Pescuit Stationar

Acum este 08 Noi 2024, 14:51

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 410 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 41  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: PESCARI PENALI
MesajScris: 29 Oct 2013, 21:35 
Neconectat

pregatirea lotului ( format dintr-un campion ) federal de stationar

Fişiere ataşate:
!!!.jpg
!!!.jpg [ 48.72 KiB | Vizualizat de 4919 ori ]
Sus

MesajScris: 30 Oct 2013, 06:50 
Neconectat

sa stii ca da rezultate.....Dugulescu Laurentu a demonstrat ca si ""federalii" fac ceva..... viewtopic.php?f=5&t=7004

Sus

MesajScris: 30 Oct 2013, 08:51 
Neconectat

Si cam ce merit are sereleu' in performanta aia?

Sus

MesajScris: 30 Oct 2013, 09:20 
Neconectat

Petreeee, te comporti ca un novice. Pai un rezultat bun aduce primavara??? Stai frate ca mai este drum lung pana departe. Rabdare si tutun! :lol: :lol: Au fost pescari romani acolo pe pista care au avut nesansa de a scapa tot ce a intrat la bat. Bodea a avut 12 rupturi. Daca scotea toti acei pesti era de departe Nr 1 pe pista. Cipi Popescu a avut 5 crapi mari care i-au rupt, fapt confirmat de toti vecinii. Predoi a ratat un crap cu care ar fi fost 1 pe sector. Faptul ca Laurentiu a scos toti pestii poate fi explicat astfel. Ori e bun, bravo lui! Ori e mai putin bun dar a folosit fire mai groase, lucru care l-a ajutat in lupta cu bonusurile. Eu cred ca e pescar bun, ca e lipovean si are stiinta pescuitului.

Oricum ai pune problema, meritul este a lui, nicidecum al vostru. Nu mai fiti comunisti si nu va mai atribuiti meritele altora!

Sus

MesajScris: 30 Oct 2013, 09:29 
Neconectat

Plus ca a fost un concurs de o manșă... plus ca feederul este o competitie tânără plus... ca n-a fost Petrisor! :D :D

Sus

MesajScris: 31 Oct 2013, 07:03 
Neconectat

nutzu_z scrie:
Petreeee, te comporti ca un novice. Pai un rezultat bun aduce primavara??? Stai frate ca mai este drum lung pana departe. Rabdare si tutun! :lol: :lol: Au fost pescari romani acolo pe pista care au avut nesansa de a scapa tot ce a intrat la bat. Bodea a avut 12 rupturi. Daca scotea toti acei pesti era de departe Nr 1 pe pista. Cipi Popescu a avut 5 crapi mari care i-au rupt, fapt confirmat de toti vecinii. Predoi a ratat un crap cu care ar fi fost 1 pe sector. Faptul ca Laurentiu a scos toti pestii poate fi explicat astfel. Ori e bun, bravo lui! Ori e mai putin bun dar a folosit fire mai groase, lucru care l-a ajutat in lupta cu bonusurile. Eu cred ca e pescar bun, ca e lipovean si are stiinta pescuitului.

Oricum ai pune problema, meritul este a lui, nicidecum al vostru. Nu mai fiti comunisti si nu va mai atribuiti meritele altora!
meritul e al lui personal si faptul ca este elevul lui Hirsan Dorel ,federatia nu are nici un merit aici........si ca in fotbal si la concursurile de pescuit ...se pun pestii de la cantar si nu cei scapati :D
PS eu am avut ocazia sa stau in spatele lui Laurentu in calitate de arbitru si intradevar stie cu ce se mananca feederul......voi aveti un mare avantaj cu nr mare de pescari de competitie si multe concursuri in zona.....

