Pescuit Stationar

Acum este 08 Noi 2024, 12:36

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 410 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 41  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: PESCARI PENALI
MesajScris: 01 Dec 2013, 06:06 
Neconectat

Multa lume iti impartaseste parerea!
Si in mod cert: daca n-ar fi Fane la federatie multi ar schimba tabara!!!
N-as putea spune ce s-ar intampla cu AGVPS-ul in conditiile acestea!!

Federalistii (Petre)...faceti frate o presedentie duala ... puneti pe Fane si pe Tudose sa fie presedinti prin rotatie ( cate 6 luni fiecare!) ca la UE!!!
Sau puneti pe Tudose presedinte si pe Fane vice!!!...sa vedeti cum se muta toata lumea la voi!! :lol: :lol:

Sau daca vi se pare Tudose prea AGVPS-ist...puneti pe Suciu!..asta chiar ca e neutru...n-are treaba cu politica si nici alte interese materiale nu are!!!
Daca-l puneti presedinte pe Suciu dau pariu pe ce vreti voi ca toti se muta la Federatie...inclusiv Benzar :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 01 Dec 2013, 07:45 
Neconectat

E loc daca pleaca Fane...cat e Fane acolo veti fi doar de ras...inclusiv daca va afiliati la CIPS
N-o sa vina nimeni dintre pescarii adevarati ( adica si de valoare si cu coloana vertebrala!!!)....
Chiar daca va uniti cu AGVPS-ul intr-o "mare coalitie de inalta tradare" tot nu vine nimeni cat e Fane acolo!
Asta inseamna ca 80% dintre pescarii de valoare din Romania se vor lasa de competitii.... si cu asta distrugerea pescuitului romanesc! definitiv si irevocabil!!!
Si toate astea pentru interesele unui singur om!!.... Eroii se sacrifica pentru o cauza nobila!!
Cum puteti voi sa sustineti in aceste conditii ca Fane vrea binele pescuitului romanesc???
Si atata timp cat il lingeti in cur si voi sunteti la fel!!!... in general niste frustrati care din cauza lipsei oricarei sanse de a se afirma printre cei buni isi fac cerculetul lor restrans pe care il controleaza!
Bunica avea o vorba: dintr-o ceata de magari trebuie sa raga unul mai tare!!!...asa si campionii vostri nationali (fara aluzii la animalele in cauza...e doar o figura de stil!)
Si nici la respect sa nu va asteptati ca nu aveti de ce... Nu aveti verticalitate...slugile lui Fane...de care ziceti de rau numai pe la spate cand nu va aude nimeni!
Daca ati avea spinare l-ati da jos si ati face ceva cu adevarat pentru pescuitul romanesc...asa va multumiti sa dati vina pe Fane , susotind pe la spate ca in fata nu zice nimeni nimic de dl presedinte, ca sa nu va puneti iremediabil rau cu toti pescarii adevarati si cu principii!!!... adica ca sa va mai dea lumea buna ziua cand va intalniti cu ei la vreun concurs gen Maver sau Trabucco!
SI cu asta nu mai zic nimic!...am incheiat subiectul asta! Pentru mine pescuitul in romania e mort si ingropat!... pana face Fane alta generatie ( daca o mai ramane vreun ban dupa ce-si umple buzunarele) o sa fim toti...inclusiv dl presedinte al vostru morti si cu toate pomenile facute...inclusiv aia de 10 ani!!!

Sus

MesajScris: 01 Dec 2013, 09:39 
Neconectat

dupa razboiul inceput de la scrisoarea CIPS catre AGVPS......nu cred ca mai are rost sa comentez....

Sus

MesajScris: 01 Dec 2013, 19:12 
Neconectat
Moderator global

Voi nu sunteti razboinici , sunteti...
Ma opresc aici , las pescarii sa completeze. :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 01 Dec 2013, 19:49 
Neconectat

truia scrie:
Multa lume iti impartaseste parerea!
Si in mod cert: daca n-ar fi Fane la federatie multi ar schimba tabara!!!
N-as putea spune ce s-ar intampla cu AGVPS-ul in conditiile acestea!!

Federalistii (Petre)...faceti frate o presedentie duala ... puneti pe Fane si pe Tudose sa fie presedinti prin rotatie ( cate 6 luni fiecare!) ca la UE!!!
Sau puneti pe Tudose presedinte si pe Fane vice!!!...sa vedeti cum se muta toata lumea la voi!! :lol: :lol:

Sau daca vi se pare Tudose prea AGVPS-ist...puneti pe Suciu!..asta chiar ca e neutru...n-are treaba cu politica si nici alte interese materiale nu are!!!
Daca-l puneti presedinte pe Suciu dau pariu pe ce vreti voi ca toti se muta la Federatie...inclusiv Benzar :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Da ce are sula cu prefectura?Cum cunosc pe dl Suciu are coloana,nu cred ca-l pupa-n cur pe fane! :o :o Am mai auzit de la federali zvonuri ca lucas e secretar petrisor,antrenor federal,benzar s-anteles cu fane???? ce sa cred?

