glukas scrie:
Mda. Pescuiti cu ce vreti, cu Gamakatsu si Owner, daca voua va plac.
Acum, un pic de economie, sa se inteleaga un pic, de catre cei ce sunt deschisi, cum e cu firmele producatoare.
Cand lucram la o coorporatie americana de renume in domeniul respectiv, aveam niste produse, cu sigla americana, fabricate intr-o fabrica din China. Tot aceeasi fabrica, producea, cu sigla proprie si pe linii paralele acelasi gen de produs. Diferenta de calitate si pret? Enoorrrmmaaaaa!
Daca pe linia producatorului american se respectau standardele de calitate (personal specializat, materii de calitate etc.) la perfectie, nu va spun ce se intampla pe linia chinezismelor. Personal de mana a doua sau ucenici, materiale cat mai ieftine etc.
Poate va explica oameni care lucreaza in sisteme LOHN ce inseamna un produs destinat pentru BMW, de pilda, si ce inseamna un produs destinat pentru FIAT. DIN ACEEASI FABRICA.
Cam asa si cu carligele. Da, exista si Owner si Tubertini, chiar in catalogul Tubertini. Iar daca vrei performanta de varf le iei pe cele destinate pentru asa ceva, Tubertini. Si da, mai sunt carlige bune si la Cassini, Kamasan, Colmic, Preston, etc. Insa este o parere majoritara in Italia, ca la ora actuala, Tubertini sunt printre cele mai bune carlige de competitie. Si eu subscriu la acest lucru.
In rest, fiecare foloseste ce vrea. Eu nu vand Tubertini, le cumpar.
Pana acum de la Tubertini foloseam doar Serie 18 . In ultimele 4 zile m am aprovizionat cu : Tubertini Serie 2 , Serie 808 , Serie 175 . Le bag in probe ...