year 2013, the Federation recognized by CIPS, thus by FIPSed as well, is the AGVPS, Asociatia Generala a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi din Romania - Calea Mosilor 128 - 020882 - Bucuresti - Sector 2 (Romania). This Federation regularly paid its membership fee for the current year. Thus, it is not possible for us to accept your bid of participation at the Feeder Fishing World Championship, programmed to be held in South Africa next November.
As far as the organization of the Carp Fishing World Championship 2014 is concerned, which is already officially devoted to the AGVPS, we could take a final resolution only after that the CIPS Congress, convened to be held on April the 5th 2014 in San Marino, decides which among the two associations, actually established in Romania, might continue to be entitled to be admitted to CIPS.

President of FIPSed
Ugo Matteoli
Il Presidente

Sus

MesajScris: 29 Oct 2013, 20:42 
Neconectat

Poponica say, what is the problem?

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 410 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 41  Următorul

Ora este UTC [ DST ]