Sus

MesajScris: 01 Dec 2013, 21:02 
Neconectat

alintudose scrie:
Voi nu sunteti razboinici , sunteti...
Ma opresc aici , las pescarii sa completeze. :lol: :lol: :lol: :lol:
cine a zis ca suntem razboinici?din cate stiu suntem pe aparare ,AGVPS a dat MTS-ul in judecata nu noi,nu vad pe nimeni de la AGVPS sa aiba curajul sa posteze scrisoarea CIPS... oare de ce.....si eu las pescarii sa comenteze

Sus

MesajScris: 01 Dec 2013, 21:19 
Neconectat

Curagi' :lol: :lol: :lol: Toata lumea stie de scrisoare,posteaza Petre linistit!Ti-am sugerat ,federatia fara fane!Voi puteti sa schimbati soarta pescuitului sportiv! ;) ;) Si cum se aude unii dintre voi negociaza,spor la treaba! 8-)

Sus

MesajScris: 02 Dec 2013, 12:28 
Neconectat

Eu visez sa ajungem la ceva de genul: http://www.ffpsc.fr/telec/Bulletin%20N248.pdf

Se poate? Peste 5-10 cati ani or fi, daca se ajunge la ceva similar, ar fi excelent!

Functioneaza in Spania, Franta, Olanda etc. Functioneaza si varianta "nesportiva" in Italia, Anglia, Ungaria etc.

Ma doare undeva cine este cel care imi impartaseste visul, daca este Presedintele AGVPS sau Presedintele Federatiei. Daca AGVPS-ul era deschis reformei si ar fi avut un scop dedicat sistemului competitional, eram 100% cu el. In schimb, AGVPS-ul ma tolereaza si sustine competitiile din "obligatie morala si istorica". De asemenea, in brosurile de congres se lauda cum ca "intreaga activitate competitionala [...] a fost si este sustinuta in prezent metodologic, tehnic si financiar de catre si prin AGVPS [...]". Bullshit!

Cu toate acestea, sunt dispus sa lucrez cu cei care vor sa viseze impreuna cu mine. Vreau arbitrii care sa cunoasca regulamentele, antrenori care sa aiba notiuni elementare de management sportiv, piste omologate, sistem competitional cu sanse egale pentru toata lumea, resurse materiale si umane dedicate pescarilor de competitie. Vreau performanta la echipele nationale. Vreau regulamente FIPS/CIPS aplicate "la sange"! Vreau cresterea numarului de pescari de competitie si popularizarea acestui minunat fenomen, nu "reducerea chletuielilor cu competitiile [...]" (citat din AGVPS)!!!

Poate sunt naiv, insa sper ca macar o marte din visul meu sa se materializeze. Eu, cum am mai promis, refuz sa mai fac parte din sistemul AGVPS. Fiindca imi place sa cred ca am ceva onoare, nu pot face asta functie de decizia CIPS si prefer sa imi anunt dinainte pozitia.

Atentie, nu sunt inca nimic in Federatie, voi fi acolo numai daca sunt convins ca aceasta varianta e mai buna si ca ideile mele, bazate pe ideile deja implementate cu succes in alte tari, vor fi acceptate si discutate in Federatie.

Ca sa nu discutam pe zvonuri, am trimis aplicatia mea de inscriere in Comisia de Competitii Sportive [...] a Federatiei, cu principiile ce le vreau implementate si am ajuns la un anume grad de acceptanta. In cazul finalizarii cu succes a "negocierilor" voi fi bucuros sa imi pot urmari "visul". Nu am cerut si nu voi cere retributii financiare, o fac benevol, ca si pana acum.

Am respect foarte mare pentru cei putini care au muncit in AGVPS (Dna Ispas, Alin, Dl. Poiana etc.) si sper, ca in viitorul apropiat, sa putem conlucra.

Acum, cei care vor sa ma injure, pot sa o faca!

Sus

MesajScris: 02 Dec 2013, 13:51 
Neconectat

Astept cu nerabdare ziua in care federatia o sa stranga mai multi pescari de competitie decat agvps-ul. Am bilet in primul rand la acest spectacol, trebuie doar sa astept!

Sus

MesajScris: 02 Dec 2013, 14:37 
Neconectat

glukas scrie:
...Acum, cei care vor sa ma injure, pot sa o faca!

Du-te'n pusca mea Lukas!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...prieteneste!!!
Fa ordine la Federatie, da-l pe Fane afara si vin si eu!! :lol: :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 410 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 41  Următorul

Ora este UTC [ DST ]