Pescuit Stationar

Acum este 08 Noi 2024, 10:32

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 410 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 41  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: PESCARI PENALI
MesajScris: 02 Dec 2013, 15:09 
Neconectat

@George
tu tot nu ai inteles ca omul de cativa ani,minte cu nonsalanta si promite tot felul de avantaje (mai rau ca politicienii in campanie) si pana acum nu s-a tinut de cuvant in nici o privinta,tot la stadiul de "voi face si voi drege"a ramas Mai mult a scris candva pe un alt forum ca se pisa cu bolta pe toate medaliile pescarilor de competitie,eu pe asta nu sunt diospus s-o inghit nici cu forta.Pe el il intereseaza banii pescarilor recreativi si nu cheltuielile cu pescarii de competitie,organizat concursuri etc...bataie de cap pentru el.....BANUL CONTEAZA
Unde ai mai vazut tu un presedinte de federatie sa ameninte si sa injure ca la usa cortului, public pe toate forumurile....cred ca nici in tarile pe unde bantuie Truia nu s-a vazut asa ceva,ce sa mai zic de o tara europeana care se vrea si civilizata

Sus

MesajScris: 02 Dec 2013, 15:35 
Neconectat

Bogdane, asta cu injuratul, eu nu il practic si cu toate astea m-au injurat destui (inca nu pe aici, insa pe alte forumuri se practica mitocaniile la greu)...

Apoi cu persoana presedintelui, nu ma intereseaza, putea sa fie si cel mai antipatic individ. Pe mine ma intereseaza structura competitionala, mai ales ca la congresul CIPS, logica imi spune ca va avea castig de cauza Federatia.

Vrea sa imi asculte ideile, bine, nu vrea, stau deoparte. Eu nu am nimic de pierdut sau castigat, in afara de satisfactia mea personala de a face un lucru bun, si oricine are idei constructive cu privire la pescuitul competitional, il ascult cu mare placere.

Apoi, forta Federatiei va fi in cluburile constituente, nu in Presedinte. Exista legi, statute, minister etc... Daca Presedintele, oricare va fie el, nu respecta statutul, legile si Federatia, va prinde aripi usor... Nu exista pozitii pe viata! Iertare, exista la AGVPS! :oops: :oops: :oops:

Sus

MesajScris: 02 Dec 2013, 17:25 
Neconectat

George, mi-ai ridicat-o la fileu, pentru că de prea multă vreme caut întrebări la următoarele răspunsuri:
1. Cum arată Statutul şi Actul constitutiv al Federaţiei de pescuit ? Sincer l-am căutat şi n-am găsit ce mă interesa. E cumva ţinut la secret iar dacă da, de ce ?
2. Cum se poate, care sunt pârghiile, condiţiile de îndeplinit şi procedura prin care un Preşedinte de Federaţie poate fi înlocuit ?
3. Plec de la situaţia că fac parte dintr-un club de pescuit sportiv legal constituit, ce avantaje sau dezavantaje am dacă fac parte din Federaţia de pescuit ?
4. Cum şi în ce condiţii se poate dezafilia un club din federaţie ?
5. Odată ce-am fost ameninţat public cu datu-n judecată pentru motive puerile, cum pot trece peste mojicie ? Doar ţinând cont că suntem în postul Crăciunului ? Pentru că n-am văzut niciunde un mic semn de regret sau de respect faţă de cei pe care-i doreşte preşedintele Federaţiei sub oblăduirea sa dar pe care nu pierde nicio şansă să-i dispreţuiască...

Pentru Alin Tudose: Ai promis că-l laşi liber pe forum de sărbători. Noi am fost cuminţi, nu crezi că merităm ? :)

Sus

MesajScris: 02 Dec 2013, 17:40 
Neconectat

maine se da sah la regina,adresa ceruta de CIPS se afla in mapa secretarei de la MTS sunt curios ce mutare va face AGVPS-UL, aia cu procesul mi se pare ca a sacrificat un nebun de pomana........

Sus

MesajScris: 02 Dec 2013, 17:42 
Neconectat

1. http://frpsc.ro/statut-frps/ Si eu l-am cautat mult :) In sfarsit, cred ca a fost modificat anul acesta, o sa vb. sa mi-l trimita actualizat.

