Pescuit Stationar

Acum este 08 Noi 2024, 13:40

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 410 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 41  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: PESCARI PENALI
MesajScris: 01 Noi 2013, 11:13 
Neconectat

nutzu_z scrie:
Petre, tocmai tu care stii care e nivelul pescarilor din federatie (exceptand Aschioapei) de ce vii sa expui un bun rezultat ca fiind unul nemaiintalnit??? E ca si cum ai fi spus, "uite fraierilor, pescarul federatiei a facut locul 3, e al federatiei si voi sunteti slabi ca nu ati facut nimic". Pai petre, tu ai habar de cate ori si-au luat bataie Ambrus, Walter, Erdei de la pescarii agvps-ului?

Benzar, Rancu, Radu Prisecariu, Boti, Petrisor, Brola, etc, toti astia i-au batut macar o data pe cei de mai sus. Chiar si eu am reusit sa il depasesc pe Walter o data, el fiind chiar langa mine. Dar nu e relevant in cazul meu! Concursurile de o mansa nu sunt relevante, mai ales pe Maty-er care e o pista inegala! Relevanta o da concursurile de doua manse unde ai ocazia sa o si ei in brate pe un loc mai naspa!

Eu am recunoscut intotdeauna ca pista asta e o pista care pentru mine e inca o necunoscuta. Nu o inteleg! In afara de asta nu am mai concurat acolo de aproape doi ani.
citeste atent postarile mele si o sa vezi ca ...nu prea se leaga la ce as fi putut sa spun......repet daca am jignit pe cineva imi cer scuze

Sus

MesajScris: 03 Noi 2013, 11:59 
Neconectat

A trecut cu "succes" si a doua finala nationala a federatiei.....iar controlul ANTIDOPING !!!!!!...lipseste cu desavarsire :shock: :shock:

p.s. asa intelege federatia sa "respecte legea" :?: :o :o :o :wallbash:

Sus

MesajScris: 03 Noi 2013, 12:33 
Neconectat

Statutul FRPSC
Articolul 44 – Delegarea arbitrilor
1 Competiţiile sunt conduse de arbitri delegaţi de comisiile de arbitri ale FRPS si CCA.
2 Forurile organizatoare vor comunica comisiilor de arbitri de pe raza lor teritorială programul competiţiilor, cu cel puţin 15 zile înainte de disputare.
3 La toate competiţiile şi la cele din Cupa României sunt delegaţi arbitri. Delegarea arbitrilor se face conform dispozițiilor Regulamentului de organizare și desfășurare a activității arbitrilor, aprobat de Comitetul Executiv al FRPS.
4 Arbitrii delegaţi sunt obligaţi să se prezinte în localitatea respectivă cu minim 6 ore înainte de ora de începere a competiţiilor. Cluburile organizatoare sunt obligate să asigure transportul şi siguranța arbitrilor şi observatorilor pe traseul de la hotel la zona de Pescuit Sportiv şi retur, prin contracte încheiate cu Jandarmeria şi/sau cu firme specializate în protecţie şi pază.

p.s. oare clubul "organizator" poate pune la dispozitia persoanelor interesate....contractul in copie...sau macar nr. contract :wink:
p.p.s. Domnul VicePresedinte Federal Petre, ce ne poate spune despre acest aspect :lol: :lol: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 03 Noi 2013, 15:34 
Neconectat

Tica sa stii ca la Tg Jiu clubul din zona chiar si-a facut treaba,nici bine nu am intins echipamentul si a aparut jandarmeria,politia locala si un reprezentant AJVPS ,daca nu exista un contract cu primaria ,crezi ca mai tinea federatia concursul ?

Sus

MesajScris: 03 Noi 2013, 20:51 
Neconectat

Doamne mai Petre,ce nu intelegi din ce ti-am subliniat eu in postarea de mai sus(parca eu eram cel fara de materie cenusie :lol: )....am intrebat eu cumva de vreun contract cu Primaria!!!! :shock: :shock:(nici macar nu ma intereseaza) ....am intrebat daca ai cunostinta.... daca sa respectat Statutul Federal privind arbitrii si observatoru....conf. Art.44 alin. 4 din Statutul Federal, atat.

p.s. ca politia si jandarmeria si-au facut in sfarsit datoria pe apele publice ;) ....nu poate a nu te bucura chiar si pe tine ;) :lol: :lol: :lol: ...considera-l un act de normalitate intr-o tara in care inca legea prevede ca pescuitul(in toate formele sale de manifestare) nu se poate efectua fara detinerea unui permis de pescuit ;)

Sus

MesajScris: 04 Noi 2013, 05:02 
Neconectat

pai eu am incercat sa-ti explic ce a facut clubul organizator :D in acel contract cu primaria se specifica asigurarea competitiei cu paza,serviciu medical,tualete ecologice..........ca s-a respectat sau nu regulamentul e tipic Romanesc ,trebuie sa fim realisti :D :D
PS Tica, da de ce nu ma intrebi daca s-a respectat regulamentul de concurs.....cu verificarea nadei,a momelilor.,cantarire.....ca de regula pe aici se botesc lucrurile :D :D

Sus

MesajScris: 04 Noi 2013, 21:03 
Neconectat
Moderator global

Petre , las-o dreaq de treaba , ce puii mei de finala zici ca a fost aia ? Daca vrei caut in arhiva noastra rezultatele personale ale fam Cliuc , evident fazele pe judet , ca mai sus n-au trecut... Din 10 oameni , mai ales ca unii au fost tot cu aburii alcoolului in mansarda ati scos un campion... Cu rahatii din deversare cum se descurcau , fereau rahatii cu coada de la minciog , sau i-au bagat in plasa ? Cu asta aveti tupeul sa va laudati ? De ce nu ati mai luat si 5-6 batrani de pe strada , sa fie participarea mai ampla... Ma faci sa intru in discutie , ca vad ca ti-ai pioerdut si ultimele farame de ratiune. Fi barbat , nu posta ce spune papagalul.
PS Daca-i cuminte si papa tot (ce capata de pe forumuri) , cadou de Craciun , o sa-l las aici o saptamana , sa mai facem trafic si sa distrez forumistii. Pana atunci , las-o usurel...

Sus

MesajScris: 10 Noi 2013, 12:36 
Neconectat
Moderator global

La cererea ascultatorilor , cu drag , de la mine pentru tine , pe neauzite...
http://www.youtube.com/watch?v=pZw5xLpeP00

Sus

MesajScris: 11 Noi 2013, 08:57 
Neconectat

Tare de tot, cum da omul la clonc cu rubisca! :lol:

Sus

MesajScris: 11 Noi 2013, 11:14 
Neconectat

ANTIFANE scrie:
Tare de tot, cum da omul la clonc cu rubisca! :lol:

La clonc? Cum adica? Unde? La ce minut?

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 410 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 41  Următorul

Ora este UTC [ DST ]