@ Sceptici
Eu chiar am prins folosind larve artificiale puse pe carlig in orice perioada a anului ... evident , cele care merita folosite sunt cele de la Berkley..... daca v-a lovit vreodata curiozitatea, bagati o larva intr-un carlig subtire si intr-un borcan cu apa limpede sa vedeti ce se intampla
) ... au flotabilitate buna , se ridica pe tija carligului si tremura in apa la orice curent cat de mic ar fi... este un stimul vizual excelent , pestii nu le rontaie crezand ca e guma de mestecat ci pur si simplu se reped in ele crezand ca sunt ceva "natural" ... in combinatie cu viermi sau pinky am reusit sa prind platica pe Dunare atunci cand nu manca la nimic altceva.
Nu intotdeauna dau randament , dar eu am 2 borcane la mine ( larve mari si mici ) pentru partide extra-dificile , cand pur si simplu nu vrea sa puna botu la altceva... le incerc.. cateodata merg, alta data nu ...
Si ca sa va mai descretiti putin fruntile , sa vedeti cum o ia Falus Pastoralis pe Dunare pe larva artificiala
!!
Repet pentru cei care -sau pierdut intre randuri ... nu cred in "gustul" si nici in " mirosul" acestora , consider ca functioneaza datorita "mecanicii" , sunt usoare si misca la cel mai mic curent de apa din zona carligului , practic zici ca sunt vii
Acum astept vorbele de ocara