2. Majoritate simpla in AG de 2/3, cf. statutului, legii romanesti si europene (in statut alegerile sunt o data la 4 ani); de altfel si statutul se poate modifica cf. AG (majoritate 2/3);

3. Aici, lasa-ma sa lucrez la tema asta. Reprezinta una din chestiunile ridicate de mine.

4. Este scris in statut.

5. Nu imi pune in carca sau sa explic ce a facut altul. Lasati-l pe el aici sa explice de ce a facut chestiunile astea. Eu nu le aprob, nu sunt adeptul zicalei "scopul scuza mijloacele" si le condamn (inclusiv injuriile).

Sus

MesajScris: 02 Dec 2013, 17:54 
Neconectat

George, apreciez răspunsul tău şi am să citesc cu foarte multă atenţie statutul, sau actul constitutiv, încă nu m-am dumirit ce e, însă aştept ca la nr. 5 să-mi răspundă cineva din federaţie. De aceea consider oportună revenirea personajului pe acest forum. Totuşi, e nevoie de muulte lămuriri, parcă nu accept să citesc opinii postate de portavoci care-mi vorbesc de jocuri de şah, păreri şi interpretări personale, etc...

Sus

MesajScris: 02 Dec 2013, 18:31 
Neconectat

Referitor la pct.1-3...

In Franta, exista o ierarhie a organizarii cluburilor, bazata pe vot proportional. Mai exact, numarul de voturi este direct proportional cu numarul de licente. Cu cat un club are mai multi pescari legitimati cu atat are o forta mai mare in ierarhia superioara. Pentru mine este anormal ca o asociatie/club fara niciun pescar de competitie activ sa aiba vot egal cu o asociatie care are 5, 10 etc. pescari de competitie activi (cum se intampla azi si cu AGVPS-ul).

Am propus acest lucru dar, din pacate, in Romanica, se pare ca :) legea nu permite acest lucru. Mai exact, clubul Victoria Saliste are un vot in FRF, la fel ca si Steaua Bucuresti. La fel este si in Federatia de Pescuit.

Ca atare, pentru a permite totusi o reprezentativitate a cluburilor puternice in AG, o idee alternativa este ca fiecare club membru sa aiba sportivi legitimati la toate disciplinele (crap, rapitori, stationar). Astfel, vor putea face parte din AG doar cluburi puternice si cu dorinta clara de reprezentare in competitii.

In concluzie, pasul unu este infiintarea cluburilor sportive de pescuit, lucru necesar indiferent de cel care va obtine CIPS-ul in 2014.
Mai tarziu discutam de avantaje (destul de multe) si dezavantaje (cam putine).

Sus

MesajScris: 02 Dec 2013, 18:40 
Neconectat

Srefane citeste statutul federatie si legea 69 si ai sa vezi de ce te-a amenintat Fane,ai avut noroc ca a fost sfatuit sa renunte la plangeri penale fiindca nu e momentul si nu isi au rostul ......totusi am sa te rog sa citesti atent
PS si daca bunica lui Truia avea o vorba.....si bunica mea avea o vorba "daca te urci intr-o caruta si nu ai haturile in mana nu incerca sa-i spui carutasului de care sa traga ca sa mergi unde vrei tu.........ori pui mana pe ele ori te dai jos din caruta"

Sus

MesajScris: 02 Dec 2013, 23:59 
Neconectat

Deci e adevarat cu functia de secretar,nu erau zvonuri!unde-i stima fata de prietenii tai de care ai pomenit?De ce nu mai postezi pe crapmania,e plin cu carne frigo?
Adevarul e ca asa o sa fii si tu divizionar george cu batu-n mano never!rusinica hahaha

Sus

MesajScris: 03 Dec 2013, 02:37 
Neconectat

O parte din factorii ce m-au determinat să "negociez" cu Fedul sunt si atitudinile unor indivizi de acolo. Nu vad unde este rușinea, eu am aplicat și discutat despre chestia asta acum 2-3 zile, fara sa am vreun demers anterior. Și am anunțat acest lucru public, iar fara sa am certitudinea aderării. Iar pentru mine prietenii sunt pescarii nu AGVPS-ul de la București, care e rupt de realitate. Între cineva care promite și cineva care nu face nimic, aleg promisiunea, in speranta ca pot face ceva.
Cu atacurile la persoana, nu răspund, nu le practic, nu ma intereseaza.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 410 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 41  Următorul

Ora este UTC [ DST ]