Sus

MesajScris: 31 Oct 2013, 11:47 
Neconectat

nutzu_z scrie:

e mai putin bun ca a folosit fire mai groase ca a simtit pista si ce trebuia sa faca?sau e bun daca pescuia cu 0.08 si nu scotea nimic.
dugulescu si raceala sunt la inceput si nu merita sa fie prinsi la mijlocul unor discutii aiurea.sunt de la lipova si le place pescuitul.
daca tot am prins momentul sa spun si eu ceva:
mergeti la cat mai multe concursuri de pescuit
privitor la federatie e bine ca exista caci de la agvps nu a fost decat o chestie in genul lasa-ma-sa-te-las.in anii 90 am incercat sa organizam grupe de pescari pe plan local ca sa fim separati de vanatori dar in cadrul agvsp-ului!! cu conturi separate unde ne plateam cotizatii
si am fost luati de fraieri.ma opresc aici ca imi creste tensiunea si nici nu o sa intru in polemica pe tema asta.

Sus

MesajScris: 31 Oct 2013, 13:30 
Neconectat

Ma Timi, ia zi-mi si mie cum simti tu o pista pe care nu ai drept de antrenament??? Despre care simturi vorbesti? Nu mai cititi printre randuri! Bravo lui, a facut un rezultat bun tinand cont ca a fost un concurs de o mansa. Eu am inaintat varianta cu firele mai groase doar prin prisma locului obtinut la finala federala de pe Bega (penultimul) si am banuit ca e pescar de crap sau de peste mare, concursul de la Maty-Er fiind pe mana lui. Nu i-am diminuat cu nimic meritul. M-a iritat oarecum postarea lui Petre care adjudeca federatiei merite pe care nu le are.

Pai daca e sa punem problema cum o pune Petre (adica gresit), pot sa zic si eu ca la acest concurs, Dan Predoi a fost peste toti cei trei de pe podium de la finala de feeder de pe Bega. Meritele sunt clar ale pescarilor dar la un concurs de o mansa nu poti trage concluzii clare. Inclusiv clasarea mea pe locul 10 din 13 este clar meritul meu si mi-l asum! :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 31 Oct 2013, 14:18 
Neconectat

Nope, Nutzu. Meritul nu e al tau e al AGVPS-ului de care apartii :)) Meriti un transfer la Federatie! :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 31 Oct 2013, 14:42 
Neconectat

Pe BegaProPpProPr am iesit pe locul 10 nu penultimul,având si cea mai mare captura din ambele manse(un caras de 700 de grame).Acest lucru a dovedit ca îmi place sa risc!Acelasi lucru l-am făcut si pe Maty-er,am pescuit exclusiv la crap.Am pescuit primele doua ore agresiv,cu fire subtiri si cu nadiri la 2-3 minute,având 2 rupturi,deci automat aveam o problema!Am simtit ca am peste mare pe patul de nada si am schimbat automat pe struna de 0,15 si cârlig mai mare!Deci mam acomodat situatiei la locul de fata fără sa pescuiesc cu antrenament!Probabil ca daca făceau si restul la fel ca si mine,adică sa se acomodeze la locul de fata,nu mai ieseam pe 3.......,sau daca prindeam si eu cei doi crapi care mi-au rupt ieseam pe 1!Discutii din astea cu rupturi,scăpai si mai stiu eu ce putem sa avem 100 dar nu mai au nici un rost acum.Conteaza doar ce a rămas scris pe hârtie!
Oricum vreau sa le multumesc tuturor pt ca au avut încredere in mine,spunandu-mi mereu ca o sa ajung departe,pt ca modestia si pasiunea de a pescui o sa iasă mereu invingatoare(fără supărare dar eu pescuiesc nu port discutii inutile pe forumuri).
Vreau sa spun un ultim lucru:nada recomandata de Ambrus Tibor a dat rezultate si vreau sa le multumesc celor de la Maros si lui Ambrus pt sfatul primit.Ei dau exemplu cum ar trebui sa se comporte niste adevarati campioni

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 410 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 41  Următorul

Ora este UTC [ DST ]