Pescuit Stationar

Acum este 08 Noi 2024, 22:53

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 59 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Campionatul National
MesajScris: 24 Oct 2013, 11:00 
Neconectat

ne putem jigni :D noroc ca Fane are interdictie ca la cat de spurcat e la "taste" .......stie toata tara.....

Sus

MesajScris: 24 Oct 2013, 15:43 
Neconectat

truia scrie:
hai Petre.... nu exagera! Cine a jignit pe cine aci?...suntem doar intre pescari!
Singurii care se balacaresc ca la usa cortului sunt Fane si Tudose!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Trist...chiar foarte trist dar totodata fffff adevarat, pe fiecare il roade ceva pe unul ambitia de a schimba vechiul sistem COMUNIST si pe celalalt invidia + ca pierde ceva ...si acel ceva si l-a creat cu propriile eforturi financiare si fizice, deci nu vad ce pierde si cit despre invidie nu vad sensul cind tu esti recunoscut de terte persoane ca fiind aproape cel mai bun si te uiti jos in clasament nu vad pe cine ai putea fii invidios. Cit despre razboiul rece dintre cei susmentionati ingropati securea si asteptati anul 2014 sa vedem ce ne aduce bun si pozitiv, nu o mai umbriti cu ura si negativism ;)

Sus

MesajScris: 24 Oct 2013, 16:26 
Neconectat

Sanyi, nu te supara acum ca glumesc, insa chiar la "cacarie" v-ati gasit sa concurati???

Pista de la Timisoara fost exceptionala, a trebuie sa va duca Dl. Harsan la obletii din dejectiile orasului???

Imi pare rau, insa ati inceput cu mai mult decat cu stangul (ca si organizatie), mai ales avand in vedere porcariile de plangeri penale si injuriile sefului de la Federatie.

In rest, cu tine, cu Florin eu absolut nimic nu am si vom fi in continuare amici, indiferent de preferintele voastre competitionale.

Sus

MesajScris: 24 Oct 2013, 16:56 
Neconectat

George de pista nu aveam nici o cunostinta dar in rest totul a fost super ok Ps. din moment ce faci parte dintr-o federatie, asociatie si chiar si club in cazul nostru nu te opui doar te supui atita timp cit federatia organizeaza si achita costurile( nu ca in alte organizatii unde nu majoritatea ci toti vin cu banii de acasa si organizatia respectiva aduna laurii, no ofense) nu cred ca am fii putut avea vreo obiectie. cind v-a fii cazul sa aducem si noi bani de acasa lucru improbabil atunci poate vom regindi intregul concept. Stima si fire zbuciumate

Sus

MesajScris: 24 Oct 2013, 18:34 
Neconectat

Ok. Pacat ca nu l-ai batut pe Florin :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 25 Oct 2013, 11:22 
Neconectat

Eu am postat pentru cei interesati,daca deranjeaza rog adminul sa stearga postarea mea :D

Sus

MesajScris: 25 Oct 2013, 11:23 
Neconectat

zsolt scrie:
Auzi Petre voi n-aveti forum unde sa postezi reclamele tale?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Au imparate dar nu-l citeste nimeni!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .... cati dracu' crezi ca-l citesc daca la campionat au avut 10!!!...sa tot fie vreo 20 cu fane cu tot!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Da de ce s-o stearga Petre!!??.... las-o frate sa ne mai distram si noi!!!!....

Sus

MesajScris: 26 Oct 2013, 19:41 
Neconectat
Moderator global

sanyi platicaru scrie:
.... Cit despre razboiul rece dintre cei susmentionati ingropati securea si asteptati anul 2014 sa vedem ce ne aduce bun si pozitiv, nu o mai umbriti cu ura si negativism ;)

Sincer , nu-l urasc pe Fane. Am o dragoste mare pentru el . Mare de tot. Si tare. Cu toata dragostea si iubirea i-o dau. Negativism ? De unde ai scos-o ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 17 Noi 2013, 07:30 
Neconectat

Petre, am gasit solutia renasterii federatiei: sa-l cooptati pe Adi Sebestein!!!! Sa va organizeze activitatea competitionala!!!
Voi va scremeti tot anul sa faceti doua concursuri cu cate 10 participani fiecare si Adi face cate un concurs pe saptamana si are pe listele de asteptare mai multi decat aveti voi inscrisi!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mor de ras!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 59 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6

Ora este UTC [ DST ]