nutzu_z scrie:
Petreeee, te comporti ca un novice. Pai un rezultat bun aduce primavara??? Stai frate ca mai este drum lung pana departe. Rabdare si tutun!
Au fost pescari romani acolo pe pista care au avut nesansa de a scapa tot ce a intrat la bat. Bodea a avut 12 rupturi. Daca scotea toti acei pesti era de departe Nr 1 pe pista. Cipi Popescu a avut 5 crapi mari care i-au rupt, fapt confirmat de toti vecinii. Predoi a ratat un crap cu care ar fi fost 1 pe sector. Faptul ca Laurentiu a scos toti pestii poate fi explicat astfel. Ori e bun, bravo lui! Ori e mai putin bun dar a folosit fire mai groase, lucru care l-a ajutat in lupta cu bonusurile. Eu cred ca e pescar bun, ca e lipovean si are stiinta pescuitului.
Oricum ai pune problema, meritul este a lui, nicidecum al vostru. Nu mai fiti comunisti si nu va mai atribuiti meritele altora!
e mai putin bun ca a folosit fire mai groase ca a simtit pista si ce trebuia sa faca?sau e bun daca pescuia cu 0.08 si nu scotea nimic.
dugulescu si raceala sunt la inceput si nu merita sa fie prinsi la mijlocul unor discutii aiurea.sunt de la lipova si le place pescuitul.
daca tot am prins momentul sa spun si eu ceva:
mergeti la cat mai multe concursuri de pescuit
privitor la federatie e bine ca exista caci de la agvps nu a fost decat o chestie in genul lasa-ma-sa-te-las.in anii 90 am incercat sa organizam grupe de pescari pe plan local ca sa fim separati de vanatori dar in cadrul agvsp-ului!! cu conturi separate unde ne plateam cotizatii
si am fost luati de fraieri.ma opresc aici ca imi creste tensiunea si nici nu o sa intru in polemica pe tema asta.